Skaito turbūt, kad visos, tik niekas nerašo
o kadangi nerašo, tai nieks ir neskaito
uch, koks tavo didelis dičkis
QUOTE(Nikuna @ 2013 11 27, 09:07)
Labukas,
žinau, kad šią temą mažai kas skaito bet SOS problema - dičkis širyt pareiškė, kad šeštadieniui reikės juodų kelnių (ir ką su tais vaikais daryti, kad laiku pasakytų???) gal kas turit paskolinti apie 174 cm ūgiui
P.S. anksčiau buvau Čiči
žinau, kad šią temą mažai kas skaito bet SOS problema - dičkis širyt pareiškė, kad šeštadieniui reikės juodų kelnių (ir ką su tais vaikais daryti, kad laiku pasakytų???) gal kas turit paskolinti apie 174 cm ūgiui
P.S. anksčiau buvau Čiči
Pilkos netiktų? Tamsokai.
QUOTE(Dilma @ 2013 11 27, 11:43)
Pilkos netiktų? Tamsokai.
turbut ne
paklausiu....
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2013 11 27, 09:31)
uch, koks tavo didelis dičkis
aga, mane jau praaugo
Sveikos, seniai girdėtos mamos artėja kalėdinių spektaklių metas, ty metas visokių gal kas turit??? Tai vat, savo pradinukei panai ieškau vištytės kaukės - reikia tik kažko ant galvos Gal kas turit Blogiausiu atveju - gal kas žinot, kur trikampių skarelių (geltonų, raudonų vienspalvių) galima gaut nusipirkt
QUOTE(Slapux @ 2013 12 04, 22:03)
Sveikos, seniai girdėtos mamos artėja kalėdinių spektaklių metas, ty metas visokių gal kas turit??? Tai vat, savo pradinukei panai ieškau vištytės kaukės - reikia tik kažko ant galvos Gal kas turit Blogiausiu atveju - gal kas žinot, kur trikampių skarelių (geltonų, raudonų vienspalvių) galima gaut nusipirkt
Raudoną skarelę galiu paskolinti, geltoną - pasiūti, kaip tik turiu medžiagos Jei ką - į AŽ
QUOTE(Slapux @ 2013 12 04, 21:03)
turiu kepurę juokingai atrodo, nu tokia vištytė ant galvos tupinti prasuk, kada pažiūrėsi, gal tiks
labas
Lindra, gal foto turi
argus, dėkui - turėsiu omeny o gal pameni kur pirkai? išvis kur bebūna tokių dalykų
Lindra, gal foto turi
argus, dėkui - turėsiu omeny o gal pameni kur pirkai? išvis kur bebūna tokių dalykų
QUOTE(Slapux @ 2013 12 05, 21:49)
labas
Lindra, gal foto turi
Lindra, gal foto turi
Buvau pirkusi prieš kokius 3-4 metus Kiro parduotuvėje. Dabar tos parduotuvės nebėra/
QUOTE(Slapux @ 2013 12 05, 20:49)
'babandysiu' nufotkint
Labu.
Slapux, per kur tau nuotrauką atsiųst?
jei būtinai šiandien, tai tada sms man brūkštelk, kad kokį skype, ar ką nors, prisijungčiau
Slapux, per kur tau nuotrauką atsiųst?
jei būtinai šiandien, tai tada sms man brūkštelk, kad kokį skype, ar ką nors, prisijungčiau
Kur perkat žąsis Kalėdų stalui?
sveikos. kaip gyvos? aš su va tokiu prašymu. šventės praėjo, bet man vis tik reikia voverės karnavalinės kaukės. gal kas turite ir galite paskolinti?