Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas Nr. 27

QUOTE(busima @ 2013 03 07, 13:08)
Nestora, bet šilta pavasarinė suknelė iš Merino Gold siūliukų
user posted imageuser posted image

super
Atsakyti
Pasirodau mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
Gelita, labai jau grazus jusu darbeliai!!! 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
Koks cia siuliukas? 4u.gif
Atsakyti
Gelita,labai grazu,bet gaila Jusu darbo(o gal ir negaila,jei taip greit mezgat g.gif biggrin.gif ),nes siulas yra reto prastumo,tuoj pat susivelia.Viena syki mezgiau,daugiau to nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
Zydinti Orhideja ačiū 4u.gif
Siūlas Princesė
user posted image
pirktas seniai. Megzti mielas, tik nerekomenduočiau jautrią odą turinčioms merginoms - kandžiojasi nono.gif
Turiu paminėti, kad šis megztukas megztas jau prieš metus, tik nerodytas blush2.gif
rasa32 4u.gif , bet kaip nekeista - nei jis man susivėlė, nei ištįso. Skalbiu skalbyklėje, net pati stebiuosi, kad pigus siūlas gali taip atrodyti po netrumpo dėvėjimo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelita: 09 kovo 2013 - 13:32
Gelita, kaip visada - super!!! 4u.gif Dar ir kakliuko nuotraukėlę galėtumėte iš arčiau įdėti, labai jau gražiai jis jums gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leluxs @ 2013 03 09, 14:50)
Gelita, kaip visada - super!!! 4u.gif Dar ir kakliuko nuotraukėlę galėtumėte iš arčiau įdėti, labai jau gražiai jis jums gaunasi blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Čia dar kelios nuotraukos (paspausite ant ten esančios nuotraukos ir ji padidės) yra. Ten ir kaklas iš arčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gelita, labai dailus megztukas.
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 03 09, 14:28)
Zydinti Orhideja ačiū 4u.gif 
Siūlas Princesė
user posted image
pirktas seniai. Megzti mielas, tik nerekomenduočiau jautrią odą turinčioms merginoms - kandžiojasi nono.gif
Turiu paminėti, kad šis megztukas megztas jau prieš metus, tik nerodytas blush2.gif
rasa32 4u.gif , bet kaip nekeista -  nei jis man susivėlė, nei ištįso. Skalbiu skalbyklėje, net pati stebiuosi, kad pigus  siūlas gali taip atrodyti po netrumpo dėvėjimo bigsmile.gif

siaip man pats siulas nepatinka irgi del kandziojimosi, bet tiesa sakot, nes tikrai nedaug velias ir labai gerai skalbias net skalbyklej ir nesiojasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelita @ 2013 03 09, 14:28)
rasa32 4u.gif , bet kaip nekeista -  nei jis man susivėlė, nei ištįso. Skalbiu skalbyklėje, net pati stebiuosi, kad pigus  siūlas gali taip atrodyti po netrumpo dėvėjimo bigsmile.gif

as is melynu mezgiau, tai tikrai darbo gaila - pasidare gungulas susiveles, nenesiojamas net namie..
Atsakyti
o as is kiek mezgiau is princeses siulu,tikrai nesigailiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 07, 17:17)
Ir suknytė 8 mėn. mergytei "Tuoj sužydės alyvos"
user posted image

user posted image
(vilnelė, 120 gr)

ax.gif

Suknelė nereali
wub.gif

Atsakyti