Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(keistuole @ 2015 02 03, 16:17)
prie rezervuotų sumų žiūrėkit būna kur operacijos aprašymas parašyta PP*ir 4 skaitmenys
Koks bankas  jūsų gal rasiu pvz

Seb
Atsakyti
Iš Ebay negaunu prekes...Moketa per Paypal...
Kadangi tai pirmas kartas , kaip ta disputa atidaryti:
Ebay puslapy ar paypal ? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vegasa @ 2015 02 14, 00:19)
Iš Ebay negaunu prekes...Moketa per Paypal...
Kadangi tai pirmas kartas , kaip ta disputa atidaryti:
Ebay puslapy ar paypal ? g.gif  doh.gif

Per 45 nuo pirkimo kelk dispute'a - kur kelt nesvarbu, bet ebay kiek greiciau visas procesas praeina, paypal ilgiau uztrunka. Nueini pire tos prekes, pasirenki 'solve a poblem', o tada renkiesi, kad negavai ir tt.
Atsakyti
Sveikos ! Pirkau ebay ,prekes negavau,tada iskeliau disputa ir t.t. Po 2men svarstymo gavau zinia,kad pinigai man grazinami. Vat pinigus tai atgavau,bet jie ir liko paypal'o saskaitoje ,i korta neperveda.Kadangi pas mane mastercard,tai pervest negaliu. Dariau ne viena pirkima,bet pinigus nuima is korteles. Dariau pirkima ne viena valiuta. Pirminis pp yra $ ,bet perkant is Leapfrog ,vistiek nuskaite nuo kortos. Gaunas taip,kad jei turiu pp pinigu ar padaro grazinima tais pinigais nebegaliu disponuoti ? Nieko nebesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(svajone* @ 2015 02 15, 16:52)
Sveikos ! Pirkau ebay ,prekes negavau,tada iskeliau disputa ir t.t. Po 2men svarstymo  gavau zinia,kad pinigai man grazinami. Vat pinigus tai atgavau,bet jie ir liko paypal'o saskaitoje ,i korta neperveda.Kadangi pas mane mastercard,tai pervest negaliu. Dariau ne viena pirkima,bet pinigus nuima is korteles. Dariau pirkima ne viena valiuta. Pirminis pp yra $ ,bet perkant is Leapfrog ,vistiek nuskaite nuo kortos. Gaunas taip,kad jei turiu pp pinigu ar padaro grazinima tais pinigais nebegaliu disponuoti ? Nieko nebesuprantu...

Siaip refund kaip ir turetu grizt i ten, is kur atejo, t.y. siuo atveju i kortele, nebent kazkas pasikeite g.gif Na o perkant irgi pirma nuskaito nuo balanso, o likuti nuo korteles - tik valiuta turi sutapt. Dar galima paciam balanse valiuta pakeist, jei esancia niekada neperki. O jei tikrai neina jais disponuot, tai rasyk i paypal ir aiskinkis kodel.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 16, 01:57)
Siaip refund kaip ir turetu grizt i ten, is kur atejo, t.y. siuo atveju i kortele, nebent kazkas pasikeite g.gif Na o perkant irgi pirma nuskaito nuo balanso, o likuti nuo korteles - tik valiuta turi sutapt. Dar galima paciam balanse valiuta pakeist, jei esancia niekada neperki. O jei tikrai neina jais disponuot, tai rasyk i paypal ir aiskinkis kodel.

Supratau. Teks rasyti vadinasi. Vakare sunu pasisodinsiu,kad parasytu biggrin.gif ,bijau klaidu privelt ax.gif
Atsakyti
Labai prašau pagalbos, paypal iškėliau disputą parduotuvė liepė atšaukti nes atseit paypalas prašo jų visos sumos, nors aš buvau pažymėjusi kad man tik 27,54svarų reikia, liepė atšaukti tada perves, aš žinoma atšaukiau, o pinigų negaunu nuo sausio 07d ar dar galima prašyti pagalbos vėl iš paypalo nes parduotuvė nebendrauja neatrašinėja laiškų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 14, 03:25)
Per 45 nuo pirkimo kelk dispute'a - kur kelt nesvarbu, bet ebay kiek greiciau visas procesas praeina, paypal ilgiau uztrunka. Nueini pire tos prekes, pasirenki 'solve a poblem', o tada renkiesi, kad negavai ir tt.

QUOTE(Skaiciuoju @ 2015 02 19, 16:56)
Labai prašau pagalbos, paypal iškėliau disputą parduotuvė liepė atšaukti nes atseit paypalas prašo jų visos sumos, nors aš buvau pažymėjusi kad man tik 27,54svarų reikia, liepė atšaukti tada perves, aš žinoma atšaukiau, o pinigų negaunu nuo sausio 07d ar dar galima prašyti pagalbos vėl iš paypalo nes parduotuvė nebendrauja neatrašinėja laiškų.  doh.gif

Jei teisingai suprantu jei 45 dienos dar nepraėjo - galima kelti.

Bet gal dar kuri labiau patyrusi atrašys.

Aš jūsų vietoje rašyčiau e-mail paypalui ir pasitikslinčiau, išdėstyčiau situaciją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 vasario 2015 - 17:04
QUOTE(rastafarinas @ 2015 02 19, 18:00)
Jei teisingai suprantu jei 45 dienos dar nepraėjo - galima kelti.

Bet gal dar kuri labiau patyrusi atrašys.

Aš jūsų vietoje rašyčiau e-mail paypalui ir pasitikslinčiau, išdėstyčiau situaciją.

Buvau iškėlusi uždariau dabar nėra kur paspausti kad iškelti,o kokių el rašyti paypalui?
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2015 02 19, 17:56)
Labai prašau pagalbos, paypal iškėliau disputą parduotuvė liepė atšaukti nes atseit paypalas prašo jų visos sumos, nors aš buvau pažymėjusi kad man tik 27,54svarų reikia, liepė atšaukti tada perves, aš žinoma atšaukiau, o pinigų negaunu nuo sausio 07d ar dar galima prašyti pagalbos vėl iš paypalo nes parduotuvė nebendrauja neatrašinėja laiškų.  doh.gif

Paviešinkit tą parduotuvę,kad kitos neįkliūtų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2015 02 19, 19:42)
Paviešinkit tą parduotuvę,kad kitos neįkliūtų  blink.gif

Parduotuvė patikima visada būdavo jau kelinti metai perku dabar tik nuo gruodžio mėnesio kaip prasidėjo tai neįdeda prekių tai negrąžina pinigų, visiškai neatrašo, tipo atsiprašome nespėjame doh.gif

Dar noriu paklausti ar perkant per paypalą kursas didesnis svaro ar toks pat perkant tiesiai iš kortelės? Seniau turėjau kortelę internetinę pažymėdavau kad kursą skaičiuotų nuo kortelės o va su šia kortele Visa kreditine nėra kaip kur pažymėti kaip sužinoti gal man ima ne kortelės o paypalo kursu, kaip padaryti kad man imtų mažesnį niekur nerandu su šia kortele doh.gif
Atsakyti
Man pardavėjas pažadėjo grąžinti liepė uždaryti aš uždariau o dabar paypalas rašo juk Jūsų sandoris išsisprendė taikiai, nes Jūs uždarėte na kas dabar? doh.gif
o uždaryti liepė nes paypalas reikalavo visą sumą grąžinti jie negali visos nes man skoloje tik 27,54sv tai liepė uždaryti kitaip negalėjo grąžinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiciuoju: 19 vasario 2015 - 20:12