O man nepadėjo niekas, tik KT. Nebegeriu dabar, negaliu dėl širdies. Na, po kolkas nėra baisu.
Dukrai irgi ne kas. Bet jau neleidžiu jai jokių KT, nes tai bjaurastis kenkianti sveikatai.
Buvau pripirkus arbatėlių visokių, bet nelabai ji geria. Manau, kad tokiom jaunom geriau su kokiais naturaliais vaistukais bandyt. Man gydytojai įtarė, kad širdies ligai galėjo įtakos ir KT turėt. Vat.
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 04 20, 08:19)
O man nepadėjo niekas, tik KT. Nebegeriu dabar, negaliu dėl širdies. Na, po kolkas nėra baisu.
Dukrai irgi ne kas. Bet jau neleidžiu jai jokių KT, nes tai bjaurastis kenkianti sveikatai.
Buvau pripirkus arbatėlių visokių, bet nelabai ji geria. Manau, kad tokiom jaunom geriau su kokiais naturaliais vaistukais bandyt. Man gydytojai įtarė, kad širdies ligai galėjo įtakos ir KT turėt. Vat.
esu girdejus kad yra kazkokie specialus paketai, kaip ir medicininiai, kurie gydo ivairius negalavimus, padeda sumazint skausmus ir panasiai. cia viena is mamyciu kitoj temoj apie juos kalbejo
Kur visos dingę?
Labas rytas
asmegaujuosi pavasariu irmazai namie bunu

asmegaujuosi pavasariu irmazai namie bunu

Labas rytas
mes irgi visą savaitgalį lauke praleidome, to pasekoje mažė jau su sloga ir kosuliu
Džiaugiamės, kad po 2 sav. jau sulauksime tėtuko

mes irgi visą savaitgalį lauke praleidome, to pasekoje mažė jau su sloga ir kosuliu

Džiaugiamės, kad po 2 sav. jau sulauksime tėtuko

Afi, fotosesijos karts neturėjot?
Labas rytas
Labas rytas

Sveikos.
O as kaifuoju darze ir siltnamy
Viskas apsodinta darze ,belieka laukt derliaus
Dar sumasciau ,kad mazai veiklos turiu tai rozyna uzsiveisiu -einu uzsakyma padarysiu ,ziuresiu ka atves
O as kaifuoju darze ir siltnamy

Labas rytas
Aha Spindulele turejom, tik dar neturiu kompakto, o tik kelias nuotraukytes tai idejau i albuma

Aha Spindulele turejom, tik dar neturiu kompakto, o tik kelias nuotraukytes tai idejau i albuma

QUOTE(afi @ 2013 04 23, 07:44)
Labas rytas

Jūs labai gražutės, ir motinystė tau tik į naudą

Sveikutės

Kaip vesele janneta?

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 04 23, 10:04)
Nu super žinok, prisišokau, prisivalgiau kaip reikiant

QUOTE(janneta @ 2013 04 23, 11:33)

O man šiandien šventė