Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(ms/fox @ 2014 11 29, 11:59)
Nuo išsiuntimo 3 sav. tai dar palauksiu g.gif

Iš kokios šalies pirkote? Jeigu iš
Kinijos, tai per tris savaites nevisada ir ateina, jeigu iš Europos, tai turėjote jau tikrai gauti.
Atsakyti
Noriu paklausti paypalu naudojuosi jau senai teko panaikinti kortele pagrindinę nes pamečiau o ta kitą padariau kaip pagrindinę bet prie jos rašo
Accepts PayPal withdrawals? (Su mėlynu šauktuku )
ka tai reiškia ar leis man pirkti?nes prie anos kortelės to nebuvo gal ką dar reikia paspausti?
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2014 12 03, 13:39)
Noriu paklausti paypalu naudojuosi jau senai teko panaikinti kortele pagrindinę nes pamečiau o ta kitą padariau kaip pagrindinę bet prie jos rašo
Accepts PayPal withdrawals? (Su mėlynu šauktuku )
ka tai reiškia ar leis man pirkti?nes prie anos kortelės to nebuvo gal ką dar reikia paspausti?

Tai reiskia, kad priima persiuntima pinigu is paypal. Tai jei taip raso net, tai jau leis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 12 04, 21:46)
Tai reiskia, kad priima persiuntima pinigu is paypal. Tai jei taip raso net, tai jau leis biggrin.gif

Prie anos kortelės nebuvo to klaustuko, na tikiuosi leis man be kliučių padaryti pirmą pirkimą.
Atsakyti
Kas man gali atsakyti-uzsiregistravau paypal ir ten nurase 1 eur,bet buvo parasyta kad ji ir grazins kai bus viskas patvirtinta,bet nurase ir 1 eur ir 1 dol. Nei to nei to negrazino,nors paypal saskaitoje maciau kad 1 eur yra grazintas. Tai kur jis galejo dingi?
Kas zinote jei nesunku parasykite i az. Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2014 12 07, 08:48)
Kas man gali atsakyti-uzsiregistravau paypal ir ten nurase 1 eur,bet buvo parasyta kad ji ir grazins kai bus viskas patvirtinta,bet nurase ir 1 eur ir 1 dol. Nei to nei to negrazino,nors paypal saskaitoje maciau kad 1 eur yra grazintas. Tai kur jis galejo dingi?
Kas zinote jei nesunku parasykite i az. Aciu uz atsakyma.

tai jei paypal sąskaitoj matot, kad grąžintas, tai kodėl sakot, kad negrąžintas g.gif

o dolerio greičiausiai nenurašė, o tik rezervavo bankas, po dviejų savaičių maždaug tas rezervas dings

ir ar suvedėt paypal sąskaitoj tuos keturis skaičiukus, kuriuos matot banko išraše prie nurašyto 1 eur?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2014 12 07, 13:29)
tai jei paypal sąskaitoj matot, kad grąžintas, tai kodėl sakot, kad negrąžintas  g.gif

o dolerio greičiausiai nenurašė, o tik rezervavo bankas, po dviejų savaičių maždaug tas rezervas dings

ir ar suvedėt paypal sąskaitoj tuos keturis skaičiukus, kuriuos matot banko išraše prie nurašyto 1 eur?

Tai viska as padariau, bet banko saskaitoje as to euro nematau o dar ir doleri nurase. Vienu zodziu nei dolco nei euro negrazino i mano bankine saskaita nors paypale buvo parasyta kad grazinimas padarytas.
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2014 12 07, 14:34)
Tai viska as padariau, bet banko saskaitoje as to euro nematau o dar ir doleri nurase. Vienu zodziu nei dolco nei euro negrazino i mano bankine saskaita nors paypale buvo parasyta kad grazinimas padarytas.

tai į bankinę ir neturi grąžint, grąžina į paypalo sąskaitą
Atsakyti
Sveiki, Paypalo accounte pas mane -208 eurai. Gaunu žinutes į el paštą, kad balansas minusinis ir prašo pinigų. Pervedžiau pinigus per TrusPay, bet pinigai Paypalo nepasiekia, nes blokuotas accountas. Skambinau kelis kartus į Paypalą, prakalbėjau 200 Lt, bet taip ir neišsiaiškinau, kaip padengti skolą. Ar gali kitas asmuo per savo Paypalo accountą pervesti man pinigus? gali būti, kad pinigų nebus galima pervesti, nes blokuotas accountas. Paypal rašo į el paštą, kad reikia siųsti kažkokį čekį ir nurodo adresą. Tai gal daryti pinigų perlaidą? Gal teko kam susidurti.
Atsakyti
Laba,

Gal jau buvo toks klausimas, atsiprasau tuomet. Skubiai reikia informacijos: jei gaunu pavedima i paypal saskaita, ar as galiu persivesti i savo banko saskaita?
Atsakyti
QUOTE(laimucia @ 2014 12 18, 17:42)
Laba,

Gal jau buvo toks klausimas, atsiprasau tuomet. Skubiai reikia informacijos: jei gaunu pavedima i paypal saskaita, ar as galiu persivesti i savo banko saskaita?

Į VISA kortelę galit
Atsakyti
Skubiai reikia pagalbos zmogaus, turincio saskaita paypal. Reiktu nupirkt viena daikta. Parasykit man az, jei kas galit padet. Reikia iki kaledu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 22 gruodžio 2014 - 22:53