Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 27

Nu va, ir as pasirodysiu:
user posted image
Atsakyti
Nunėriau suknytę, o suknyčių tema pasibaigus doh.gif
Tai nors čia įpuolus pasigirsiu, nes labai jau niežti rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Į tai, kas po apačia, nekreipkit dėmesio - su laiku atsiras normali pasuknelė blush2.gif
Neta pagal šitą. O ir pasigyriau tenai taip pat (kad negalvotumėt, kad foto iš ten pasivogiau)
http://club.osinka.r...-53952?&start=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 03 balandžio 2013 - 13:47
IGNALINA originali idėja apypaklei, Pašnekute, tikras raizgiukas suknelė didelis respect už tai, man nervas nelaikytu sujungti
Atsakyti
Ačiū!
Man nervas labiausiai "nelaikė", kai galiukus reikėjo suslapstyti hihihi.gif
O visa kita - grynas kūrybinis darbas, nes schemos iš duotų tinka tik kelios. Visa kita - spėlionės-dėlionės pagal ne itin kokybiškas nuotraukas. Tai man tas ir patiko labiausiai. Toks geras galvosūkis.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 04 03, 11:44)
Nunėriau suknytę, o suknyčių tema pasibaigus  doh.gif
Tai nors čia įpuolus pasigirsiu, nes labai jau niežti  rolleyes.gif

LABAI LABAI wub.gif
Atsakyti
pašnekute, ar ne tu čia dėl jos prieš kelias savaites ar mėnesius klausei, ką daryt su berods kaklu (o gal apačia)? g.gif

Tavo suknutė - PASAKIŠKA wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 04 03, 15:38)
pašnekute, ar ne tu čia dėl jos prieš kelias savaites ar mėnesius klausei, ką daryt su berods kaklu (o gal apačia)? g.gif

Tavo suknutė - PASAKIŠKA  wub.gif

Aha, aš rolleyes.gif
Tik kur kas daugiau, nei prieš kelias savaites biggrin.gif
Pakėliau ant kojų visas ir čia, ir "osinkoj", bet taip niekas iki galo ir neišaiškino. Tai teko pačiai improvizuot. Tai va kas gavosi, tas gavosi rolleyes.gif
Ačiū už pagyras!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 03 balandžio 2013 - 14:43
QUOTE(pašnekutė @ 2013 04 03, 14:44)
Nunėriau suknytę

Suknute wub.gif wub.gif
Atsakyti
zhaki, suknutės puikios thumbup.gif net ir netinkamas oras nesugadina kruopštaus rankų darbo mirksiukas.gif Viskas ten gerai su tuo mėlynu kūnu mirksiukas.gif Sekantį kartą pasirinksi tinkamesnę aplinką ir viskas bus thumbup.gif
Esam matę pagyrų puode tokių perliukų "antrame plane", kad net mezginio grožis nublanksta blink.gif -apjauktas kambarys, neklota lova ar saulėgrąžom apšiukšlintas stalas grožio darbeliams tikrai nepriduoda schmoll.gif
Tomienė, skara labai graži thumbup.gif Siūlai Roma skarai gal ir tinkami, bet rūbams tai jau ne schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Nepatiko jie man doh.gif
Diudas mamos darbeliai labai mieli 4u.gif mirksiukas.gif
Bet jau pašnekutė's suknelė FANTASTIŠKA wub.gif wub.gif wub.gif Labai lauksim pasirodant su pasukne drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 03 balandžio 2013 - 18:36
QUOTE(Gelita @ 2013 04 03, 19:18)
Bat jau pašnekutė's suknelė FANTASTIŠKA wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai lauksim pasirodant su pasukne drinks_cheers.gif

Ačiū, Ačiū!
Ta pasuknė irgi bus juoda, tai vaizdelis labai nepasikeis. Tik kad be rankovių bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 04 03, 14:44)
Tai nors čia įpuolus pasigirsiu, nes labai jau niežti  rolleyes.gif

Nu jau groooožis wub.gif net nežinočiau nuo ko pradėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 03 balandžio 2013 - 19:59
Pašnekute, ir suknelė, ir figūra verta DIDŽIULIO PAVYDO biggrin.gif Gražu labai. Tikrai.
Atsakyti