QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 04 08, 13:48)
o mano grys po menesio, o liepa tikrai bus, visada buna, kad ten beveik niekas nedirba liepa, ka ten veikt?
tai va maniskis ir visad grizdavo, visa firma eidavo atostogu, o cia sefas sake pas juos pats darbymetis
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 04 08, 14:03)
O aš pasakyčiau, kad norvegai tiesiog nesureikšmina tos buities. Mb ir ten buvo, namai jų labai paprasti (kaip mano vyro močiutės buvo kaime), kuklūs.
Bet jie investuoja į kitus dalykus, turi tų namelių keliose vietose.
Aš savo B ir klausiau - įdomu, ką jie pasakytų tavo namus pamatę?
Bet ir prancūzai gyvena labai paprastai - gal tik pas mus toks namų kultas
ir ten yra tokiu namu ir taip irengtu kad net ir turtingiausiems lietuviams apie tokiu tepasvajot, skoni dauguma ju turi tikrai nebloga, ir nuomojami namai daznai buna geriau irtengti nei kad nuosavi bustai LT, kadangi mum dabar aktualu namo nuoma arba dalis namo tai kiauras dienas ziurineju skelbimus, tai matau tokius namus kad seile tysta. taip dalis namu is isores atrodo baisiau nei pas mus kokia kaimo bakuze, bet viduje seile tysta
taip norvegai invewstuoja kitur, jie yra gamtos zmones, daug keliauja, slidineja, atostogauja, megaujasi gyvenimu ir priesingai nei lietuviai nera mados ar pasipuikavimo vergai. ne jie mdingiems rubans ar prabangioms masinoms tarnauja kaip pas mus, kuo vargingesnis tuo labiau pasipuikuoti norintis, ten viskas atvirksciai. kad ir paziurekit kaip mes gyvenam amzinai bambam, skundziames, nemokam megautis gyvenimu. pagyvene zmones musu is poliklinikos neiseina ligu ieskodami, o NO zmones kas ryta pradeda mankstom ar pasivaiksciojimu grinam ore, ir tai yra gerbtina, manau mums nemazai galima is ju mokytis ir mokytis, na bet cia tik mano nuomone. ir apskritai as manau kad kiekvienas dirbantis toje salyje turetu ja gerbti kaip seimos maitintoja, ir gerbti zmones kurie duoda darbo, o ne menkinti kad ji kazkokia antraruse durniu tauta