Kokios jūs visos auksarankės, labai gražūs darbai
QUOTE(Viksė @ 2013 03 10, 14:48)
Ilgis iki keliu, dydis S, siulai-spalva: kakava su pienu, ONLinie 164 Java 50 g-158 m, megzta is 2 siulu, sumegzta 11 kamuoliuku
Bandziau pati fotografuoti apsivilkusi-negraziai gaunasi, tai kol kas nesirodysiu Be to dar ir pasuknes neturiu
Bandziau pati fotografuoti apsivilkusi-negraziai gaunasi, tai kol kas nesirodysiu Be to dar ir pasuknes neturiu
Kiek darbo ideta, man vis kantrybes pritruksta
Labai grazu
Oho kiek darbelių užderėjo kol aš rakaliojau ir neturėjau laiko nosies į SM įkišt
Visų darbeliai puikūs,nevardinsiu atskirai,bet labiausiai užkliuvo Gelitos darbai Na ir,be abejo,jų pateikimas .Manęs tai jau tikrai niekas nepriverstų žiemą pusnuogei pozuoti (net bežiūrint foto šalta pasidarė ).
Princesės siūlų kokybė dar turbūt priklauso ir nuo gamintojo-esu mezgusi,nepatiko ir žadėjau daugiau nebepirkti .
Visų darbeliai puikūs,nevardinsiu atskirai,bet labiausiai užkliuvo Gelitos darbai Na ir,be abejo,jų pateikimas .Manęs tai jau tikrai niekas nepriverstų žiemą pusnuogei pozuoti (net bežiūrint foto šalta pasidarė ).
Princesės siūlų kokybė dar turbūt priklauso ir nuo gamintojo-esu mezgusi,nepatiko ir žadėjau daugiau nebepirkti .
Mano trijų vakarų prie TV rezultatas 8 mėnesių mergytei
Siūlai Alize bahar, 102 gr
Laukiu vasaros...
Romap, aš irgi su tokia labai laukčiau
Kiek graziu darbu.
Kokia man liemenė graži violetinė
Bliuzelė čia atnešė tikrą vasarą
Dar rodau porą kątik baigtų riešinių (laisvos)
Kokia man liemenė graži violetinė
Bliuzelė čia atnešė tikrą vasarą
Dar rodau porą kątik baigtų riešinių (laisvos)
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 13, 13:04)
Fantastika..labai grazu
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 13, 13:04)
labai labai gražu . O siūlą viengubą naudojai?