Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 27

Gelita, net truksta zodziu, kaip viskas tobulai numegzta wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gelita, kaip visada, tobula.
Atsakyti
Sandruliaaa,nu pati irgi tempus uzvarius. Neseniai ieskojai schemos,o jau siandien gaminys gatavas.Labai grazi skaraiste

Aciu 4u.gif
Man tai toks jausmas, kad man truksta laiko - cia turbut kiekviena rankdarbininke taip jauciasi, ar ne? - tiek noriu daug padaryt, bet viskas uztrunka, o dar dirbt reikia, namus ir seima priziuret ir pamiegot kartais. Tai kol kas tenka aukot miegui skirta laika ax.gif
Atsakyti
Gelita ir sandruliaaa labai grazu! saunuoles! Kaip viska spejate? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 02 27, 10:11)
Cia mano paskutine skraiste, tik nuotrauka nekokybiska (labai skubejau pries begdama i darba, nes labai jau norejau parodyt visiems   blush2.gif4u.gif
user posted image

Ne nu Sandra, tu čia pavarei doh.gif Tokiu tempu doh.gif Gal daug išeiginių pasiėmus buvai ar ir vėl naktinėjai g.gif

Šaunuolė 4u.gif

Cha, jau ir atsakymą pamačiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 27 vasario 2013 - 12:58

Gelita, visi Jūsų darbeliai super 4u.gif. Gal galite paaiškinti, kaip Jūs nuleidinėjate akis kaklui?
Atsakyti
Paskutinsi darbelis...
user posted image
Atsakyti
Joll@n, grazus darbiukas! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Joll@, žavinga kepurytė ir jos dėvėtoja thumbup.gif
Gelita, suknutė ne tik labai gražiai numegzta (kaip ir visi matyti jūsų mezginiai), bet tai man atrodo tiesiog žygdarbis: nemažos apimties mezginį megzti iš gana plonų siūlų plonais plonais virbalais, regis, tiek kantrybės reikia doh.gif rolleyes.gif Rezultatas, žinoma, puikus wub.gif
Atsakyti
Rodausi:
user posted image
Atsakyti
Dėkoju VISOMS merginoms už pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir bandau atsakyti į užduotus klausimus
Suknutė megzta nuo apačios. Nuo viršaus mezgu tik reglanu, nors jau esu sumąsčiusi megztuko modelį mezgamą nuo viršaus ir statytomis rankovėmis. Bet paskutiniu metu mano mezgiminė mūza išdykėlė kažkur išsiblaškė beee.gif ir vis dar negrįžo. Reikia ir jai pailsėt vacation4.gif - pavasarį jaučia mirksiukas.gif
Su virbalais dar neužmiegu, bet pripažinsiu, kad mezgu miego sąskaitą. Esu dirbanti, tad apie mezgimą dieną galiu leisti sau tik pasvajoti. Turiu bjaurią doh.gif ydą - mezgu du ar net tris mezginius. Dažniausiai vienas tamsių siūlų, o kitas šviesių. Taip monotonijos išvengiu ir drabužėliai du vienu metu spintoje atsiranda. Labiausiai mėgstu megzti 2,5 numerio virbalais ir iš plonokų siūlų.
Ypatingų akių nuleidimo būdų ir skaičiavimų neturiu Priklauso nuo siūlų storio ir rašto, bet dažniausiai pažastims naudoju seką 4-3-3-2-2-1-1...... O kaklo iškirptei taip pat, tik jau nuo centrui nuleistų (15-20) akių. Priekaklio abi puses mezgu vienu metu, taip lengviau vienodai nuleisti.
Sandruliaaa skraistė wub.gif
Joll@ kepuriukas labai puošia jos savininkę
Zosse puikus pyniuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2013 02 27, 19:45)

Labai gražu ir nematyta thumbup.gif
Atsakyti