pasnekute,
nuostabi Jusu suknele
pašnekute, suknelė nuostabi nežinau ar turėčiau tiek kantrybės, gal būtų penkmečio darbas man
linaule, kokia faina skraistė
pašnekutė - suknelė beprotiškai fantastiška Tikrai
O čia mano tikrai kuklus darbelis - beneriant kepurėlės Spalvotam pavasariui negalėjau nuskriaust ir dukrytės
Kažkur čia buvau radusi, kaip nunerti tą tokį "guminį" kraštą kepurei, tai labai patiko ji sman - ačiū (nors ir nebepamenu, kas pasidalino )
O čia mano tikrai kuklus darbelis - beneriant kepurėlės Spalvotam pavasariui negalėjau nuskriaust ir dukrytės
Kažkur čia buvau radusi, kaip nunerti tą tokį "guminį" kraštą kepurei, tai labai patiko ji sman - ačiū (nors ir nebepamenu, kas pasidalino )
Labai idomi skraiste
O cia mano katik baigtos dar vienos
O cia mano katik baigtos dar vienos
naujas paltukas
Dekui
Vajetau, ta paltuka jau pries keleta metu esu pastebejus internete, koks jis man grazus... Ir numegztas tobulai, labai graziai atrodo, saunuole
Vajetau, ta paltuka jau pries keleta metu esu pastebejus internete, koks jis man grazus... Ir numegztas tobulai, labai graziai atrodo, saunuole
QUOTE(pašnekutė @ 2013 04 03, 13:44)
Nunėriau suknytę, o suknyčių tema pasibaigus
Tai nors čia įpuolus pasigirsiu, nes labai jau niežti
Griūk negyvas kaip gražu!!! O dar lyg ir gąsdino kad sunku bus,kai klausinėjai apie schemas ( jei nemaišau nieko ) ŠAUNUOLĖ!
Zemgulė, labai grazu!!!!
QUOTE(K_margo @ 2013 03 26, 00:14)
Suknele mergytei
labai grazu
QUOTE(Knifofija @ 2013 03 29, 12:28)
Vakar pabaigtas
nerealus kruostumas
QUOTE(pašnekutė @ 2013 04 03, 13:44)
Nunėriau suknytę, o suknyčių tema pasibaigus
truksta zodziu