Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis TOLI

QUOTE(Neriliene @ 2013 02 24, 20:46)
Labas  4u.gif
Mūsų tetukas irgi vakar išvyko į Švediją, grįš tik gegužį, krikštynoms..  verysad.gif
Liūdna beprotiškai, einu iš kampo į kampą ir nerandu vietos..
Išverkt visas ašaras baigiu  verysad.gif  ..........

Labas, imk 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikikys 4u.gif Viskas bus gerai bigsmile.gif
O daznai vazineja, ar pirma karta?Ka veiks Svedijoj?
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2013 02 24, 19:34)
O gal ir Giedrės dukrytei tiktų biggrin.gif Jei neklystu,tai čia didžiąjai su skrandžiu problemos. Užmuštų iškart tą zarazą.

Niu taip didžiąjai, bet daktarai pasakė, kad dabar iš 100 atliekamų tyrimų - 99 randa skrandžio bėdas. Ir labai dažnai jos kvėpavimo takų ligom pasireiškia unsure.gif

Jo vaistų reikia gerti daug ir reguliariai.

O mano galvelėj kokis tai jovalas.

Naujai mamytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L'inoma @ 2013 02 24, 20:48)
Labas, imk  4u.gif  4u.gif  4u.gif Laikikys  4u.gif  Viskas bus gerai  bigsmile.gif
O daznai vazineja, ar pirma karta?Ka veiks Svedijoj?

Jau penkti metai važiuoja, vasarį išvažiuoja ir grįžta rudenį vėlų, kartais vasarą, kartais žiemą, visada kartu važinėjom, bet maže gimė ir nutarėm kad dar maža važiuoti į svetimą šalį, tai teko taip viską sudėt,/ kad aš namie su mažąja, o tėtis į darbus verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2013 02 24, 22:25)
Jau penkti metai važiuoja, vasarį išvažiuoja ir grįžta rudenį vėlų, kartais vasarą, kartais žiemą, visada kartu važinėjom, bet maže gimė ir nutarėm kad dar maža važiuoti į svetimą šalį, tai teko taip viską sudėt,/ kad aš namie su mažąja, o tėtis į darbus  verysad.gif  verysad.gif

Neliūdėk taip. Te balioną 4u.gif
Apsiprasi, praeis tas didysis liūdnumas, žinai pati.
Papildyta:
QUOTE(Giedre.vs @ 2013 02 24, 22:11)
Niu taip didžiąjai, bet daktarai pasakė, kad dabar iš 100 atliekamų tyrimų - 99 randa skrandžio bėdas. Ir labai dažnai jos kvėpavimo takų ligom pasireiškia unsure.gif

Jo vaistų reikia gerti daug ir reguliariai.

O mano galvelėj kokis tai jovalas.

Naujai mamytei 4u.gif

Kaip aptiko?
Mūsiškę išvežė i reanimaciją, nes kraujais pradėjo vemti. doh.gif
Paskui sanatorija, vargai su mažakraujystėm, žodžiu. Maistas ribotas, o ji visko nori, o negalima. Ir tą kraują sunku atstatyti, nes geležies irgi negalima, sulčių irgi. Vargom ilgai. Bais bijau, kad nepasikartotų.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 24, 22:16)
Papildyta:
Kaip aptiko?
Paskui sanatorija, vargai su mažakraujystėm, žodžiu. Maistas ribotas, o ji visko nori, o negalima. Ir tą kraują sunku atstatyti, nes geležies irgi negalima, sulčių irgi. Vargom ilgai. Bais bijau, kad nepasikartotų.

Vajei kaip baisu doh.gif O nuo ko čia taip spindulele? g.gif
Žiūriu chorų karus, blyn apsižliumbiau kai dainavo benamių choras, taip širdį suėmė cry.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

ateinu su kava bigsmile.gif

Sergancioms 4u.gif

Liudincioms del isleisto tevelio 4u.gif

visom kitom ir 4u.gif

as geriu kava ir laukiu kol isvirs kosyte. Mazoji dar saldziai miega, tai megaujuosi tyla ir ramybe smile.gif Lauke spaudzia lengvassaltukas, bet smagiai su bandiugapasivaiksciojom po parkeli pauksciukams ciulbant wub.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2013 02 24, 23:33)
Vajei kaip baisu doh.gif O nuo ko čia taip spindulele? g.gif
Žiūriu chorų karus, blyn apsižliumbiau kai dainavo benamių choras, taip širdį suėmė cry.gif

Aišku ir maistas, bet gydytoja pabrėžė šiaip nervinę įtampą.
Aš ir pati tokia, jei kažko pergyvenu, man tuoj pat skrandį skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 24, 14:48)
O tai kokių tablečių tiek geria?
Mano dukrai kai opa trūko tik 2 vaistai ir išvis neleido beveik jokių vaistų
Nei nuo galvos ar dar kokių. Gi dirgina dar skrandį tokie kiekiai.

Nuo bakterijos 4 antibiotikų tabletės, 2 ryte 2 vakare, ir 2 omeprozoliai, ryte, vakare + hormonus geriam dėl moteriškų bėdų, gali reikt ir kontraceptikus gert.

O kada čia jums buvo? Niu mums pasakė, kad dabar iš daug kam tokios bėdos, o įtakoja nesveikas maistas (čia apskritai produktai nežinia iš ko) ir stresas.
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2013 02 24, 15:10)
Stiprybes,Giedrut 4u.gif  4u.gif O tai nuo ko mazajai tas kojas skaudejo,kazin? g.gif

Man tai kaip jau ir nieko,tik gerkle dar vis primena apie save.Tas dienas geriau tik arbatele,siryt pasidariau kavos,ir negaliu praryti,tai isgeriau vaiko arbata biggrin.gif Atpratau matyt g.gif

Nuo beprotiško augimo mano 5 m Adrijos buvo 124 ūgis, dabar gal 128, čia pirmoko ūgis, kaulai labai tempiasi.
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 24, 23:16)
Papildyta:
Kaip aptiko?

Aš sumąsčiau, kad problemos su skrandžiu, nes biški pasiskundė skausmais širdies plote, tada atsirado toks krenkštėjimas. Tipo visi nuo nervų.

Bet mes su vyru abu skrandininkai nuo 30 metų, tai man pažįstami dalykai.
Jo baisu tie vėmimai, bet nei mažajai nei didžiajai jų nebuvo.
Papildyta:
Reikia eit ruoštis pas daktarus ir į darbą, o kaip tingiu doh.gif
Atsakyti
Sekmes Giedre pas gyd. 4u.gif
O as siryt nusiritau nuo laiptu lotuliukas.gif doh.gif nezinau nei kaip cia taip paslydau,bet namie ziaurei auksti laiptai susitrenkiau sikna ,visa ranka nusirarinau-aciu Dievui ne su vaiku lipau-vyras atleke ziuret ,sake galvojau spinta krenta biggrin.gif Bet man sekasi,ne pirmas kartas mane laiptai numeta-pries pora metu Plateliuose lipau pleze(zmoniu marios)o as krentu visi mato ,vieni klykia is juoko ,o kazkas girdziu saukia kvieskit greitaja,o as dar vis kritau doh.gif doh.gif
Vo dar pasigirsiu laukiu mamos -varysim apsiziuret masiniuko i salona wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pririjau ir sėdžiu vos bepajudu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2013 02 25, 13:52)
Sekmes Giedre pas gyd. 4u.gif
O as siryt nusiritau nuo laiptu  lotuliukas.gif  doh.gif nezinau nei kaip cia taip paslydau,bet namie ziaurei auksti laiptai susitrenkiau sikna ,visa ranka nusirarinau-aciu Dievui ne su vaiku lipau-vyras atleke ziuret ,sake galvojau spinta krenta biggrin.gif Bet man sekasi,ne pirmas kartas mane laiptai numeta-pries pora metu Plateliuose lipau pleze(zmoniu marios)o as krentu visi mato ,vieni klykia is juoko ,o kazkas girdziu saukia kvieskit greitaja,o as dar vis kritau doh.gif  doh.gif
Vo dar pasigirsiu laukiu mamos -varysim apsiziuret masiniuko i salona  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nesupyk bet toks juokas suėmė kai parašei, kad vyras sako maniau spinta krenta lotuliukas.gif
Aš itgi iš tų nelaimėlių, kur einu ten kliūvų, paskui tik MB klausinėja iš kur ta mėlynė iš kur ana doh.gif
Kaip faina tau dėl mašiniuko, čia į Kl. varysit, ar jau turi kokią nusižiūrėjus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 25, 08:05)
Aišku ir maistas, bet gydytoja pabrėžė šiaip nervinę įtampą.
Aš ir pati tokia, jei kažko pergyvenu, man tuoj pat skrandį skauda biggrin.gif

Aš irgi skrandininkė, jei tik susinervinu iškart skrandį skauda doh.gif
Papildyta:
Ryt mano mažiukui 4, galvoju gal reiktų jam kokią staigmenėlę iš ryto paruošt nes švęsim tik šeštadienį g.gif
Atsakyti
Laba diena mergaites smile.gif

oksaniux> 4u.gif uz melynes ant uzpakalio smile.gif
Atsakyti
joo. nu ir naujienu pas visas
labas jaunai mamytei isleidusiai MB 4u.gif
o musu MB namuciuos, smagu, galiu pailset, dar ir aukle atejus, palepino normaliu maistu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mazoji pereme estafete ligu, dabar ji zalia kaip srekas lotuliukas.gif ...
o visa kita normaliai, iki kovo 4 atostogausiu, paskui 18 dienu pabusim vienos, ir vel MB grys thumbup.gif
Atsakyti