Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

QUOTE(Mazule @ 2013 04 08, 15:07)
Vaje - tolokai...  unsure.gif

Papildyta:
Patikėkit tikrai taip. Ne tik kalbant apie namus - užtenka pažiūrėti į mašinas - Prancūzijoje tris kartus kuklesnės  biggrin.gif
Čia lietuviškas mentalitetas - kad ir baisus ubagas, bet reikia namo ir ledinės mašinos - tada jaučiasi solidus  cool.gif  nepaisant to, kad viduje provinciališkai tuščias  4u.gif

Tikiu, nes MB važiuoja pas ypatingai turtingus, o man jų namelis - juoką sukelia blush2.gif Tačiau jie per tą laiką kol MB tariasi - jau 3 kart užsienyje atostogaut buvo per 2 mėnesius. Žodžiu - kas kur investuoja. Bet aš su metais ir imu mąstyti, kad visi būtume labai turtingi prancūzų, ar norvegų gyvenimo stiliuką perėmę.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Liūdinčioms 4u.gif Mes irgi jau išleidome tetuką savo, grįš gegužės vidury, o paskui liepos pradžioje ir pabus visą mėnesiuką namie ax.gif Viskas būtų gerai ir ta nuotaika ne ta jei bent oras guostų, nu nebegaliu kaip atsibodo tas šaltis doh.gif
Oksaniuk suknytę radau Tauragėje, užėjau į pirmą nuomą, apsivilkau ir nebeišėjo iš galvos, ir Šilutę aplankėm ir Klaipėdą bet niekas nebekrito į akis, dar vyras visą savaitgalį erzino sako matysi tau jos neliks lotuliukas.gif tai šiandien nulėkiau ir pasirašiau sutartėlę, tikiuos nebūsiu paskubėjusi, bet ai ramiau bent ant širdies ax.gif
Na o kas liečia atostogas, tai šiemet ir taip jau pakankamai išlaidų tai niekur nevažiuosime, nebent kur į Palangą porai dienelių, o ir MB jau kuria planus kai ką pakeisti namie, tai vėl nusimato remontai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 04 08, 13:48)
o mano grys po menesio, o liepa tikrai bus, visada buna, kad ten beveik niekas nedirba liepa, ka ten veikt?

tai va maniskis ir visad grizdavo, visa firma eidavo atostogu, o cia sefas sake pas juos pats darbymetis doh.gif

QUOTE(Giedre.vs @ 2013 04 08, 14:03)
O aš pasakyčiau, kad norvegai tiesiog nesureikšmina tos buities. Mb ir ten buvo, namai jų labai paprasti (kaip mano vyro močiutės buvo kaime), kuklūs.
Bet jie investuoja į kitus dalykus, turi tų namelių keliose vietose.

Aš savo B ir klausiau - įdomu, ką jie pasakytų tavo namus pamatę? g.gif

Bet ir prancūzai gyvena labai paprastai - gal tik pas mus toks namų kultas biggrin.gif

drinks_cheers.gif

ir ten yra tokiu namu ir taip irengtu kad net ir turtingiausiems lietuviams apie tokiu tepasvajot, skoni dauguma ju turi tikrai nebloga, ir nuomojami namai daznai buna geriau irtengti nei kad nuosavi bustai LT, kadangi mum dabar aktualu namo nuoma arba dalis namo tai kiauras dienas ziurineju skelbimus, tai matau tokius namus kad seile tysta. taip dalis namu is isores atrodo baisiau nei pas mus kokia kaimo bakuze, bet viduje seile tysta blush2.gif
taip norvegai invewstuoja kitur, jie yra gamtos zmones, daug keliauja, slidineja, atostogauja, megaujasi gyvenimu ir priesingai nei lietuviai nera mados ar pasipuikavimo vergai. ne jie mdingiems rubans ar prabangioms masinoms tarnauja kaip pas mus, kuo vargingesnis tuo labiau pasipuikuoti norintis, ten viskas atvirksciai. kad ir paziurekit kaip mes gyvenam amzinai bambam, skundziames, nemokam megautis gyvenimu. pagyvene zmones musu is poliklinikos neiseina ligu ieskodami, o NO zmones kas ryta pradeda mankstom ar pasivaiksciojimu grinam ore, ir tai yra gerbtina, manau mums nemazai galima is ju mokytis ir mokytis, na bet cia tik mano nuomone. ir apskritai as manau kad kiekvienas dirbantis toje salyje turetu ja gerbti kaip seimos maitintoja, ir gerbti zmones kurie duoda darbo, o ne menkinti kad ji kazkokia antraruse durniu tauta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 04 08, 15:29)
Tikiu, nes MB važiuoja pas ypatingai turtingus, o man jų namelis - juoką sukelia blush2.gif Tačiau jie per tą laiką kol MB tariasi - jau 3 kart užsienyje atostogaut buvo per 2 mėnesius. Žodžiu - kas kur investuoja. Bet aš su metais ir imu mąstyti, kad visi būtume labai turtingi prancūzų, ar norvegų gyvenimo stiliuką perėmę.

drinks_cheers.gif
Aš džiaugiuosi, kad gyvenimas taip klostėsi, kad daug teko užsienio pamatyti - su kolektyvu daug gastroliavome, o su šeima nemažai svečiose šalyse gyvenome, tai pažinau šalis ir iš "išorės ir iš vidaus". Supratau vieną - niekur nėra rojaus biggrin.gif
Aš nenoriu namo tongue.gif - labai norėčiau didesnio buto arba kotedžo - viskas 4u.gif o tada labai norėčiau pakeliauti, paatostogauti turiningai ir netaupant blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(afi @ 2013 04 08, 17:02)
taip norvegai invewstuoja kitur, jie yra gamtos zmones, daug keliauja, slidineja, atostogauja, megaujasi gyvenimu ir priesingai nei lietuviai nera mados ar pasipuikavimo vergai. ne jie mdingiems rubans ar prabangioms masinoms tarnauja kaip pas mus, kuo vargingesnis tuo labiau pasipuikuoti norintis, ten viskas atvirksciai. kad ir paziurekit kaip mes gyvenam amzinai bambam, skundziames, nemokam megautis gyvenimu. pagyvene zmones musu is poliklinikos neiseina ligu ieskodami, o NO zmones kas ryta pradeda mankstom ar pasivaiksciojimu grinam ore, ir tai yra gerbtina, manau mums nemazai galima is ju mokytis ir mokytis, na bet cia tik mano nuomone. ir apskritai as manau kad kiekvienas dirbantis toje salyje turetu ja gerbti kaip seimos maitintoja, ir gerbti zmones kurie duoda darbo, o ne menkinti kad ji kazkokia antraruse durniu tauta blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
zinot meile uz pinigus, sorry, uz tai kad duoda darbo, yra tik tol, kol pinigu gauni pakankamai, t.y. issisprendi kazkokias finasines duobes...o kai pinigu poreikis nebera pirmaeilis, pradeda i prioritetus deliotis kiti dalykai... bet einu uzsisiut burna, ba ko tai ir taip visko prirasiau, nors tema pagyvejo lotuliukas.gif

busiu viena su vaikais kelias dieneles, nebus laiko SM pasisedet, tai kam MB isvaziuoja po 4u.gif ...o po keliu dienu gal ir mano nuotaika bus kitokia doh.gif o gal cia AD+ antibijotikai mane taip keistai veikia, kad matau visur tik juoda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluciukas77: 08 balandžio 2013 - 19:21
QUOTE(sauluciukas77 @ 2013 04 08, 20:17)
zinot meile uz pinigus, sorry, uz tai kad duoda darbo, yra tik tol, kol pinigu gauni pakankamai, t.y. issisprendi kazkokias finasines duobes...o kai pinigu poreikis nebera pirmaeilis, pradeda i prioritetus deliotis kiti dalykai... bet einu uzsisiut burna, ba ko tai ir taip visko prirasiau, nors tema pagyvejo  lotuliukas.gif

busiu viena su vaikais kelias dieneles, nebus laiko SM pasisedet, tai kam MB isvaziuoja po  4u.gif  ...o po keliu dienu gal ir mano nuotaika bus kitokia doh.gif o gal cia AD+ antibijotikai mane taip keistai veikia, kad matau visur tik juoda g.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 04 08, 13:06)
Tas mane irgi labai nustebino g.gif  Juk vasara - pats darbymetis.Gal ji ir fotografuoja draugų draugus,pažystamų pažystamus biggrin.gif
Dar pristosiu prie tavęs blush2.gif Ką dovanosi svečiams? Mes kai Nojų krikštijom,tai kūminams ir seneliams dovanas dovanojom.Praktiškai tiek ir svečių tebuvo. Dabar galvoju,gal ženkliukus padaryt su vaiko nuotrauka. g.gif Tik jau nesakyk,kad gulės ir dulkės niekam nereikalingi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Visoms,kurių tetukai išvažiavo,išvažiuoja ir išvažiuos 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Visai gera mintis zinok su zenkliukais g.gif As mociutems simboliskai ziurstus zadu su uzrasais ,tipo gaminu anukei ir pan.o seneliams plaktuka ir su uzrasu ,kad taisau anukei zaislus-nu kazkas tokio....
Oi dar papasakosiu ,kad neuzsisakytumet is cia rubu http://www.fashionvasara.lt/
Isivaizduokit nuo vasario 20d.siuntini gavau tik sestadieni ir ka manot tik batukus ,o kur dar rubai ir tai jiems gavau rasyt kur siuntinys ,kai atsiunte tai dar ne visa ,nu tada suraiciau vakar baisiai nemandagu laiska ir pagrasinau ,kad jei negrazins pinigu kreipsiuos isieskot ,tai zadejo siandien pervest pinigus -nu ziuresiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 04 09, 09:45)
Visai gera mintis zinok su zenkliukais g.gif As mociutems simboliskai ziurstus zadu su uzrasais ,tipo gaminu anukei ir pan.o seneliams plaktuka ir su uzrasu ,kad taisau anukei zaislus-nu kazkas tokio....
Oi dar papasakosiu ,kad neuzsisakytumet is cia rubu http://www.fashionvasara.lt/
Isivaizduokit nuo vasario 20d.siuntini gavau tik sestadieni ir ka manot tik batukus ,o kur dar rubai ir tai jiems gavau rasyt kur siuntinys ,kai atsiunte tai dar ne visa ,nu tada suraiciau vakar baisiai nemandagu laiska ir pagrasinau ,kad jei negrazins pinigu kreipsiuos isieskot ,tai zadejo siandien pervest pinigus -nu ziuresiu g.gif

Čia kur tokį fainulką kostiumėlį buvai užsisakius g.gif Nu matai kokie schmoll.gif

Nepatikėsit,šiandien per radiją pranešė,kad penktadienį Klaipėdoj +14 yahoo.gif Tai iš žieminių striukių šoksim iškart i megztinius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rinnan,net asara gali nubraukt po tokiu tavo naujienu lotuliukas.gif Taip norisi jau sukist rankas i zeme,bet as vistiek neiskenciau siandien silnami sio to pasejau ,cibulytes zaliuoja dabar vienos wub.gif

Beje siandien mano mazike su vienu danciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 04 09, 15:21)

Sveikinam su pirmu dantuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 04 09, 15:21)
Rinnan,net asara gali nubraukt po tokiu tavo naujienu lotuliukas.gif Taip norisi jau sukist rankas i zeme,bet as vistiek neiskenciau siandien silnami sio to pasejau ,cibulytes zaliuoja dabar vienos wub.gif

Sveikinimai 4u.gif Labuka 4u.gif
Atsakyti
Dekui mergytes mirksiukas.gif
Klausykit gal kas esat gerusios kazkokius vaistus antibijotikus nuo puslelines lupu?Intike skaitau,kad ji po gydymo jei sugryzta ,bet keli metai buna bent be to brudo -va nuo 4 men.nestumo iki siandien neturejau ir se ,kad nori lupa kaip nevykusiai botulino prileista ,sakau gal paprasyt receptuko gyd.pamegint gal,o tai i pora menesiu kokie 3 kartai isberia fear.gif
Atsakyti