Dilma, mažu maniškei šią vasarą geras būtų? Bijo gi važiuot Didelį kai pamato, tai akys išvis keturgubos pasidaro Nesisėda nė už ką Buvo virtus...
QUOTE(Slapux @ 2013 04 18, 19:53)
Dilma, mažu maniškei šią vasarą geras būtų? Bijo gi važiuot Didelį kai pamato, tai akys išvis keturgubos pasidaro Nesisėda nė už ką Buvo virtus...
Manai Bet jos gi su Guste beveik vienodos... Galit pabandyt
Bet jis ne ilgiau, kaip vieneriem metam jums
Maniškės ilgiau laikys
Reiks ir mums didesnio ieškotis
Reiks ir mums didesnio ieškotis
QUOTE(jovana @ 2013 04 20, 00:54)
Maniškės irgi dar ilgai laikys . Tik Slapuxiukė jį greit išaugs
Slapux, "anūką(ę)" į mano kaimą ištekini
QUOTE(jovana @ 2013 04 22, 10:12)
Slapux, "anūką(ę)" į mano kaimą ištekini
Anūką
Dilma, gal mestelk mano kokią fotkę kur nors to dviračiaus? mažu visai ten miniatiūūūrinis? Arba mes atvažiuosim matuotis
Šimtas metų nesilankiau temoj. Bet kai prispaudžia reikaliukas, prisimeni visus
Gal kas per klaidą turit ir norit parduot juodą tiesių plaukų peruką
Gal kas per klaidą turit ir norit parduot juodą tiesių plaukų peruką
sveikos mamytės, išskirtinai kreipiuosi į klaipėdietes ir kviečiu Motinos Dieną Klaipėdoje sutikti kartu
Gegužės 5 dieną, Danės skvere (prie TEO pastato, Danės g.6) organizuojama akcija ir vakarienė gryname ore "Patiekalas Kito Mamai".
Visi miestiečiai kviečiami ne tik pasivaišinti, bet ir atnešti savo patiekalą ir pavaišinti kitus šventės dalyvius.
Daugiau informacijos https://www.facebook...26084887426588/
Laukiame visų
Gegužės 5 dieną, Danės skvere (prie TEO pastato, Danės g.6) organizuojama akcija ir vakarienė gryname ore "Patiekalas Kito Mamai".
Visi miestiečiai kviečiami ne tik pasivaišinti, bet ir atnešti savo patiekalą ir pavaišinti kitus šventės dalyvius.
Daugiau informacijos https://www.facebook...26084887426588/
Laukiame visų
Sveikos mielosios.
Gal galit kažką pasakyti apie keramikos būrelį. Girdėjau yra Strėvos gatvėje, bet mum toloka, norėtųsi kur arčiau. Gal kas lankot, gal žinot ką...renku info kitiem mokslo metams
Gal galit kažką pasakyti apie keramikos būrelį. Girdėjau yra Strėvos gatvėje, bet mum toloka, norėtųsi kur arčiau. Gal kas lankot, gal žinot ką...renku info kitiem mokslo metams
QUOTE(Ramunėlė* @ 2013 04 30, 19:36)
Sveikos mielosios.
Dar kažkas su molių yra Valstiečių gatvėj man rodos. Klubas Žuvėdra. http://www.bibliotek...ikai/klubai.htm
Ir aš turiu klausimą - kur galima būtų berniukų kompanaijai atšvėsti gimtadienį? Visokie boulingai nusibodo, picas kepė, filme buvo. Nebesugalvoju.
Gal dar kas nors šventė gimtadienį Prano Domšaičio galerijoje?
QUOTE(argus @ 2013 05 02, 08:42)
kazkada sventem,visai nieko,tik ziauriai susalom ten maistas savo,su vaikais kazkiek uzsiima,paskui paroda parodo,nu man patiko ir manau bet kokiam amziui tiktu,bent jau iki 10 metu tai tikrai
QUOTE(guziukas @ 2013 05 02, 09:13)
kazkada sventem,visai nieko,tik ziauriai susalom ten maistas savo,su vaikais kazkiek uzsiima,paskui paroda parodo,nu man patiko ir manau bet kokiam amziui tiktu,bent jau iki 10 metu tai tikrai
Galvoju užtaisyti gal kokį lipdymą arba tapymą bernams