Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 27

Kiek daug gražių darbelių užderėjo - ŠAUNUOLĖS auksarankės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Rodausi savo suknutę iš Merino Gold (Madame Tricote )- 470 g, virbalai Nr. 2,5. Megzta ratu be siūlių.
Mezgimas be siūlių yra GĖRIS mirksiukas.gif
user posted image

Siūlai tai thumbup.gif vienas malonumas iš jų megzti mirksiukas.gif
Daugiau nuotraukų iš mano"violetinių klajonių" čia
Atsakyti
Gelita - nuostabus mezginys kaip ir dauguma jūsų numegztų wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 02 26, 19:31)

Rodausi savo suknutę iš Merino Gold (Madame Tricote )- 470 g, virbalai Nr. 2,5. Megzta ratu  be siūlių.
Mezgimas be siūlių yra GĖRIS  mirksiukas.gif

Nuostabu wub.gif Aš jau ir žodžių pritrūkau girt jūsų darbelius blush2.gif
Atsakyti
Nuostabi suknelė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 02 26, 20:31)
Kiek daug gražių darbelių užderėjo - ŠAUNUOLĖS auksarankės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Rodausi savo suknutę iš Merino Gold (Madame Tricote )- 470 g, virbalai Nr. 2,5. Megzta ratu  be siūlių.
user posted image

Siūlai tai thumbup.gif  vienas malonumas iš jų megzti  mirksiukas.gif 
Daugiau nuotraukų iš mano"violetinių klajonių" čia

super!
Atsakyti
Elitaga,
Jūsų visi darbeliai nuostabūs
Atsakyti
Gelita, Jūsų visi mezginiai labai dailūs wub.gif ir atlikti nepriekaištinai, kruopščiai, tiesiog tobulai thumbup.gif
Atsakyti
Gelita, graži, praktiška ir miela suknelė thumbup.gif , ir darbo tempai thumbup.gif , ir pateikimas 4u.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, Gelita - Jusu darbai labai dailus ir kruopstus thumbup.gif

Cia mano paskutine skraiste, tik nuotrauka nekokybiska (labai skubejau pries begdama i darba, nes labai jau norejau parodyt visiems blush2.gif ) 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gelita, labai graži suknelė ir nuotraukos gražios.
Dar vienas nikas kuris išsiskiria. Įdomu, Jūs mokat megzt netobulai? g.gif
Atsakyti
Gelita turbūt ir miega su virbalais rankose lotuliukas.gif Tokie tempai blink.gif Ir darbai visi tikrai nepaprastai gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 02 26, 17:31)
Kiek daug gražių darbelių užderėjo - ŠAUNUOLĖS auksarankės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Siūlai tai thumbup.gif  vienas malonumas iš jų megzti  mirksiukas.gif 
Daugiau nuotraukų iš mano[

Gelita,umeret i nevstat,kaip rusai sako.Neisivaizduoju,kaip taip greit reikia numegzt,reika sedet turbut su virbalais diena nakti.Grozis neispasakytas ir tobulas svarus mezgimas.Aciu,kad mus dziugini.

QUOTE(Sandruliaaa @ 2013 02 27, 07:11)
Pasikartosiu, Gelita - Jusu darbai labai dailus ir kruopstus  thumbup.gif

Cia mano paskutine skraiste, tik nuotrauka nekokybiska (labai skubejau pries begdama i darba, nes labai jau norejau parodyt visiems  blush2.gif4u.gif

Sandruliaaa,nu pati irgi tempus uzvarius. doh.gif Neseniai ieskojai schemos,o jau siandien gaminys gatavas.Labai grazi skaraiste.Sanuoles,mergaites.
Atsakyti