Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 27

QUOTE(mama-gita @ 2013 03 19, 11:54)
šimtą metų vėl nemezgiau, bet va įsimylėjau šitą daiktą

man gavosi taip va. Tik fotkės nelabai kokios
user posted image

Labai gražus mezginys smile.gif Gal galima būtu sužinoti shemutę ? Raštą suprantu, bet kaip pats megztas, kaip rankoves ? ax.gif
Atsakyti
gražu
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2013 04 08, 14:26)

Dabar pabūsiu bjauri.
Nematau puikios pavasarinių spalvų skaros, nematau!
Visą darbo grožį užgožia mineralinio butelis, plaukų šepetys ir dar daugybė daiktų nuotraukoje. Būkit gera, nebeslėpkit savo mezginių už viso šito...
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2013 04 08, 15:00)
QUOTE(linaule @ 2013 04 08, 14:26)

Dabar pabūsiu bjauri.
Nematau puikios pavasarinių spalvų skaros, nematau!
Visą darbo grožį užgožia mineralinio butelis, plaukų šepetys ir dar daugybė daiktų nuotraukoje. Būkit gera, nebeslėpkit savo mezginių už viso šito...

O aš net nepastebėjau viso to..Grįžau atgal į praeitą puslapį,kad pažiūrėt ar tikrai jau ten visko tiek daug yra,nes aš mačiau tik gražią skarą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 08 balandžio 2013 - 15:45
be mineralinio butelio,be sepecio,be daugebes daiktu biggrin.gif user posted image
Atsakyti
thumbup.gif sukniukas 4u.gif
Ir fonas geresnis.
Ir man buvo pirma mintis skarą pamačius: žmogus kai tiek daug mezga, tai ir apsitvarkyt nebėr kada rolleyes.gif
O realiai, tai čia pusės minutės darbas paslinkt tuos kelis nederančius daiktelius iš kadro (čia ne vien Jums patarimas, kartais vis pasitaiko nuotraukų, kai žmonės nepamąsto apie foną).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 08 balandžio 2013 - 17:52
QUOTE(linaule @ 2013 04 08, 18:37)
be mineralinio butelio,be sepecio,be daugebes daiktu biggrin.gif

Va dabar ir be padinamojo stiklo matau. Suknelė superinė, papuoš kažką thumbup.gif
Atsakyti
Zemgulė - tas "kai kas" sau labai jau wub.gif
rosssi - įspūdinga rankinė thumbup.gif

O čia mano pavėluota gimtadienio dovana sau... 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2013 04 08, 14:40)
Labai gražus mezginys  smile.gif  Gal galima būtu sužinoti shemutę ? Raštą suprantu, bet kaip pats megztas, kaip rankoves ?  ax.gif

mezgiau pagal šitą
http://www.liveinter.../post216317139/

tik aš ratu variau, be siūlių
Atsakyti
Linaule suknelė labai graži
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2013 04 09, 11:45)
mezgiau pagal šitą
http://www.liveinter.../post216317139/

tik aš ratu variau, be siūlių

Dėkui už nuoroda smile.gif Tik dar pasitikslint noriu, nes rusu ne itin gerai suprantu smile.gif . Ar gerai supratau, kad pradzioj 202-218 akių uždedama vienai pusei jei mezgi su siulėm? Ir dėl rankovių stulpelių, jus atskirai juos mezgėt ir prisiuvot, ar primezgėt? smile.gif
Atsakyti
Linaule thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As tai kai norejau SKARA matyti tik ir maciau SKARA ax.gif ax.gif ax.gif specialiai sugryzau paziureti tu buteliu sepeciu ir dar kas ten buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dar gerokai paspitrit reikejo blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Vis tiek as skara labiau maciau.... kas kur nori tas ten ziuri
labai sauni ir spalvos ir rastas...
Noreciau sau isbandyti bet va tokios nedrystu net nezinau nuo ko pradeti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginligster: 09 balandžio 2013 - 14:48