Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdietės

QUOTE(Lindra @ 2014 03 25, 23:34)

o dėl šliūbo tai irgi - jei nėr tikėjimo, bažnyčia nereikalinga, tai kam vargint tą kunigėlį už neblogus pinigus ? biggrin.gif

Galėtų zaksą gražiai įrengt, tada nereiktų dėl grožio į bažnyčią eit tuoktis flirt.gif

patys sau prisimeluoja smile.gif

aš nepulsiu į diskusiją, kam to reikia. bet šią vasarą krikštysiu savo šešiametę. va taip tempėm - kam mažą krikštyti? dėl to kad reikia? dėl to kad taip visi daro? o va dabar, nežinau, pribrendom ar ką biggrin.gif ir va vis galvoju, gal velnio vaikas po krikšto taps dievo avinėliu biggrin.gif

bet aš ne apie tai. o apie krikšto tėvus. bažnyčia atsisako, krikštyti mano vaiką, nes parinkti krikšto tėvai gyvenantys santuokoje, bet neturintys šliūbo. super, ne? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2014 03 26, 08:44)

bet aš ne apie tai. o apie krikšto tėvus. bažnyčia atsisako, krikštyti mano vaiką, nes parinkti krikšto tėvai gyvenantys santuokoje, bet neturintys šliūbo. super, ne?  doh.gif

Tai va, ir prasideda absurdai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 26, 09:47)
Tai va, ir prasideda absurdai doh.gif

Ne jokie ne absurdai - krikšto tėvai turi rodyti pavyzdį ir gyventi ne nuodėmėje, mokyti krikščionybės normų. Bažnyčios supratimu susituokę laikomi tik tada kai šliūbą paima.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2014 03 26, 08:55)
Ne jokie ne absurdai - krikšto tėvai turi rodyti pavyzdį ir gyventi ne nuodėmėje, mokyti krikščionybės normų. Bažnyčios supratimu susituokę laikomi tik tada kai šliūbą paima.

Taip drinks_cheers.gif o jei nenorit pavyzdzio, tai kam krikstyti...

Mano dickis pats pasirinko kada eiti komunijos ir sutvirtinimo, todel leidau... Mazoji dar nepasirinko...

Atsakyti
nu tarkim, aš labia esu tikinti. aplink bažnyčią einu keliais kiekvieną sekmadienį ir t.t. ir labia noriu, kad mano vaikas būtų krikštytas, bet va mano aplinkoj visi gyvenantys nuodėmėj. ir ką? man vaiką krikštytą turėti be šansų?

toks jausmas, kad grįžtam į viduramžius. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 26 kovo 2014 - 09:03
QUOTE(argus @ 2014 03 26, 08:55)

Deja, didžiąja dalimi tai tik formalumas biggrin.gif

Jūs kaip norit, bet man viskas, kur perlenkta lazda - labai atgrasu...

Kirka, būtent taip ir yra - bažnyčia kaip gyveno viduramžiais, taip ir liko ten...

Beje, teko būti Vatikane, Petro Bazilikoj... swoon.gif va ten nuėjęs suvoki, kokia tai galinga jėga bažnyčia... Ir kur suplaukia tikinčiųjų aukos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 26 kovo 2014 - 09:06
QUOTE(krika @ 2014 03 26, 09:02)
nu tarkim, aš labia esu tikinti. aplink bažnyčią einu keliais kiekvieną sekmadienį ir t.t. ir labia noriu, kad mano vaikas būtų krikštytas, bet va mano aplinkoj visi gyvenantys nuodėmėj. ir ką? man vaiką krikštytą turėti be šansų?

ne, imk kriksto tevus ne is vienos seimos (kad nebutu vyras ir zmona)... O va, vaiko tevai gali buti be sliubo
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2014 03 26, 09:04)
Deja, didžiąja dalimi tai tik formalumas biggrin.gif

Jūs kaip norit, bet man viskas, kur perlenkta lazda - labai atgrasu...

nera sioj vietoj jokio perlenkimo... gali ir nekrikstyti, juk niekas nevercia...
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 03 26, 09:05)
ne, imk kriksto tevus ne is vienos seimos (kad nebutu vyras ir zmona)... O va, vaiko tevai gali buti be sliubo

Bet tai kodėl dabar reikia imti skirtingus krikšto tėvus? O jei, neduok dieve, kažkas atsitiks, tai pagal viską, krikšto tėvai turėtų užaugint tą vaiką? Tai kuris augins? Porinėm dienom vienas, neporinėm - kitas? NIkuna, sutik, kad absurdiškų reikalavimų pilna bažnyčia... Išeina taip, kad vaiko tėvai gali gyventi nuodėmėj ir neprivalo rodyti pavyzdio vaikui ir gali jį auginti bile kaip. O vat krikšto tėvai būtinai turi rodyti pavyzdį ir gyventi ne nuodėmėje, mokyti krikščionybės normų. Kažkaip nesusiveda man galai...

Tai kad nori krikštyti, skaitei, ką Krika rašė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 26 kovo 2014 - 09:10
QUOTE(krika @ 2014 03 26, 09:02)

Siaip yra toks dalykas,tik kaip kriksto suteikimas,tada nereikia kriksto tevu. biggrin.gif
Arba vienas zpmogus gali tik krykstyti.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 26, 09:08)
Siaip yra toks dalykas,tik kaip kriksto suteikimas,tada nereikia kriksto tevu. biggrin.gif
Arba vienas zpmogus gali tik krykstyti.

KUo skiriasi krikšto suteikimas nuo krikštijimo unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 03 26, 09:11)
KUo skiriasi krikšto suteikimas nuo krikštijimo unsure.gif ?

Turejau omeny,kad jei problema kriksto tevu neradimas,ar kaip rase,nera paejme sliuba,ir vaikas liks nekrikstytas.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 26, 09:15)
Turejau omeny,kad jei problema kriksto tevu neradimas,ar kaip rase,nera paejme sliuba,ir vaikas liks nekrikstytas.

Sorry, nieko nesupratau g.gif
Atsakyti