Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Viskas puiku, gražino pinigus PayPal thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, iskilo klausimas. Pirkau ebay kvepalus,gavau,pasirodo, kad neoriginalus.
Pardaveja zada grazinti tik sumoketa suma be siuntimo islaidu. As mokejau per paypala, ji darytu pavedima per banka.
Kaip geriau padaryt: kelti case paypale ar sutikt,kad darytu pavedima?
Kokios salygos paypale grazinimo? Reikia aiskinti aplinkybes ir t.t.? Ar butu svari priezastis,kad preke nebuvo tinkamai aprasyta ir t.t.? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2013 03 17, 09:05)
Byla išspręsta mano naudai thumbup.gif Gavau patvirtinimą, kad man bus gražinti pinigai. Tik neramina vienas dalykas: jei pardavėjo sąskaitoj bus pakankamas likutis gražinsime pinigus per 5 dienas. O JEIGU NEBUS PAKANKAMAS LIKUTIS??????

O jeigu nebus, tai grazins paypal is savu ir jau patys is pardavejo issimusines. 4u.gif

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 20, 00:02)
Sveiki, iskilo klausimas. Pirkau ebay kvepalus,gavau,pasirodo, kad neoriginalus.
Pardaveja zada grazinti tik sumoketa suma be siuntimo islaidu. As mokejau per paypala, ji darytu pavedima per banka.
Kaip geriau padaryt: kelti case paypale ar sutikt,kad darytu pavedima?
Kokios salygos paypale grazinimo? Reikia aiskinti aplinkybes ir t.t.? Ar butu svari priezastis,kad preke nebuvo tinkamai aprasyta ir t.t.? Dekui  4u.gif

Nu cia dabar - tikrai nenusileiskit. Kas per nesmaone, kad jums per banka grazintu. Tokiu atveju dar uz tarptautini pinigu gavima turesit bankui sumoket doh.gif

Turi grazint taip, kaip mokejot. Kelkit byla ir viskas - tada greiciausiai visa suma grazins.

Ir ziurekit terminus, nes man is to pasiulymo per banka grazint atrodo, kad terminai link galo eina ir bando tempt guma, kad paskui sakytu 'pervedziau, palaukt kol pasimatys saskaitoj', o galiausiai dings...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 20, 02:50)
O jeigu nebus, tai grazins paypal is savu ir jau patys is pardavejo issimusines.  4u.gif
Nu cia dabar - tikrai nenusileiskit. Kas per nesmaone, kad jums per banka grazintu. Tokiu atveju dar uz tarptautini pinigu gavima turesit bankui sumoket  doh.gif

Turi grazint taip, kaip mokejot. Kelkit byla ir viskas - tada greiciausiai visa suma grazins.

Ir ziurekit terminus, nes man is to pasiulymo per banka grazint atrodo, kad terminai link galo eina ir bando tempt guma, kad paskui sakytu 'pervedziau, palaukt kol pasimatys saskaitoj', o galiausiai dings...

o i ka paypal atsizvelgia sprendziant klausima del pinigu grazinimo?
ar uztektu to fakto,kad gavau fake ir negrazina pinigu atgal ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 20, 11:02)
o i ka paypal atsizvelgia sprendziant klausima del pinigu grazinimo?
ar uztektu to fakto,kad gavau fake ir negrazina pinigu atgal ir t.t.

paypalas i fakus ziuri labai grieztai, kazkada pirkau du buteliukus, ir abu fake. tai ta pardaveja iskart uzblokavo, ir man pinigu sgrazino. nes kaip suprantu ne as viena pasiskundziau.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 03 20, 13:29)
paypalas i fakus ziuri labai grieztai, kazkada pirkau du buteliukus, ir abu fake. tai ta pardaveja iskart uzblokavo, ir man pinigu sgrazino. nes kaip suprantu ne as viena pasiskundziau.

labai good tada, nes ir aprasymas kitu kvepalu neatitiko..
Atidariau jau dispute..belieka laukt..
Atsakyti
sveiki ar galima paypalu pervesti pinigus i uzsienio saskaita?koks mokestis?ir ar reikia tureti paypal saskaitoje pinigelius butent,ar uztenka tureti korteleje ir jis paima kiek reikia ir konvertuoja i reikiama valiuta?esu naujoke,nelb zinau,ir per kiek laiko nueina pinigai pas adresata?aciu labai kas suteiks man info.
Atsakyti
5 minuciu begy Paypal issprende byla mano naudai smile.gif)

Klausimas iskilo kokiu pastu geriau sidti atgal, kad butu online tracking? Lietuvos pastu galima ar reikia dpd ir t.t.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaimingaMergina: 21 kovo 2013 - 11:42
Gal galit patart, kaip man siuo atveju elgtis? Buvau uzsiregistravus paypal ir naudojaus iki sendien... bankas is kurio emiau Visa PREPAID daro pakeitimus ir isdave man nauja MasterCard PREPAID. Kadangi pasikeite korteles duomenys reikia is naujo persiregistruoti paypal. Gal man galetumet paaiskinti, kaip pakeisti visus duomenis, kur mazdaug pradet ieskot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(misslady @ 2013 03 21, 08:38)
sveiki ar galima paypalu pervesti pinigus i uzsienio saskaita?koks mokestis?ir ar reikia tureti paypal saskaitoje pinigelius butent,ar uztenka tureti korteleje ir jis paima kiek reikia ir konvertuoja i reikiama valiuta?esu naujoke,nelb zinau,ir per kiek laiko nueina pinigai pas adresata?aciu labai kas suteiks man info.

I saskaita negalima, galima i paypal tik, t.y. ir siuntejas, ir gavejas turi turet paypal. O pinigelius paypal nurasys is korteles, nereikia ju i balansa pervedinet.

QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 21, 12:34)
5 minuciu begy Paypal issprende byla mano naudai smile.gif)

Klausimas iskilo kokiu pastu geriau sidti atgal, kad butu online tracking? Lietuvos pastu galima ar reikia dpd ir t.t.?

Isspende kaip? Liepe grazint ir tada pinigelius atgausit? Ar byla jau uzdaryta ir pinigeliai graiznti?

Nes antru atveju nesiusciau prekes atgal blush2.gif Atsiunte jums nesamone, o dabar turesit dar nuostoli patirt siusdama atgal (tu siuntimo pinigeliu jums niekas negrazins)....

Nebent byla neuzdaryta ir liepe grazint, tai tuomet reiketu grazint, kad butu tracking nr - LT pastas irgi toki turi, bet kaip supratau is keliu temu beskaitydama, kad siuo metu sistema sekimo uzluzus ir neina atsekt. doh.gif O per kurjerius gi labai brangu bus siust....

QUOTE(Aristeja @ 2013 03 21, 17:31)
Gal galit patart, kaip man siuo atveju elgtis? Buvau uzsiregistravus paypal ir naudojaus iki sendien... bankas is kurio emiau Visa PREPAID daro pakeitimus ir isdave man nauja MasterCard PREPAID. Kadangi pasikeite korteles duomenys reikia is naujo persiregistruoti paypal. Gal man galetumet paaiskinti, kaip pakeisti visus duomenis, kur mazdaug pradet ieskot? g.gif

Nueikit i savo paypal'a ir virsuj bus 'add a card' ar pan - ten ir pridesit.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 21, 17:15)
I saskaita negalima, galima i paypal tik, t.y. ir siuntejas, ir gavejas turi turet paypal. O pinigelius paypal nurasys is korteles, nereikia ju i balansa pervedinet.
Isspende kaip? Liepe grazint ir tada pinigelius atgausit? Ar byla jau uzdaryta ir pinigeliai graiznti?

Nes antru atveju nesiusciau prekes atgal  blush2.gif Atsiunte jums nesamone, o dabar turesit dar nuostoli patirt siusdama atgal (tu siuntimo pinigeliu jums niekas negrazins)....

Nebent byla neuzdaryta ir liepe grazint, tai tuomet reiketu grazint, kad butu tracking nr - LT pastas irgi toki turi, bet kaip supratau is keliu temu beskaitydama, kad siuo metu sistema sekimo uzluzus ir neina atsekt.  doh.gif O per kurjerius gi labai brangu bus siust....

Liepe issiusit atgal, tada pateikt siuntimo koda..tai ir man nelabai logiska..vistiek bus man nuostolis..apie 50lt kainuoja atgal siust su tracking number..
o oardaveja parase, kad siuntimo islaidu apmoket nezada, nes atceit ir tures islaidu ir t.t.
Tai nzn kaip cia dar galimu butu pakeisti situacija..
Paypal jau cia turbut ne prie ko.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2013 03 21, 17:24)
Liepe issiusit atgal, tada pateikt siuntimo koda..tai ir man nelabai logiska..vistiek bus man nuostolis..apie 50lt kainuoja atgal siust su tracking number..
o oardaveja parase, kad siuntimo islaidu apmoket nezada, nes atceit ir tures islaidu ir t.t.
Tai nzn kaip cia dar galimu butu pakeisti situacija..
Paypal jau cia turbut ne prie ko.. g.gif

Kvepalu siuntimas 50 lt?
Taigi jie nesveria daugiau kaip 2 kg

Nepakeisit, atgal siuntimo islaidos bus jums nuostolis
Atsakyti