QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 13:41)
Labas
Nagi visai smagu įpūsti gyvybės į temą, arne?
Vat šitai man nelabai suprantama ir priimtina, todėl mano vaikai jokių pamokėlių nelanko. Ateis laikas, norės, patys atsirinks, ko jiems reikia, ar nereikia. Ai, aš ir pati į bažnyčią nevaikštau, nieko tose jų apeigose neišmanau, tai kaip galėčiau vaikus versti
Maniau, kad aš viena tokia
Man tai būtų per žiauru vaikus apkraut dar bažnyčia
- ir taip dabar laisvo laiko beveik neturi abu.
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 25, 13:45)
O man geriau mažesnius vaikus priversti(nelabai aišku gražus žodis)
,praeiti tas visas apeigas ,kaip Pirma Komunija,Sutvirtinimo sakramentus,nei paskui ,kai prieš kokia ženatve apsigraibo,kad nera ju.
O kam versti? Kas nuo to pasikeis? Vaikai pasidarys geresni? Mažiau ožiuosis? Tegul apsigraibo prieš ženatvę, jei tik jiems to reikės...
QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 13:53)
Na kodėl... žiūrėk, pvz aš pati tik krikštyta ir niekada jokių kitų sakramentų nepasigedau, nei per ženatvę, nei po jos...
Kitas pvz. Mano vienas vaikas PATS pasiprašė pakrikštijamas, privedamas prie komunijos ir sutvirtinimo sakramento. Tai jis viską ir turi. O kitas 9 metų būdamas tik iš vaikiško smalsumo priėjo prie komunijos, o atėjus laikui gauti sutvirtinmą, jis jau buvo visiškas pacanas su savo Nuomone
ir mamai buvo pasakyta: tau reik, tu ir eik...
ir su tavo, ir su tavo vaikų nuomonėm
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 25, 14:00)
Ir šliuba emei?
O tu man dabar pasakyk ž kas iš to šliūbo? Labiau mylėsit vienas kitą? Garantuotai į kairę nenuesit? Padės kažkokius konfliktus išspręst? Kas iš to šliūbo? Mano nuomone, mados reikalas... Vieni ir be šliūbo kuo puikiausiai visą gyvenimą pragyvena, o kiti ir po šliūbo skirdamiesi išsidrasko tiek, kad protu nesuvokiama...
QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 14:04)
Ne
Jauti kokį nors diskomfortą?