Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

Nesuprasi tų pensininkų, vieniems per karšta,kitiems per šalta biggrin.gif

afi,kaip sekas klaidžiot po primaitinimo labirintus? 4u.gif O gal jau viskas aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur dingę kaip gyvenat?
Atsakyti
As nepasakosiu,nes nenoriu terst eterio su dejonem doh.gif
O kaip tu Giedre,ar praejo kiek sopulys del vyruko?
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 04 17, 20:55)

Jei pasakyt tiesą 4 dienas riejamės skype, o šiandien atsijungiau ir liepiau grožėtis Eifeliu ir jo laukais blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 04 17, 20:55)

ai papasokok smile.gif man norisi su kuo pabendraut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 04 17, 22:06)
Jei pasakyt tiesą 4 dienas riejamės skype, o šiandien atsijungiau ir liepiau grožėtis Eifeliu ir jo laukais blush2.gif

O tai kas dabar,Giedrut? Ilgesys daro savo g.gif Ar dar prieš išvažiuojant susipykot?

oksaniuk,gali drąsiai teršti eterį,matai,kad jis vistiek tuščias biggrin.gif Aš galvojau,kad tarp lysvių jau kur guli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 04 17, 22:44)
O tai kas dabar,Giedrut? Ilgesys daro savo g.gif Ar dar prieš išvažiuojant susipykot?

oksaniuk,gali drąsiai teršti eterį,matai,kad jis vistiek tuščias biggrin.gif Aš  galvojau,kad tarp lysvių jau kur guli 4u.gif

Jei pasakyt tiesą: užpypino viena B frazė: tu kiekvieną dieną (po mano išvažiavimo) azabočena.
Taip ir yra - nes turiu susiderint visus darbus, pensininkai atakuoja - durys neužsidaro, vakar pajunginėjau vandenį, atjunginėjau, kariavau su gyvatukais, pensininkais, po to su savo unitazu. Kalbėdama telefonu su Andrium blink.gif Nei valgyt nerandu laiko pasidaryt, nekalbu, kad šiandien nuo ryto ta pati istorija.

O mano svajonių princas pareiškė, kad aš galiu ramiai teliką žiūrėt ir prie kompo sėdėt blink.gif Ir nėra ko nervintis - va jam tai sunku, nes ten statybinės medžiagos kitos doh.gif Nėra tokių kaip Lt. lotuliukas.gif

Žodžiu manau stresas daro savo, nekalbu, kad miego ir poilsio trūkumas.

Mb sugalvojo atrakciją, dabar per skype turėsiu rinkt rūbus savo mergom. Privertė skype įjungt, doh.gif blush2.gif

Šiandien dar su Gabija ligoninėj buvom doh.gif Žodžiu, kaip visada - mirksiukas.gif

Po ššššššš bangos turėtų ateit mažiau šššššššššš, o po to gal ir ką įdomesnio atbanguos. Svarbu, kad bent porą dienų ramiai padirbt galėčiau, nes jau ir darbų atlikt nebesugebu blink.gif per marazmą aplinkui.

Mes pykstamės tik po jo išvažiavimo, nes vėl tos pačios nesamonės: tai ką čia parašei, tai kas po tais žodžiais, tai ko nemiegi, nesiilsi, o KADA? Aš nieko namie iš viso nepasidarau - net dokumentų sutvarkyt laiko nerandu. verysad.gif
O nusvaigau, kad pasidarysiu labai daug. Tai tik su pensininkais kariauju. Ir jų galvos ligom blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2013 04 17, 22:44)

oksaniuk,gali drąsiai teršti eterį,matai,kad jis vistiek tuščias biggrin.gif Aš  galvojau,kad tarp lysvių jau kur guli 4u.gif

Žinai jokio ilgesio aš nejaučiu - kolkas tik pyktį blush2.gif
Rytoj sakiau eisiu leist pinigų, kad būčiau mažiau azabočena tongue.gif Auskarus brangius nusižiūrėjau, plaukus noriu pasidažyt, Adrija ir nori auskariukus įsivert. O tėtukas tegu dirba. biggrin.gif Gal kai pyktis praeis - tada ateis ilgesys. Tik va ryšys labai prastas ten - kaip NO
Atsakyti
Labas vakaras,
Giedre - o tu dirbi? blush2.gif ir kas vyresnėlei, kad reikėjo lėkt į ligoninę?
Mažiau skaipu vyrui dūsauk - tada jausies ir pati stipresnė, ir jis nebus toks susireikšminęs, kad be jo nieko negali mirksiukas.gif
Maniškės irgi abi nori auskariukų, bet aš dar neleidžiu.......... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazule: 17 balandžio 2013 - 22:43
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 04 18, 00:11)
Jei pasakyt tiesą: užpypino viena B frazė: tu kiekvieną dieną (po mano išvažiavimo) azabočena.
Taip ir yra - nes turiu susiderint visus darbus, pensininkai atakuoja - durys neužsidaro, vakar pajunginėjau vandenį, atjunginėjau, kariavau su gyvatukais, pensininkais, po to su savo unitazu. Kalbėdama telefonu su Andrium blink.gif Nei valgyt nerandu laiko pasidaryt, nekalbu, kad šiandien nuo ryto ta pati istorija.

Net nežinau ką pasakyti console.gif Išgerk kokį 50 ar net visą 100 gramų ir eik išsimiegok. Ir kol pyktis nepraeis,nekalbėk su vyru,kad paskui neprišnekėtum ko nereik. Jau geriau leisk jo uždirbtus pinigus,nuotaika iškart pasitaiso.Čia jau patikrintas reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2013 04 17, 23:42)
Labas vakaras,
Giedre - o tu dirbi?  blush2.gif  ir kas vyresnėlei, kad reikėjo lėkt į ligoninę?
Mažiau skaipu vyrui dūsauk - tada jausies ir pati stipresnė, ir jis nebus toks susireikšminęs, kad be jo nieko negali  mirksiukas.gif
Maniškės irgi abi nori auskariukų, bet aš dar neleidžiu.......... unsure.gif

Tai va brangute - dirbu ir ne per vieną darbą ir dar savo vyrui toj bendrijoj padedu, o dabar ir už namo santechniką. doh.gif

Jei tupėčiau namie nervas taip neimtų, nes dabar viską turiu spėt pati. O su visom mano veiklom - nėra taip paprasta. Nedūsavau aš jam, bet supykau, kad už jį dirbu. Aišku jam gal tie darbai tiek laiko neužimtų, o man visai kitaip.

A mes su moteriškom bėdom vargstam ir mažakraujystė juoda.

Vakrysiu ryt pinigų leist. Privertė mane skype įsijungt - normaliai kalbėjom. Ale vistiek pykstu lotuliukas.gif

Eisiu ryt gražintis - gal nuotaika pakils. Tik va žiūriu mažoji jau su liūliu doh.gif
Atsakyti
Giedre,toks jausmas tu pyksti ant vyro ,kad isvaziavo nors tu ka ir issilieji pykciu ant jo,ka bepasakytu jis tau ,tu ant jo pyksti ne del jo zoziu azabocena ,bet kad isvaziavo 4u.gif Man kartais uzeina dar toks nervu priepolis ,kad bus lengvesnis issiskyrimas ,jei busim susipyke ir nesamoningai tai as padarau lotuliukas.gif Kaip mazas vaikas elgiuosi kartais doh.gif doh.gif
Sakai tavo dukra turi mazakraujyste?As siandien laukiu tyr.atsakymu ,man praeita savaite kaip susitare ka sutinku tas ir sako ar tu gerai jautiesi ? unsure.gif nu nuovargis ,galvos svaigimas lyg ir ,bet normalu juk maza vaika turiu,o vakar sutikau gyd.ta ir sako nu ir atrodai kaip lavonas blink.gif ir nuvare krauja istirt ,tai ziuresiu ko ten bera biggrin.gif O sveriu 46kg. rolleyes.gif kad ir ugis ne aukstas ,bet maitinanciai mamai gal ir mazokas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 04 18, 00:30)

A mes su moteriškom bėdom vargstam ir mažakraujystė juoda.

Vakrysiu ryt pinigų leist. Privertė mane skype įsijungt - normaliai kalbėjom. Ale vistiek pykstu lotuliukas.gif

Eisiu ryt gražintis - gal nuotaika pakils. Tik va žiūriu mažoji jau su liūliu doh.gif

Tai man visada viskas griūna ir genda kai išvažiuoja. Patikrintas reikals biggrin.gif
O mažakraujystė puikiai gydoma kiaušinio tryniu. Į košę kokią jei valgo įmuši karšta, bet neverdi jo. Tikiuosi supratai. Mes ilgai su savaja vargom, ir viena senutė daktarė tokį patarimą davė.
Tik jau kiaušų kokių ekologiškų, kaimiškų susirask.

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 04 18, 07:45)
O sveriu 46kg. rolleyes.gif kad ir ugis ne aukstas ,bet maitinanciai mamai gal ir mazokas  unsure.gif

Na tu duodi, moterie. Gi išnyksi. Tik pliusas, tau mūsų kūdinimosi bėdos neaktualios. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Niu ir pritauškėt po tylos pertraukos mirksiukas.gif Nesuprantu aš tavęs Giedre, vyras išvažiavo dėl šeimos gerovės pinigų uždirbti, kad Jūs galėtumėte geriau gyventi, o tu jam dar labiau viską apsunkini nors jam ir taip sunku, tu tai čia bent su dūkromis, visi savi aplink o jis tai vienas, man atrodo laikas tau nurimti, nei pati esi laiminga taip stresuodama, nei tavo vyras nei galų gale vaikai g.gif
Oksaniuk jei ir toliau taip tai dukriukas tave praaugs lotuliukas.gif
O man šiandien laisvadienis, atsigeriu kavikės į dušą ir į gastroles, šeštadienį varau į vestuves o neturiu antrai dienai ką apsirengti doh.gif Kaip sakant leisiu ir aš vyro uždirbtus pinigus lotuliukas.gif Dar reikia į soliariumą ir į kirpyklą nail.gif
Spindulele o kaip tavo dietos? Man reiktų jaučiu porą kilų numest g.gif
Atsakyti