Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 27

QUOTE(rasa32 @ 2013 03 09, 13:26)
Gelita,labai grazu,bet gaila Jusu darbo(o gal ir negaila,jei taip greit mezgat g.gif  biggrin.gif ),nes siulas yra reto prastumo,tuoj pat susivelia.Viena syki mezgiau,daugiau to nedarysiu schmoll.gif

visai nesutinku del princesiu smile.gif

Turiu daug megztuku is tu siulu, megztu pries daugeli metu, ( tada dar norfoje jas pirkausi, gal prie kokius 7 metus, o gal daugiau ) skalbiami megztukai skalbiankeje, visai nesiveliai jie... tik man ir dukriuj jie JAU kanda ...
Atsakyti
Ilgis iki keliu, dydis S, siulai-spalva: kakava su pienu, ONLinie 164 Java 50 g-158 m, megzta is 2 siulu, sumegzta 11 kamuoliuku
user posted image
Bandziau pati fotografuoti apsivilkusi-negraziai gaunasi, tai kol kas nesirodysiu smile.gif Be to dar ir pasuknes neturiu

Atsakyti
Naujausi darbai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikutes, pasirodau ir as biggrin.gif Beje, visada aplankius sia tema, dziaugiuosi kiek daug graziu darbeliu. Visoms po 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
aš ir vėl su naujais savo darbeliais smile.gif

Pirmas mano bandymas tokiais raštais margais smile.gif

user posted image

Ruošiuosi pavasariui smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(pilarasal @ 2013 03 11, 09:52)
Sveikutes, pasirodau ir as  biggrin.gif Beje, visada aplankius sia tema, dziaugiuosi kiek daug graziu darbeliu. Visoms po  4u.gif
user posted image

labai grazi suknute 4u.gif gal galima schemutę būtų gauti?smile.gif
Atsakyti
labai grazi suknute 4u.gif gal galima schemutę būtų gauti?smile.gif
[/quote]
Konkrecios schemos nera, tiesiog emiau sau patinkancius rastus, kiekviena rasta mezgiau po 15 cm, prie pazastu truputi paplatinau, kad gautusi platesnes rankoves, ir norejau didelio kaklo, tai mezgiau 40cm, mazdaug tai suknutei ikvepe sis megztukas
user posted image O cia keli rastai, kuriuos naudojau user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Gelita 4u.gif kaip visada dailu,kruopštu bigsmile.gif
Iki parduotuvėj dabar pirkau Princesės siūlų,spalva sužavėjo,bandysiu megzt rolleyes.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2013 03 11, 14:34)

grazu ir idomu 4u.gif
Atsakyti
Mano mamos megzta skara

user posted image
Atsakyti
Merginos, labai viskas grazu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agotele1111 @ 2013 03 11, 14:37)
grazu ir idomu  4u.gif

va cia tai grozis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasaule @ 2013 03 10, 11:27)
Suknelė nereali
wub.gif

Tikrai sukniukas superinis,dsaunuole mezgejele biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(linaule @ 2013 03 08, 14:28)
kai reikia virbalų,prireikia baigti senus darbus user posted image,user posted image.user posted image

vau,o cia tai darbelio ideta,as neturiu zodziu,koks grozis thumbup.gif
Atsakyti