Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Taip ir galvojau, pasirinkus, kad mokesiu paypal, man automatiskai prideda 3% prie mokejimo sumos doh.gif
Atsakyti
Gal žinote, merginos, per kiek laiko reikia pinigus iš paypalo persivesti į sąskaitą.Ta prasme, kiek laiko jie gali pailsėti.
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2014 11 25, 18:17)
Gal žinote, merginos, per kiek laiko reikia pinigus iš paypalo persivesti į sąskaitą.Ta prasme, kiek laiko jie gali pailsėti.

nemanau, kad yra privalomi terminai. Jie gali ten stovėt tiek kiek reikia.
Atsakyti
pirkau is ebay. prekes negavau. pardavejas dare refund.
paypal matau, kad yra refund, bet i pacia saskaita pinigeliai neikrite. balansas 0.
kas cia galetu blogai buti?
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 11 25, 23:33)
paypal matau, kad yra refund, bet i pacia saskaita pinigeliai neikrite. balansas 0.

Į sąskaitą pinigai įkrenta tik už kelių dienų. Užtrunka, kol PayPal'as perveda pinigus į banką.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 11 25, 12:46)
O as moku kazkiek? Nes cia reikes moketi ne kaip ebay, o siusti pinigus iejus i saskaita. Ten reikia rinktis, ar siunciu draugams, ar moku uz preke.. Net nezinau kiek kas nuskaiciuoja..  Zinau tik jei draugams, tai nuskaiciuoja, jei paypal'e neturi, Jei perki kazka, nuskaiciuoja is pardavejo atrodo..? g.gif
O pvz perkant ebay, ar moku kazkokius procentus paypalui g.gif

Jei perki is ebay (ar kitos paypal mokejimus priimancios parduotuves), tai tu nieko nemoki - moki tiek, kiek nurodyta suma yra. Jei kazka parduodi ebay ir gauni apmokejima, tai tuomet paypalas nusiskaiciuoja procentus.

O kiek kainuoja siuntimas pinigu per paypal priklauso ne tik kam moki, bet ir nuo siuntejo/gavejo saliu bei nuo to, is kur tie pinigeliai eina (paypal balanso, banko saskaitos, kreditines korteles). Yra paypal'e skiltis, kur gali pasitikrint kiek pavedimas kainuos.
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 11 26, 00:33)

kartais ne 43-io pašto esate parapijoj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nn22 @ 2014 11 25, 22:39)
Į sąskaitą pinigai įkrenta tik už kelių dienų. Užtrunka, kol PayPal'as perveda pinigus į banką.

Man turi i pati paypal acounta ikrist, ne i banko saskaita
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2014 11 26, 09:39)
kartais ne 43-io pašto esate parapijojbiggrin.gif

Ne
Atsakyti
Sveikos mergaitės, pirkau iš ebay, bet prekės atėjimo laikas praėjo jau 2 d, o jos negaunu. pašte buvau, nėra. ebay rašo, kad prekė išsiusta.(Jei gerai suprantu, nes dar pirmi pirkimai mano). Tai dar reikia lūktert, o jei negausiu kelt bylą? o kaip ją kelt?gal galit pasakyt, kurioj temoj bent jau apie tai rašyta, nes užsiknisiu, kol rasiu. ačiū
Atsakyti
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2014 11 26, 15:50)
Man turi i pati paypal acounta ikrist, ne i banko saskaita

Paprastai iskart ikrenta, bet buna, kad paypal neleidzia iskart naudotis, tai ir matosi 0. Bet tokiu atveju vistiek grazinimas yra prie operaciju, o atsidarius raso, kad paypal laiko pinigus kuri laika. Man buve kelis kartus kai parduotuves grazina pinigus, tai gal tiesiog paypal taip apsisaugo, kad nebutu netycia grazinti ar pan (vienakart Asos tiesiog atsauke uzsakyma ir iskart grazino pinigus, operacija matesi, bet kelias dienas truko kol galejau naudotis pinigais).
Atsakyti
QUOTE(ms/fox @ 2014 11 28, 18:06)
Sveikos mergaitės, pirkau iš ebay, bet prekės atėjimo laikas praėjo jau 2 d, o jos negaunu. pašte buvau, nėra. ebay rašo, kad prekė išsiusta.(Jei gerai suprantu, nes dar pirmi pirkimai mano). Tai dar reikia lūktert, o jei negausiu kelt bylą? o kaip ją kelt?gal galit pasakyt, kurioj temoj bent jau apie tai rašyta, nes užsiknisiu, kol rasiu. ačiū

Viskas smulkiai surasyta pirmam temos puslapyje. Kiek laiko praejo po issiuntimo? Jei arteja 45 dienu terminas, susirasyciau su pardaveju, paklausciau, kaip jis siulo spresti sita problema. Jei pardavejas purtosi atsakomybes, kelciau byla.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 28, 22:13)
Viskas smulkiai surasyta pirmam temos puslapyje. Kiek laiko praejo po issiuntimo? Jei arteja 45 dienu terminas, susirasyciau su pardaveju, paklausciau, kaip jis siulo spresti sita problema. Jei pardavejas purtosi atsakomybes, kelciau byla.

Nuo išsiuntimo 3 sav. tai dar palauksiu :)kažin kodėl man neberodo ankstesnių temų?rodo, kad panaikintas psl g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ms/fox: 29 lapkričio 2014 - 11:02