Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Todel, kad tiesiog neleidzia ax.gif Esu karta ir as papuolus i tokia keblia situacija. Tiesiog grazinau pinigus "rankiniu" budu, t.y. sumokejau per send payment ax.gif Aisku, dar prisidejo mokesciai uz toki grazinima doh.gif Vienzo, neduok die kai reikia grazint pinigus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 03 12, 11:57)
Todel, kad tiesiog neleidzia ax.gif Esu karta ir as papuolus i tokia keblia situacija. Tiesiog grazinau pinigus "rankiniu" budu, t.y. sumokejau per send payment ax.gif Aisku, dar prisidejo mokesciai uz toki grazinima doh.gif Vienzo, neduok die kai reikia grazint pinigus lotuliukas.gif

ojeij unsure.gif bet svarbiausia kad siunciau registruotu,išėjo iš LT ir dingo, gerai kad suma nedidele, bet vistiek kokia nesamone, sumoki už registracija 7lt, o pastas nieko padaryt negali. Nu ne kas galvojau, kad cia mano paypalas durniuoja
Atsakyti
Kada cia siuntet? 45dienos praejo? Jei ne, prasykite pirkejo, kad palauktu dar. Beje, kur siuntet? I UK, kad sekt negalite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 03 12, 13:02)
Kada cia siuntet? 45dienos praejo? Jei ne, prasykite pirkejo, kad palauktu dar. Beje, kur siuntet? I UK, kad sekt negalite? ax.gif

Vasario 6 issiunciau i UK, realiai jau tikrai turėjo gauti. Labai ikyri pirkėja turiu jau ir byla atidaryta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2013 03 13, 11:23)
Vasario 6 issiunciau i UK, realiai jau tikrai turėjo gauti. Labai ikyri pirkėja turiu jau ir byla atidaryta doh.gif

o jus jai trackinga bandet nusiust, ar cekiuka fotkinta
Atsakyti
Atidariau Claim vienam pardavėjui, nes neišėjo susitart gražiouoju. Po to duoda 10 dienų kitos šalies pasisakymui. Šiandien jau dešimta diena. Jokių žinių iš pardavėjo. Tai kokie dabar mano veiksmai turėtų būti?

O gal pardavėjas atsakė, tik aš neturiu galimybės matyti jo žinučių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erina @ 2013 03 14, 11:17)
Atidariau Claim vienam pardavėjui, nes neišėjo susitart gražiouoju. Po to duoda 10 dienų kitos šalies pasisakymui. Šiandien jau dešimta diena. Jokių žinių iš pardavėjo. Tai kokie dabar mano veiksmai turėtų būti?

O gal pardavėjas atsakė, tik aš neturiu galimybės matyti jo žinučių. g.gif

O tikrai claim'a atidaret? Nes jei taip, tai nieko daryt nereikia. Bet jei tik dispute'a atidaret, tai norint atgaut pinigelius dar turit perkelt ji i claima (atsidarykit dispute'a ir berods apacioj bus variantai, t.y. perkelt, uzdaryt ir tt). Jei pardavejas atsako, tai jus matot zinutes, t.y. dispute'as ir skirtas susirasinejimui su pardaveju - cia kaip ir galimybe susitart graziuoju. Nebent pateikia pardavejas tracking nr, tai dispute nieko neatsiranda, bet tiek dispute'o, tiek claim'o atveju matytumet jus ta tracking nr prideta ir is paypal emaila gautumet, kad pardavejas ji pateike. Nors ir tada nieko daryt nereikia su claim'u, jei negavot - sedit ir laukiat.

Tai jeigu pas jus dispute'as, kelkit i claim'a ir laukit paypal sprendimo 4u.gif
Atsakyti
gal kas zino kodel per sportdirects.com nurodyta kad galima sumoketi su paypal, bet neduoda.... gal kas susidure?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 14, 13:00)
O tikrai claim'a atidaret?

Taip taip tikrai claim`as. Dabar byla stadijoje Awaiting other party's response, bet terminas buvo iki 03 14, o dabar jau 15 diena ir niekas nesikeičia. Kažkaip neramu.
Kažkada seniai buvau perkėlus disput`ą į claim, tai atsimenu labai greit viskas vyko, lygtais kitą dieną po termino pardavėjui PayPal pervedė pinigus už negautą prekę
Atsakyti
QUOTE(numizmatika @ 2013 03 14, 23:53)
gal kas zino kodel per sportdirects.com nurodyta kad galima sumoketi su paypal, bet neduoda.... gal kas susidure?

Galbut nesutampa paypal registracijos adresas su siuntimo adresu g.gif Kitos priezasties nesugalvoju....

Galit uzklaust temoj, kur merginos pacios perka is internetiniu parduotuviu - zinau, kad is sitos tikrai irgi perkasi.

QUOTE(Erina @ 2013 03 15, 10:42)
Taip taip tikrai claim`as.

Na jei claim'as, tai belieka laukt paypal sprendimo. Paypal visas procesas leciau vyksta, islaukia jie terminus, todel man labiau ebay patinka bylas kelt - zymaii greiciau viskas vyksta. Aisku kai buna ne ebay pirkinys, tai nera kitos galimybes.

Del tos 15-os dienos, tai nepergyvenkit, uzdarys jie byla ir viskas gerai issispres. Gali tiesiog laiko skirtumas but ir pan. Na pvz atidaret byla velai vakare, tai lygus termians velgi velai vakare bus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(numizmatika @ 2013 03 14, 23:53)

O perkate pirmą kartą? Ar kažkada leido, o dabar nebe?

Aš neseniai pirmą kartą iš SD pirkau ir man atmetinėjo PayPal'ą, nor pinigų ten buvo pakankamai. Tada išsiaiškinau, kad pinigai sąskaitoje yra doleriais, o aš perku svarais. Būtent dėl to atmetinėjo. Gal ir Jūsų atveju yra valiutų skirtumai?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 15, 17:51)
Del tos 15-os dienos, tai nepergyvenkit, uzdarys jie byla ir viskas gerai issispres. Gali tiesiog laiko skirtumas but ir pan. Na pvz atidaret byla velai vakare, tai lygus termians velgi velai vakare bus ir pan.

Byla išspręsta mano naudai thumbup.gif Gavau patvirtinimą, kad man bus gražinti pinigai. Tik neramina vienas dalykas: jei pardavėjo sąskaitoj bus pakankamas likutis gražinsime pinigus per 5 dienas. O JEIGU NEBUS PAKANKAMAS LIKUTIS??????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 17 kovo 2013 - 08:06