Šaunus megztukas, Zosse
QUOTE(Gelita @ 2013 02 27, 20:20)
Su virbalais dar neužmiegu, bet pripažinsiu, kad mezgu miego sąskaitą. Esu dirbanti, tad apie mezgimą dieną galiu leisti sau tik pasvajoti. Turiu bjaurią ydą - mezgu du ar net tris mezginius.
Aš telefonui dėkliuką vakarais va jau savaitė kaip neriu, o ji po tris megztinius iškart, ir dar po darbo Mieloji, čia jau tikrai ne pomėgis, o diagnozė ( gerąja prasme, žinoma) Sėkmės tokiuose gražiuose darbuose, bet nepamiršk pamiegoti- juk pavasaris, organizmas ir taip po žiemos pavargęs būna
Zosse, labai gražu
QUOTE(villyte @ 2013 02 24, 13:58)
Pamažu ateina krikštynų metas. Pirmasis šiemet mano megztas/nertas krikšto kostiumelis mažam karalaičiui
QUOTE(agotele1111 @ 2013 02 24, 14:11)
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 02 24, 17:57)
Megztukas su piniukais -
Ir svarkelis is krikstynu kompletuko labai patiko
O cia mano merginai Valentino proga nertas sarafaniukas su karoliukais
Ir svarkelis is krikstynu kompletuko labai patiko
O cia mano merginai Valentino proga nertas sarafaniukas su karoliukais
QUOTE(Joll@ @ 2013 02 27, 12:29)
QUOTE(Zosse @ 2013 02 27, 17:45)
Mergaites,ar isprotejot,tokie tempai ir tiek graziu darbeliu.Vienas jau pagyriau,kitu nebespeju,sakau visoms,jus visos auksarankes,nuostabus jusu darbeliai,tik visa laika stojasi klausimas,kaip jus viska spejat?Nu as pareinu gana anksti is darbo 16val,bet valgio ruosimas,tvarkymasis sioks toks kasdieninis,vistik atima laiko,o kiek gi belieka mezgimui.As irgi panaktineju,bet ne tiek ilgai,nes darbas kasdieninis irgi atima jegu.Isduokit paslapti.
QUOTE(Gelita @ 2013 02 27, 20:20)
Turiu bjaurią ydą - mezgu du ar net tris mezginius.
O aš va priešingai-negaliu pradėti kito,kol nebaigtas vienas darbelis.Bet užtai,kai jau sumąstau,ką gaminsiu sekantį,tai atsiranda noras ir dedamos pastangos greičiau užbaigt mezgamą
Zosse,labai labai grazu
My Webpage
visu darbeliai nuostabus meginu ir as pasirodyt savo kuklu kurini
visu darbeliai nuostabus meginu ir as pasirodyt savo kuklu kurini
Pavasario/rudens sezonui kepuryte ir blauzdinukes:
be blico:
be blico:
Kiek gražių darbelių šaunuolės mergaitės
pagaliau galiu parodyt kad ir as nesedziu ranku sudejus
QUOTE(skaidruole @ 2013 02 28, 19:14)
Aš peiwš kelias dienaspradėjau nert krikštynų komplektuką ir labai panašus modeliukas buvo kaip variantas,bet paskui išsirinkau kitą.Bet ir šitas labai gražus