Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdietės

Gal šitą ...žinot apytikslias kainas Pirmos Komunijos suknelių..nuomai, pardavimui...na,kad orentuotis šiek tiek...11 metų mergaitėm?

Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2014 03 24, 22:04)
Gal šitą ...žinot apytikslias kainas Pirmos Komunijos suknelių..nuomai, pardavimui...na,kad orentuotis šiek tiek...11 metų mergaitėm?

oho, jau kokios temos pareina thumbup.gif biggrin.gif

o mane domina - ar 10-mečius leidžiate į dažasvydį? biggrin.gif
maniškis labai nori gimtadienio proga... mastau.gif

beje, dėl komunijos nieko nežinau, mes ne katalikai, vat, galėsiu nebent Krikai patart biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2014 03 24, 22:04)

Laba. Mane irgi domintų smile.gif
Atsakyti
Laba,

o as dar siemet neleidau i komunijos pamokas.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2014 03 25, 08:40)
oho, jau kokios temos pareina  thumbup.gif biggrin.gif

o mane domina - ar 10-mečius leidžiate į dažasvydį? biggrin.gif
maniškis labai nori gimtadienio proga... mastau.gif

Dėl dažasvydžio na man atrodo 10-mečius gal ir leistų, bet aš manau, kad jie dar biški permaži, mano manymu 12 metų jau geriau. Nes skausmingi tie šūviai. O jei kompanijoje bus jaunesni? Aš irgi Jono gimtadieniui praeitais metais galvojau, bet pasiskaitinėjau ir nusprendžiau porai metų atidėti smile.gif

Linda kaip jums mokykla Sendvario, juk tiek buvo anksčiau pridiskutuota, pasakok smile.gif

Dėl komunijos Jono neleidau, bet tik todėl ,kad noriu abu Joną su Ugnium kartu leisti, o Ugniui dar vėjai galvoje. Jonas jau galėjo ir praeitais metais eiti, jis rimtas vyrukas, ne kaip brolis smile.gif
Aplamai man pačiai siaubą varo, visus mokslo metus reik tuo reikalu užsiimti, būtų koks mėnuo kiekvieną dieną ir valio, o čia dabar, kaip reikia vaikus nuteikti doh.gif
Papasakokit į kokias bažnyčias einat, kur atlaidžiau žiūri g.gif

Aplamai tema mirusi,kad atgaivinti papasakokit kaip sekasi vaikams mokslai, ką ketvirtokai planuoja išleistuvėm, man aktualu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2014 03 25, 11:28)
Dėl dažasvydžio na man atrodo 10-mečius gal ir leistų, bet aš manau, kad jie dar biški permaži, mano manymu 12 metų jau geriau. Nes skausmingi tie šūviai. O jei kompanijoje bus jaunesni? Aš irgi Jono gimtadieniui praeitais metais galvojau, bet pasiskaitinėjau ir nusprendžiau porai metų atidėti smile.gif

Linda kaip jums mokykla Sendvario, juk tiek buvo anksčiau pridiskutuota, pasakok smile.gif

<...>
Papasakokit į kokias bažnyčias einat, kur atlaidžiau žiūri g.gif

Aplamai tema mirusi,kad atgaivinti papasakokit kaip sekasi vaikams mokslai, ką ketvirtokai planuoja išleistuvėm, man aktualu. 4u.gif

vat aš irgi galvoju, kad 10 m. dažasvydžiui per maži... o kaip atkalbėt? doh.gif dar nepažadėjau, aiškinu, kad skaudžiai tie šūviai gaunasi, kad kol kas nepritariu..

Sendvario mokykla nesiskundžiu. Kol kas dar tik trečiokas, mokytoja gera. ir mokykla, žinokit, atsigauna - direktorė nauja jauna, mokykla renovuota, tvarkinga, šilta, viskas ten gerai wink.gif

Mūsų bažnyčia - ant Jono kalniuko. Bet daugumai netiks smile.gif maniškis eina į pamokėles vaikams kas antrą sekmadienį. (bet kol kas dar ne "komunijai")

beje, Pajūrį sapnavau kažkurią čia naktį - su žalia barzda biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 25 kovo 2014 - 12:05
QUOTE(Lindra @ 2014 03 25, 12:03)

beje, Pajūrį sapnavau kažkurią čia naktį - su žalia barzda biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif aš galiu pakomentuoti šiek tiek apie bažnyčias smile.gif
Sūnus ruošiasi šiemet pirmai komunijai Marijos Taikos karalienės bažnyčioje doh.gif
Lankymas kiekvieną sekmadienį, kiekvieną šventę ir dar ten visokie pribumbasai. Galima be pateisinamos priežasties nelankyti 20 proc. Bet pateisinimas toks - paskambini tikybos mokytojai prieš pamoką (lanko kiekvieną antradienį) ir praneši kad sūnus nedalyvaus. Sūnus jau per prievartą eina į bažnyčią nes jau nusibodo...
Mokestis už mokymą per metus 60 lt. Kitur 50 lt (Bokštų gatvėje). Bet kolegė lanko pas mūsų bažnyčioje - įdomiau, geriau, kunigai geresni. Bent jau jai.
Man labai patinka klebonas Vilius Viktoravičius - jis labai gražiai moka vesti, bendrauti.
Atsakyti
Labas ax.gif

Nagi visai smagu įpūsti gyvybės į temą, arne? rolleyes.gif

QUOTE(argus @ 2014 03 25, 13:05)
Sūnus jau per prievartą eina į bažnyčią nes jau nusibodo...

Vat šitai man nelabai suprantama ir priimtina, todėl mano vaikai jokių pamokėlių nelanko. Ateis laikas, norės, patys atsirinks, ko jiems reikia, ar nereikia. Ai, aš ir pati į bažnyčią nevaikštau, nieko tose jų apeigose neišmanau, tai kaip galėčiau vaikus versti ax.gif

Lindra, o į lazerių kovas BIGe nenori? Ten gi irgi šaudo, gaudo... Maniškiams labai patiko.
Atsakyti
O man geriau mažesnius vaikus priversti(nelabai aišku gražus žodis) biggrin.gif ,praeiti tas visas apeigas ,kaip Pirma Komunija,Sutvirtinimo sakramentus,nei paskui ,kai prieš kokia ženatve apsigraibo,kad nera ju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 25, 13:45)
O man geriau mažesnius vaikus priversti(nelabai aišku gražus žodis)  biggrin.gif ,praeiti tas visas apeigas ,kaip Pirma Komunija,Sutvirtinimo sakramentus,nei paskui ,kai prieš kokia ženatve apsigraibo,kad nera ju. biggrin.gif

Na kodėl... žiūrėk, pvz aš pati tik krikštyta ir niekada jokių kitų sakramentų nepasigedau, nei per ženatvę, nei po jos...
Kitas pvz. Mano vienas vaikas PATS pasiprašė pakrikštijamas, privedamas prie komunijos ir sutvirtinimo sakramento. Tai jis viską ir turi. O kitas 9 metų būdamas tik iš vaikiško smalsumo priėjo prie komunijos, o atėjus laikui gauti sutvirtinmą, jis jau buvo visiškas pacanas su savo Nuomone bigsmile.gif ir mamai buvo pasakyta: tau reik, tu ir eik... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 13:53)
Na kodėl... žiūrėk, pvz aš pati tik krikštyta ir niekada jokių kitų sakramentų nepasigedau, nei per ženatvę, nei po jos...
Kitas pvz. Mano vienas vaikas PATS pasiprašė pakrikštijamas, privedamas prie komunijos ir sutvirtinimo sakramento. Tai jis viską ir turi. O kitas 9 metų būdamas tik iš vaikiško smalsumo priėjo prie komunijos, o atėjus laikui gauti sutvirtinmą, jis jau buvo visiškas pacanas su savo Nuomone bigsmile.gif  ir mamai buvo pasakyta: tau reik, tu ir eik...  bigsmile.gif

Ir šliuba emei? biggrin.gif
Atsakyti