Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdietės

QUOTE(argus @ 2014 03 26, 07:58)
Žinau kad mažesnėse bažnyčiose rajonuose susimoki 200 lt pasimokai poterius ir viskas.

grįžtama į priešreformacinius laikus - kuomet ir nuodėmės už pinigus atleidžiamos irnesakyk.gif

QUOTE(krika @ 2014 03 26, 08:44)
<...> biggrin.gif ir va vis galvoju, gal velnio vaikas po krikšto taps dievo avinėliu biggrin.gif

bet aš ne apie tai. o apie krikšto tėvus. bažnyčia atsisako, krikštyti mano vaiką, nes parinkti krikšto tėvai gyvenantys santuokoje, bet neturintys šliūbo. super, ne?  doh.gif
kur krikštysit? bigsmile.gif
tai nekrikštyk tad... kai bus 14-16 metų jei norės - pasikrikštys, kartu su konfirmacija, tada ir krikšto tėvų nereikia.

tai, kad krikštytus velnias labiau puola nei nekrikštytus biggrin.gif

kas čia jums taip neleidžia?
mat aš pati esu krikšto mama - ir tapau ja tikrai dar nesusituokus, nors tuomet ir buvome pora.
reikalavimas buvo, kad bučiau, kaip sakoma - "sutvirtinta" biggrin.gif
ir mano vaiko krikšto mama ir tėtis yra net ne pora ir abu net skirtingų konfesijų...

QUOTE(argus @ 2014 03 26, 08:55)
Ne jokie ne absurdai - krikšto tėvai turi rodyti pavyzdį ir gyventi ne nuodėmėje, mokyti krikščionybės normų. Bažnyčios supratimu susituokę laikomi tik tada kai šliūbą paima.

na, taip - dokumentaliai tai taip... deja...
o kunigas į širdį neįlįs, nepatikrins tikėjimo, todėl tikrina dokumentus. Jei taip bažnyčios dokumentacija reikalauja, taip ir turi vykdyti. juk mes irgi kai darbus dirbame, atsižvelgiame į norminius mūsų darbocietės nustatytus aktus smile.gif o bažnyčia šiuo atveju teikdama paslaugas irgi turi laikytis dokumentacijos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 26, 09:17)
Sorry, nieko nesupratau g.gif

Na kaip tau suprantamai parasyti..... g.gif
Jei neturi,ka kviesti i kriksto tevus,kunigas krikstija ir be ju.
Tiesiog vaikas pakrikstijamas be krikstateviu.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 26, 09:21)
Na kaip tau suprantamai parasyti..... g.gif
Jei neturi,ka kviesti i kriksto tevus,kunigas krikstija ir be ju.
Tiesiog vaikas pakrikstijamas be krikstateviu.

O tai kas tada rodys pavyzdį ir mokys krikščionybės normų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 26, 09:04)
Beje, teko būti Vatikane, Petro Bazilikoj... swoon.gif va ten nuėjęs suvoki, kokia tai galinga jėga bažnyčia... Ir kur suplaukia tikinčiųjų aukos doh.gif

groooožis wub.gif

QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 26, 09:08)
Siaip yra toks dalykas,tik kaip kriksto suteikimas,tada nereikia kriksto tevu. biggrin.gif
Arba vienas zpmogus gali tik krykstyti.

niekas man to nepasiūlė. vienas pasakė - neapsiimsiu nuodėmės daryti

Linda, krikštysiu pagal savo liniją. ir vyriausiąją "parsivesiu" pas save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 26, 09:08)
Bet tai kodėl dabar reikia imti skirtingus krikšto tėvus? O jei, neduok dieve, kažkas atsitiks, tai pagal viską, krikšto tėvai turėtų užaugint tą vaiką? Tai kuris augins? Porinėm dienom vienas, neporinėm - kitas? NIkuna, sutik, kad absurdiškų reikalavimų pilna bažnyčia... Išeina taip, kad vaiko tėvai gali gyventi nuodėmėj ir neprivalo rodyti pavyzdio vaikui ir gali jį auginti bile kaip. O vat krikšto tėvai būtinai turi rodyti pavyzdį ir gyventi ne nuodėmėje, mokyti krikščionybės normų. Kažkaip nesusiveda man galai...

pagal kokį viską? g.gif

o dėl gyvenimo nuodėmėj ir nenuodėmėj, irnesakyk.gif nusiraminkit - visi nuodėmingi, nėra nė vieno švento: ar kunigas, ar vagis, ar krikštytas, ar ne - pačios žinot, ir tai ne mūsų "paprastų mirtingųjų" išmislas - taip Biblijoj parašyta topsecret.gif

O kunigus šventais vadina tie patys žmonės, kurie už nugaros juos apkalba - kad va - jis tai 'žeuriai' nuodėmingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2014 03 25, 23:34)
Jėga, o kaip ten su tais lazeriais? kur jie ten į taikinius šaudo? t.y. kaip veiskmas vyksta?
čia tas - http://www.big-klaip.../?lt=1372282861 ?
bet čia rašo, kad komandos reikia. nu papasakok plačiau smile.gif

Taip, šitas.
http://manopramogos....ity/apie-q-zar/
http://manopramogos....ru/crazzy-city/

Tai juk ne vienas gimtadienį švęs, ateis draugų ir bus komanda bigsmile.gif
Tame puslapyje Gimtadienio kainos paskaičiuotos 10-čiai žaidėjų (t.y. ne daugiau 10), o kadangi mes planavome daugiau vaikų, tai ėmėm lazerių arenos nuomą 200lt/val. Ten apie pusvalandį apmokymas trunka, amunicijos uždėjimas, paskui 3 kovos po 15-20 min., grįžta visi šlapi ir pavargę... biggrin.gif Na, tai mums tos valandos kaip ir užteko, po to picos, užkandžiai ir namo smile.gif
Kai yra daugiau vaikų, tai per tas tris kovas yra galimybė pasikeisti vieni su kitais, kad visiems tektų pažaisti, kitiems tuo tarpu boulingą valandai gali užsisakyt, ar biliardą...

Mano vaikai dar keliskart ėjo į Relax klubą gimtadienių švęsti. Man ten nelabai patinka ir taip prie kompų daug laiko praleidžia cool.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Oho kas per diskusija uzvire biggrin.gif

O as manau, kad tevai turi vaikus nukreipti tinkama linkme, 7 metu vaikas tikrai dar nezino visko, kad turetu pats nuspresti ko jis nori. Tai tam ir reikalingi tevai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypas: 26 kovo 2014 - 14:07
QUOTE(Cypas @ 2014 03 26, 14:06)

O as manau, kad tevai turi vaikus nukreipti tinkama linkme, 7 metu vaikas tikrai dar nezino visko, kad turetu pats nuspresti ko jis nori. Tai tam ir reikalingi tevai ax.gif

Ot ir paprieštarausiu - 7 metų vaikas jau daug gali nuspręst. Bet pirma komunija ne 7 metų einama... Tada dar labiau gali nuspręst tongue.gif

O nukreipt tinkama linkme, tai čia kaip - kaip patogiau tėvams? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2014 03 25, 15:43)
Jūs geriau man pasakykite, ką su alijošium daryti? Radau nulaužtą katinų, ar tai dvikojų, ar keturkojų.. neprisipažino nė vienas. Tai dabar išdalinau po šakelę, nuploviau, spyglius nukarpiau, ką toliau? kažką su medum lyg daro? O gal degtine užpilt? bigsmile.gif

Tai ką tu su tuo nulaužtu alijošium padarei? Maniškis ką tik pasigyrė kad numetė ir nulaužė doh.gif blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 26, 14:10)
Ot ir paprieštarausiu - 7 metų vaikas jau daug gali nuspręst. Bet pirma komunija ne 7 metų einama... Tada dar labiau gali nuspręst tongue.gif

O nukreipt tinkama linkme, tai čia kaip - kaip patogiau tėvams? tongue.gif

O aš su tavo nuomone nesutinku, aš čia taikiau tam, kai jūs kalbėjot apie pamokų tikybos ar etikos rinkimasi, kaip 7-metis jau gali žinoti ar jam tai patiks? Na tavo gal vaikai kitokie, bet aš savo vaikus palyginu tai jie tikrai dar savo nuomonės tuo klausimu neturi. Lindra teisingė sakė, reikia apie tai kalbėti ir aiškinti, kad paskui katorga nebūtų ir mergaitės per dailės pamokas maldų nesimokytų. Tam skirtas kitas laikas.

Mano Jonas jau praeitais metais sakė, kad reiktų jam eiti, bet aš patariau, kad dar palauktų, nes noriu kad su broliu eitu kartu. Ir manau, jis norėjo todėl, nes matė klasiokai eina ir niekas iš to tragedijos nedarė, o kai paaugliai darosi, va tada jau ir sunku, jiems patarti, nes jie patys viską geriau žino. Čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypas: 26 kovo 2014 - 18:14
QUOTE(Cypas @ 2014 03 26, 18:13)
O aš su tavo nuomone nesutinku, aš čia taikiau tam, kai jūs kalbėjot apie pamokų tikybos ar etikos rinkimasi, kaip 7-metis jau gali žinoti ar jam tai patiks?

Paprastai - pabandys tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. išbandėm šiandien tapybą ant vandens mum laabai patiko...terpaija viskam..ir kūnui ir sielai... biggrin.gif
Atsakyti