Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 27

QUOTE(Tomienė @ 2013 03 14, 11:16)

Kodėl?  bigsmile.gif labai dailus ir gražus  wub.gif ir spalvytė  rolleyes.gif

todėl, kad nėra sudėtingų raštų viskas labai paprasta, net mezgiau apvaliai su reglano rankovėmis, kad nereikėtu nieko siūti biggrin.gif čia iš tingėjimo biggrin.gif

QUOTE(Zydinti Orhideja @ 2013 03 16, 08:45)
Vilma, tikrai grazus megstukas!!! As net pavadinciau megztukas tunikas! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif

ačiū visoms už pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 16, 01:58)
oi, mergicos, tarp jūsų grožių ir įsiterpt nedrąsu, ale pasigirsiu ir aš kaip naikinu siūlų likučius ir ruošiuosi šventėms  blush2.gif
user posted image

Jetus kaip gražu bigsmile.gif nesuprantu kaip čia padaryta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 15, 22:58)
oi, mergicos, tarp jūsų grožių ir įsiterpt nedrąsu, ale pasigirsiu ir aš kaip naikinu siūlų likučius ir ruošiuosi šventėms  blush2.gif

Man toks jausmas,kad cia silkas karpytas,kitaip sakant perforuotas??? g.gif
Atsakyti
user posted image
ka tik islyginta "suprastinto" varianto laminaria
Atsakyti
zirafa, grazu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2013 03 16, 17:53)
Jetus kaip gražu bigsmile.gif nesuprantu kaip čia padaryta g.gif

QUOTE(Luety @ 2013 03 16, 18:18)
Man toks jausmas,kad cia silkas karpytas,kitaip sakant perforuotas??? g.gif

kiaušiniai apklijuoti siūlu, o ant jų užklijuotos skersai pjaustytos medžių šakelės, tik pjaustyti jas reikia lb plonai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(judytele @ 2013 03 15, 18:16)
Noriu ir as pasigirti pirmu savo blyneliu mezgant servetelines sukneles

labai grazi

QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 15, 22:58)

super
Atsakyti
QUOTE(judytele @ 2013 03 15, 20:16)
Noriu ir as pasigirti pirmu savo blyneliu mezgant servetelines sukneles  blush2.gif  smile.gif

Labai grazi suknele wub.gif
Atsakyti
Vis seku šią temą, noriu pasidalinti ir savo pirma megzta kepure smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
na rodausi su savo pabaigtu "dziaziniu" kostiumeliu smile.gif nors tai gal net ne kostiumelis tiesiog palaidine ir sijonas kuriuos galima nesioti kartu ir atskirai o sijona dar ir keliais budais smile.gif beje sijona rodziau anksciau bet cia kokybiskesnes nuotraukos biggrin.gif siulai merino plus 22 kamuoliukai doh.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ayja, grazu! saunuole!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif As dar nesu mezgusi kepures... smile.gif

La Perla, kaip visada aukstumoje! Labai grazi palaidine ir sijonas!!! wub.gif wub.gif wub.gif Gal pasidalintum rasteliu??? 4u.gif Kokius siuliukus naudojai??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydinti Orhideja @ 2013 03 18, 08:36)

La Perla, kaip visada aukstumoje! Labai grazi palaidine ir sijonas!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif Gal pasidalintum rasteliu??? 4u.gif Kokius siuliukus naudojai??? 4u.gif

aciu smile.gif siulai merino soft.
Palaidine mezgiau jau antra, va apytikslis aprasymas
tik siai geras blogas ir paleidimus dariau savo nuoziura ne pagal aprasyma. Gavosi geriau nei pirmoji:) tik jau nebepakartociau pati tokios pat smile.gif
o sijonas irgi megztas ratu gerosiomis akimis platinant pagal poreiki, apacioje skirtingais auksciais paleistos akys sudaro klosteles na ir dar drapiruote: t.y. sukabinimai, susiuvimai - daryti apsirengus ziurint kaip graziausiai krenta.
Tikrai neturiu jokiu schemu ir tikrai antras toks pats man paciai nesigautu. Reikia ieskoti, bandyti...
Atsakyti