Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdietės

Skaito turbūt, kad visos, tik niekas nerašo biggrin.gif
o kadangi nerašo, tai nieks ir neskaito biggrin.gif

uch, koks tavo didelis dičkis

Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2013 11 27, 09:07)
Labukas,

žinau, kad šią temą mažai kas skaito  doh.gif  bet SOS problema - dičkis širyt pareiškė, kad šeštadieniui reikės juodų kelnių (ir ką su tais vaikais daryti, kad laiku pasakytų???)  blush2.gif  gal kas turit paskolinti apie 174 cm ūgiui  help.gif  help.gif  help.gif

P.S. anksčiau buvau Čiči  ax.gif

Pilkos netiktų? Tamsokai.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 11 27, 11:43)
Pilkos netiktų? Tamsokai.

turbut ne ax.gif
paklausiu....
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2013 11 27, 09:31)
uch, koks tavo didelis dičkis

aga, mane jau praaugo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai girdėtos mamos biggrin.gif artėja kalėdinių spektaklių metas, ty metas visokių gal kas turit??? bigsmile.gif lotuliukas.gif Tai vat, savo pradinukei panai ieškau vištytės wacko.gif kaukės - reikia tik kažko ant galvos g.gif Gal kas turit bigsmile.gif ax.gif Blogiausiu atveju - gal kas žinot, kur trikampių skarelių (geltonų, raudonų vienspalvių) galima gaut nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2013 12 04, 22:03)
Sveikos, seniai girdėtos mamos biggrin.gif artėja kalėdinių spektaklių metas, ty metas visokių gal kas turit??bigsmile.gif  lotuliukas.gif Tai vat, savo pradinukei panai ieškau vištytės wacko.gif kaukės - reikia tik kažko ant galvos  g.gif Gal kas turit  bigsmile.gif  ax.gif Blogiausiu atveju - gal kas žinot, kur trikampių skarelių (geltonų, raudonų vienspalvių) galima gaut nusipirkt  g.gif

Raudoną skarelę galiu paskolinti, geltoną - pasiūti, kaip tik turiu medžiagos wink.gif Jei ką - į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2013 12 04, 21:03)
Sveikos, seniai girdėtos mamos biggrin.gif artėja kalėdinių spektaklių metas, ty metas visokių gal kas turit??bigsmile.gif  lotuliukas.gif Tai vat, savo pradinukei panai ieškau vištytės wacko.gif kaukės - reikia tik kažko ant galvos  g.gif Gal kas turit  bigsmile.gif  ax.gif Blogiausiu atveju - gal kas žinot, kur trikampių skarelių (geltonų, raudonų vienspalvių) galima gaut nusipirkt  g.gif

turiu kepurę biggrin.gif juokingai atrodo, nu tokia vištytė ant galvos tupinti smile.gif prasuk, kada pažiūrėsi, gal tiks biggrin.gif
Atsakyti
labas mirksiukas.gif

Lindra, gal foto turi bigsmile.gif

argus, dėkui - turėsiu omeny drinks_cheers.gif o gal pameni kur pirkai? išvis kur bebūna tokių dalykų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2013 12 05, 21:49)
labas  mirksiukas.gif

Lindra, gal foto turi  bigsmile.gif

argus, dėkui - turėsiu omeny  drinks_cheers.gif  o gal pameni kur pirkai? išvis kur bebūna tokių dalykų  g.gif

Buvau pirkusi prieš kokius 3-4 metus Kiro parduotuvėje. Dabar tos parduotuvės nebėra/
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2013 12 05, 20:49)
labas  mirksiukas.gif

Lindra, gal foto turi  bigsmile.gif

'babandysiu' nufotkint photo.gif
Atsakyti
Labu.

Slapux, per kur tau nuotrauką atsiųst?
jei būtinai šiandien, tai tada sms man brūkštelk, kad kokį skype, ar ką nors, prisijungčiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 08 gruodžio 2013 - 15:29
Kur perkat žąsis Kalėdų stalui?
Atsakyti
sveikos. kaip gyvos? aš su va tokiu prašymu. šventės praėjo, bet man vis tik reikia voverės karnavalinės kaukės. gal kas turite ir galite paskolinti?
Atsakyti