Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(lina0612 @ 2013 03 21, 17:56)
Kvepalu siuntimas 50 lt?
Taigi jie nesveria daugiau kaip 2 kg

Nepakeisit, atgal siuntimo islaidos bus jums nuostolis

na taip, iki 2kg..skambinau i pasta tai sake 50lt..
vargo vakariene.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 21, 18:04)
na taip, iki 2kg..skambinau i pasta tai sake 50lt..
vargo vakariene.. doh.gif

smulkieji paketai
siunciami kaip laiskai
skaiciuokle:
http://www.post.lt/l...e/index/letters

registruotas i Jav iki 500 g 14,20 lt

pasiskaiciuokit kur siunciat ir kiek sveria

smulkus paketas :
viena krastine ne ilgesne kaip 60 cm, o ilgis aukstis ir plotis ne daugiau 90 cm

na tikrai jusu kvepalai telpa i smulkuji paketa:)
Atsakyti
LABAI SVARBU !!!!

Ar tinka Paypal, kai siunti siuntini grazinti siusti Lietuvos pastu registruota siunta?
Kodukas kaip ir butu,ji galima pateikti. Bet LP sistemoje nerodo viso siuntos kelio..
Ar tiktu toks variantas? Ar reikia siusti DPD,DHL, kur matosi nuo iki siuntos kelias?

Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 24, 14:48)
LABAI SVARBU !!!!

Ar tinka Paypal, kai siunti siuntini grazinti siusti Lietuvos pastu registruota siunta?
Kodukas kaip ir butu,ji galima pateikti. Bet LP sistemoje nerodo viso siuntos kelio..
Ar tiktu toks variantas? Ar reikia siusti DPD,DHL, kur matosi nuo iki siuntos kelias?

Dekui labai  4u.gif

uztenka ir pastu

jei siusit i USA, tai per ju upsa matysit

jei i UK, per poyal mail turetu rodyt, tik ten reikia registruotis

bet gal PP randa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 03 24, 14:53)
uztenka ir pastu

jei siusit i USA, tai per ju upsa matysit

jei i UK, per poyal mail turetu rodyt, tik ten reikia registruotis

bet gal PP randa  mirksiukas.gif

nes nuejau i pasta ir pastininke ne bum bum, negalejo nieko paaiskinti, todel ir sudvejojau..
I Austrija siusiu smile.gif
Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anais-anais @ 2013 02 25, 12:14)
O jeigu pardavėjas ebėjuje parašo, kad padarė refund- po kiek laiko aš paypale turėčiau matyti operaciją?

Man tą pačią dieną grąžino, kai tik pardavėjas informavo apie refund.
Atsakyti
Mergaites, gavau is PayPal'o laiksa, del kazokios info atnaujinimo. Ten yra nuoroda, pagal kuria reikes padaryti kazkokius pakeitimus.
Ar ir jus ta gavote?
Atsakyti
atsiprašau jei jau buvo minėtas ats, bet ar šią kortelę galima prijungti prie paypal accounto? lb ačiū
http://www.swedbank....ebit-mastercard
Atsakyti
Siandien is paypal'o atejo laiskelis, kur siulo iki kovo 31d. nusipirkti ka nors is ebay.com su 15 doleriu nuolaida. Bet kaip supratau galima tiesiog ir uz tuos pacius 15 doleriu nusipirkt ir primoketi nereikia. Tai vat. Reikes kokia smulkmena pasiimti dykai smile.gif o jur ar gavo kazka panasaus ar tik as?
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2013 03 26, 13:32)
Mergaites, gavau is PayPal'o laiksa, del kazokios info atnaujinimo. Ten yra nuoroda, pagal kuria reikes padaryti kazkokius pakeitimus.
Ar ir jus ta gavote?

As daznai gaunu, bet tie su nuorodom, tai paprastai buna spam'iniai - paziurekit i siuntejo adresa. doh.gif Paypal, kaip ir bankai bei kitos institucijos, nepraso spaudinet ir patvirtint savo duomenu ir pan - jei jau reikia, tai paraso, kad ieikit i savo saskaita ir ten kazka padaryt reikia (pvz man del besibaigiancios korteles neseniai atsiunte, bet atnaujint neprase per nuoroda, o tiesiog parase ka daryt iejus i paypal).
Atsakyti
O man atrodo as jau uzkliuvau su tais laiskais... dabar kazkaip stringa paypalas man, negaliu normaliai daryti pavedimu - mokejimu..
Pvz raso :
Your card issuer denied this payment. If you have another debit or credit card linked to your PayPal account, please use that. Or take a moment to link a new debit or credit card. Contact your card issuer if you don't know why you were declined.

Ka daryti nezinau....??????? Gal kas kokiu minciu turit kai elgtis siuo atveju???
Atsakyti
QUOTE(gieddre @ 2013 03 26, 18:43)
O man atrodo as jau uzkliuvau su tais laiskais... dabar kazkaip stringa paypalas man, negaliu normaliai daryti pavedimu - mokejimu..
Pvz raso :
Your card issuer denied this payment. If you have another debit or credit card linked to your PayPal account, please use that. Or take a moment to link a new debit or credit card. Contact your card issuer if you don't know why you were declined.

Ka daryti nezinau....??????? Gal kas kokiu minciu turit kai elgtis siuo atveju???

man irgi ta pati rašo. Aš nusprendžiau kad man iš ŪB nepriima apmokėjimo. O gal aš klystu??
Atsakyti