Sveikos klaipėdietės
noriu pasiteirauti, gal kuri žinot kokie įkainiai yra buto valymų? Kiek yra mokama už valandą?
Ačiū už atsakymus
Sveikos, vėl tyluma
Merginos gal žinot kiek kainuoja Klaipėdoje valandinė auklė, draugė klausė, aš tai net neįsivaizduoju man niekad nebuvo aktualu.
Pasidalinkit, ačiū
Merginos gal žinot kiek kainuoja Klaipėdoje valandinė auklė, draugė klausė, aš tai net neįsivaizduoju man niekad nebuvo aktualu.
Pasidalinkit, ačiū
Labas.
Gal kartais kas nors turite riterio kostiumą paskolinti? Labiausiai domina šarvai ir šalmas
Gal kartais kas nors turite riterio kostiumą paskolinti? Labiausiai domina šarvai ir šalmas
QUOTE(jėga @ 2014 05 12, 12:48)
Labas.
A didelio reik?
Turiu rankdarbinį
Va tokį . Čia pirmoj klasėj
Nebereik
Bet ačiū labai. Jei kada dar prireiks, žinosiu, kur ieškoti
Bet ačiū labai. Jei kada dar prireiks, žinosiu, kur ieškoti
Laba, nu ir as paprasysiu, gal kartais kas turi bulves kostiuma ar koki apsiausta?
QUOTE(Cypas @ 2014 05 12, 15:50)
Laba, nu ir as paprasysiu, gal kartais kas turi bulves kostiuma ar koki apsiausta?
A tai čia kas dabar, Graikiška bulvė bus?
Nupiešk bulvę ir viskas Iš kartono iškirpk per visą pilvą...
... o man reikia kažko į temą "Graikija" gal kas ką turit... damai
QUOTE(jėga @ 2014 05 12, 16:08)
A tai čia kas dabar, Graikiška bulvė bus?
Jo graikiška bulvė
Teatro būrelyje vaidina Bulvinę pasaka, Jonas Bulvė karalius, Ugnius bulvinis traškutis
Dilma man reik tavo amunicijos, jei neužimta Kai siuntinuka gausi užsukčiau
Tai aš nesuprantu senovės Graikija ar Roma tema ? Vieni taip kiti taip
kas čia dabar per "kalėdos" gegužės vidury - visom kostiumų prireikė
Vydūne kalėdos 2 kartus per metus
Jei rimtai kiekvienais metais pas pradinukų vyksta savaitės projektas gegužės pabaigoje ir kiekvienais metais skirtinga tema, praeitais buvo Senovės Egiptas, va vaizdinė medžiaga
Jei rimtai kiekvienais metais pas pradinukų vyksta savaitės projektas gegužės pabaigoje ir kiekvienais metais skirtinga tema, praeitais buvo Senovės Egiptas, va vaizdinė medžiaga
QUOTE(Cypas @ 2014 05 13, 11:09)
O kam?
Man tai į bulvę nepanašu . Į traškutį tuo labiau