Nu va, ir as pasirodysiu:
Nunėriau suknytę, o suknyčių tema pasibaigus
Tai nors čia įpuolus pasigirsiu, nes labai jau niežti
Į tai, kas po apačia, nekreipkit dėmesio - su laiku atsiras normali pasuknelė
Neta pagal šitą. O ir pasigyriau tenai taip pat (kad negalvotumėt, kad foto iš ten pasivogiau)
http://club.osinka.r...-53952?&start=0
Į tai, kas po apačia, nekreipkit dėmesio - su laiku atsiras normali pasuknelė
Neta pagal šitą. O ir pasigyriau tenai taip pat (kad negalvotumėt, kad foto iš ten pasivogiau)
http://club.osinka.r...-53952?&start=0
Ačiū!
Man nervas labiausiai "nelaikė", kai galiukus reikėjo suslapstyti
O visa kita - grynas kūrybinis darbas, nes schemos iš duotų tinka tik kelios. Visa kita - spėlionės-dėlionės pagal ne itin kokybiškas nuotraukas. Tai man tas ir patiko labiausiai. Toks geras galvosūkis.
Man nervas labiausiai "nelaikė", kai galiukus reikėjo suslapstyti
O visa kita - grynas kūrybinis darbas, nes schemos iš duotų tinka tik kelios. Visa kita - spėlionės-dėlionės pagal ne itin kokybiškas nuotraukas. Tai man tas ir patiko labiausiai. Toks geras galvosūkis.
QUOTE(pašnekutė @ 2013 04 03, 11:44)
Nunėriau suknytę, o suknyčių tema pasibaigus
LABAI LABAI
pašnekute, ar ne tu čia dėl jos prieš kelias savaites ar mėnesius klausei, ką daryt su berods kaklu (o gal apačia)?
Tavo suknutė - PASAKIŠKA
Tavo suknutė - PASAKIŠKA
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 03, 15:38)
pašnekute, ar ne tu čia dėl jos prieš kelias savaites ar mėnesius klausei, ką daryt su berods kaklu (o gal apačia)?
Tavo suknutė - PASAKIŠKA
Tavo suknutė - PASAKIŠKA
Aha, aš
Tik kur kas daugiau, nei prieš kelias savaites
Pakėliau ant kojų visas ir čia, ir "osinkoj", bet taip niekas iki galo ir neišaiškino. Tai teko pačiai improvizuot. Tai va kas gavosi, tas gavosi
Ačiū už pagyras!
zhaki, suknutės puikios net ir netinkamas oras nesugadina kruopštaus rankų darbo Viskas ten gerai su tuo mėlynu kūnu Sekantį kartą pasirinksi tinkamesnę aplinką ir viskas bus
Esam matę pagyrų puode tokių perliukų "antrame plane", kad net mezginio grožis nublanksta -apjauktas kambarys, neklota lova ar saulėgrąžom apšiukšlintas stalas grožio darbeliams tikrai nepriduoda
Tomienė, skara labai graži Siūlai Roma skarai gal ir tinkami, bet rūbams tai jau ne Nepatiko jie man
Diudas mamos darbeliai labai mieli
Bet jau pašnekutė's suknelė FANTASTIŠKA Labai lauksim pasirodant su pasukne
Esam matę pagyrų puode tokių perliukų "antrame plane", kad net mezginio grožis nublanksta -apjauktas kambarys, neklota lova ar saulėgrąžom apšiukšlintas stalas grožio darbeliams tikrai nepriduoda
Tomienė, skara labai graži Siūlai Roma skarai gal ir tinkami, bet rūbams tai jau ne Nepatiko jie man
Diudas mamos darbeliai labai mieli
Bet jau pašnekutė's suknelė FANTASTIŠKA Labai lauksim pasirodant su pasukne
QUOTE(Gelita @ 2013 04 03, 19:18)
Bat jau pašnekutė's suknelė FANTASTIŠKA Labai lauksim pasirodant su pasukne
Ačiū, Ačiū!
Ta pasuknė irgi bus juoda, tai vaizdelis labai nepasikeis. Tik kad be rankovių bus
QUOTE(pašnekutė @ 2013 04 03, 14:44)
Nu jau groooožis net nežinočiau nuo ko pradėt
Pašnekute, ir suknelė, ir figūra verta DIDŽIULIO PAVYDO Gražu labai. Tikrai.