Paprotinkit, nes nesu susidurusi :
pas mane paypal saskaitoje yra tarkim 20 eur.
Dabar pirkau is internetines parduotuves ir buvau isitikinus, kad sia suma panaudos (nes kazkada lyg taip ir buvo ), bet jinai liko, kaip buvusi ...
Tai tu pinigeliu negalima panaudoti mokejimuose , o reikia persivesti is savo saskaita ( pavedimo kaina 2 eur . ? ) ar yra koks kitas variantas ?
QUOTE(norala @ 2015 01 31, 17:33)
Paprotinkit, nes nesu susidurusi :
Dabar pirkau is internetines parduotuves ir buvau isitikinus, kad sia suma panaudos (nes kazkada lyg taip ir buvo ), bet jinai liko, kaip buvusi ...
Tai tu pinigeliu negalima panaudoti mokejimuose , o reikia persivesti is savo saskaita ( pavedimo kaina 2 eur . ? ) ar yra koks kitas variantas ?
jei valiuta atitinka, tai paprastai pirmiau naudoja esančius paypal balanse
ir šiaip apmokant galima pažymėt, kuo mokėt
QUOTE(norala @ 2015 01 31, 17:33)
arba paklauskit jų, kodėl taip padarė; t. y. kodėl pirma nenuskaičiavo iš PP balance.
Kinietis uz bloga preke planuoja grazinti pinigus i paypal, tarkim pirkejas neturi paypal,ar galima duoti kito asmens email ir viskas bus ok? nebus kokiu mokesciu, nes pirkta tai ne per paypal, o grazins i paypal.
QUOTE(Sense @ 2015 02 01, 00:48)
Kinietis uz bloga preke planuoja grazinti pinigus i paypal, tarkim pirkejas neturi paypal,ar galima duoti kito asmens email ir viskas bus ok? nebus kokiu mokesciu, nes pirkta tai ne per paypal, o grazins i paypal.
Teoriskai galima, bet tokiu atveju bus pinigu pervedimas, ne grazinimas ir paypal savo % nuskaiciuos uz pinigu gavima. Plius nepamirsk, kad is paypal tik i Visa kreditine galima persivest pinigelius ir 2EUR tas kainuoja, tai jei paypal savininkas nores tau pervest, tai nemazai nusiskaiciuos - paypal %, tada 2EUR ir galiausiai pavedimas i tavo saskaita. Nebent labai artimas zmogus ir kazka perkant jo saskaita naudosi apmokejimui. Be to, gal ne visi pardavejai sutiks i svetima saskaita pervedinet, nes jus visada galit issigint pinigu atgavimo....
Bet teoriskai tai turetu grazint ne problemu tuo paciu budu kaip ir moketa, na nebent bankiniu tarptautiniu pavedimu ar kokiu asmeniniu cekiu ir pan moketa. Tik as taip is kinieciu (ir ne tik) nepasitikeciau pirkt, nes jei nedings vos tik gaves pinigus, tai po to iskilus problemoms del daikto labai komplikuota kazka issireikalaut.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 02, 03:27)
Aciu uz atsakymus. Istikruju tai nemano situacija,drauge pirkosi, norejau pasitikslinti,nes as naudojuos paypal ir jokiais kitais budais is kinieciu nepirkciau,tad tais ikainiais nesidomejau.
Paprase mano paypal,tai nezinojau ar man kas nekliutu. Sakiau,kad mokesciai bus. Ir abejoju ar ruosias pervest,cia tik laika tempia.
Užregistravau (pakeičiau) kitą kortelę. Neberandu kur yra tie 4 skaičiai,kad patvirtinti
Turiu PP saskaitoje 140$ tai apie 120, noreciau SD parduotuveja apmoketi uzsakyma uz 100 bet nukreipia mokejima is kreditines korteles o ne PP balanso, nors pinigu balanse pakanka. Ar gali buti del to, kas papildau PP balansa $, o moketi reikia ? Nors visada PP pats konvertavo valiutas.
QUOTE(*finy* @ 2015 02 02, 13:50)
Užregistravau (pakeičiau) kitą kortelę. Neberandu kur yra tie 4 skaičiai,kad patvirtinti
banko išraše
QUOTE(*finy* @ 2015 02 02, 21:29)
Kur tiksliai? Kaip jis vadinasi?
Savo internetiniam banke ziurek visas operacijas ir ten bus.
QUOTE(*finy* @ 2015 02 02, 20:29)
Kur tiksliai? Kaip jis vadinasi?
prie rezervuotų sumų žiūrėkit būna kur operacijos aprašymas parašyta PP*ir 4 skaitmenys
Koks bankas jūsų gal rasiu pvz