La Perla ir Lace, gražu labai
QUOTE(ausrine261 @ 2013 03 16, 17:53)
Jetus kaip gražu nesuprantu kaip čia padaryta
paprasčiau kažin ar būna- ant išpūsto tuščio kiaušinio lukšto patepus klijais apsukamas siūlas, tada iš įvairaus diametro ir formų supjaustytų griežinėliais šakelių lipinami ornamentai. Vat ir gaunasi šis bei tas. Man gražu, o ir siūliukų galiukai išnyko greitai
Ačiū visoms
Tokių parduodamų nemačiau aš tiesiog suporavau dvigijį liną su panašios spalvos šilku iš Mados garažo
QUOTE(Virvyte @ 2013 03 18, 18:37)
Lace, labai grazu! O kur parduodami tokie siulai - linas su silku? Niekada nemaciau
Tokių parduodamų nemačiau aš tiesiog suporavau dvigijį liną su panašios spalvos šilku iš Mados garažo
Lace - labai grazu ir pateikimas ir mezginukai, super! 10balu!
Gražūs darbeliai
bet Lace tobulai perteikta, grožių grožis abu darbeliai, manekenės ir visa nuotrauka
bet Lace tobulai perteikta, grožių grožis abu darbeliai, manekenės ir visa nuotrauka
QUOTE(Lace @ 2013 03 18, 12:15)
Pagaliau nusimezgiau kažką nešiojamo ir sau Linas+šilkas, 2 numerio virbalai
Labai labai gražu
La Perla, tikrai sita daaug grazesne ir susiuvimas
Lace, kaip visada super kruopstumas ir pateikimas tavo dukreles suknele ir laaabai grazi
Lace, kaip visada super kruopstumas ir pateikimas tavo dukreles suknele ir laaabai grazi
Lace, viskas super!!!! Dabar zinosiu, i ka jusu grazuolyte panasi , spalva tokia uzburianti...., ir jums abiems taip tinka