QUOTE(rinann @ 2013 04 17, 22:44)
O tai kas dabar,
Giedrut? Ilgesys daro savo

Ar dar prieš išvažiuojant susipykot?
oksaniuk,gali drąsiai teršti eterį,matai,kad jis vistiek tuščias

Aš galvojau,kad tarp lysvių jau kur guli
Jei pasakyt tiesą: užpypino viena B frazė: tu kiekvieną dieną (po mano išvažiavimo) azabočena.
Taip ir yra - nes turiu susiderint visus darbus, pensininkai atakuoja - durys neužsidaro, vakar pajunginėjau vandenį, atjunginėjau, kariavau su gyvatukais, pensininkais, po to su savo unitazu. Kalbėdama telefonu su Andrium blink.gif Nei valgyt nerandu laiko pasidaryt, nekalbu, kad šiandien nuo ryto ta pati istorija.
O mano svajonių princas pareiškė, kad aš galiu ramiai teliką žiūrėt ir prie kompo sėdėt blink.gif Ir nėra ko nervintis - va jam tai sunku, nes ten statybinės medžiagos kitos doh.gif Nėra tokių kaip Lt. lotuliukas.gif
Žodžiu manau stresas daro savo, nekalbu, kad miego ir poilsio trūkumas.
Mb sugalvojo atrakciją, dabar per skype turėsiu rinkt rūbus savo mergom. Privertė skype įjungt, doh.gif blush2.gif
Šiandien dar su Gabija ligoninėj buvom doh.gif Žodžiu, kaip visada - mirksiukas.gif
Po ššššššš bangos turėtų ateit mažiau šššššššššš, o po to gal ir ką įdomesnio atbanguos. Svarbu, kad bent porą dienų ramiai padirbt galėčiau, nes jau ir darbų atlikt nebesugebu blink.gif per marazmą aplinkui.
Mes pykstamės tik po jo išvažiavimo, nes vėl tos pačios nesamonės: tai ką čia parašei, tai kas po tais žodžiais, tai ko nemiegi, nesiilsi, o KADA? Aš nieko namie iš viso nepasidarau - net dokumentų sutvarkyt laiko nerandu.
O nusvaigau, kad pasidarysiu labai daug. Tai tik su pensininkais kariauju. Ir jų galvos ligom
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2013 04 17, 22:44)
O tai kas dabar,
Giedrut? Ilgesys daro savo

Ar dar prieš išvažiuojant susipykot?
oksaniuk,gali drąsiai teršti eterį,matai,kad jis vistiek tuščias

Aš galvojau,kad tarp lysvių jau kur guli
Žinai jokio ilgesio aš nejaučiu - kolkas tik pyktį
Rytoj sakiau eisiu leist pinigų, kad būčiau mažiau azabočena

Auskarus brangius nusižiūrėjau, plaukus noriu pasidažyt, Adrija ir nori auskariukus įsivert. O tėtukas tegu dirba.

Gal kai pyktis praeis - tada ateis ilgesys. Tik va ryšys labai prastas ten - kaip NO