Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(naitas @ 2014 11 18, 18:46)
ko gero, galima uždaryti savo sąskaitą. Bet aš dar pagalvočiau prieš uždarant. Reiktų išsiaiškinti, kas gi buvo tokio negero padaryta joje.

Jau radau, galima uzdaryti savo saskaita, reikia jiems siusti toki kaip prasyma
Bandau aiskintis, kas vyko mano saskaitoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 19 lapkričio 2014 - 15:26
laba diena
turiu siokiu tokiu klausimu,jei man moketu is paypal i mano paypal kiek nuskaiciuotu mokesciu paypal'as ir kiek bankas,kaip suprantu pervedimas,2E, o banke (danske) berods radau kad konvertavimas kainuoja 10lt.,tai is viso 17lt.? ar daugiau? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2014 11 19, 12:23)
Sveiki,
jei siunciantysis nori pervesti man pinigus i paypalo saskaita ( is savo peipalo) ,o as gavus juos noriu persivesti sau i saskaita, mano kortele turi buti Visa, ar tinka ir Mastercard?  g.gif

Jei norit i bankine saskaita persivest - reikia Visos.
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 10 21, 15:14)
Gavau laiska, kad iki gruodzio 31d. Paypal'as apmoka siuntimo islaidas, jeigu grazinamos prekes, 3 grazinimus apmoka.

QUOTE(naitas @ 2014 10 21, 16:37)
o kaip jums atrodo? būna tokių dalykų?  biggrin.gif

Taip, pasirodo buna bigsmile.gif Ismeginau, puikiai veikia sistema bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 11 20, 22:09)
Taip, pasirodo buna bigsmile.gif Ismeginau, puikiai veikia sistema bigsmile.gif

Papasakokit smulkiau?
Atsakyti
pasidziaugsiu, kadangi pardavejas i mano iskelta byla nereagavo, tai paypal grazino pinigus 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 11 21, 09:41-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 11 21, 09:41)
pasidziaugsiu, kadangi pardavejas i mano iskelta byla nereagavo, tai paypal grazino pinigus 4u.gif

paypalas ir taip visada grąžina pinigus, ir be akcijų. Iškeliat bylą, ir nepriklausomai nuo to, reaguoja pardavėjas ar ne, paypalas grąžina visą sumą. O jeigu siunta buvo su tracking numeriu, ir matosi, kad siunta pristatyta, tada tik negrąžina.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 21, 08:38)
Papasakokit smulkiau?

O jus negavot sio pasiulymo is Paypal? Zodziu, nuo spalio 16d. iki metu pabaigos Paypal siulo toki dalyka, kad nusipirkus kazka is internetiniu parduotuviu ir panorus grazinti, Paypal grazina siuntimo islaidas. Iki metu pabaigos apmoka 3 grazinimu pasto islaidas. Tereikia issiusti jiems siuos dalykus: uzpildyta forma, laiska su patvirtinimu, kad uz prekes buvo sumoketa per Paypal (arba screenshot'a is Paypal saskaitos), siuntinuko foto kur matytusi gavejas ir ceki is pasto ar kurjerio (kad matytusi kokia suma grazinti). Ir viskas smile.gif Tik kad pasinaudoti sia galimybe reikia aktyvinti sia paslauga-nuoroda aktyvinimui atsiuncia Paypal'as, jeigu neaktyvinta turbut neiseis pasinaudoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 11 21, 14:41)
O jus negavot sio pasiulymo is Paypal?

Nieko negavau.
Atsakyti
Sveiki, o koks pigiausias budas pervesti pinigus is banko saskaitos i paypal? Ar nera tokio? Reikes moketi paypal nemaza suma, nezinau kaip geriau padaryti g.gif
Cia parasyta
https://www.paypal.c...e...MONEY&m=TCI

o kiek kainuoja gal zinote? geriau taip daryti, ar iskart moketi neturint pinigu paypal'e, tik saskaitoj? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 25 lapkričio 2014 - 11:16
QUOTE(Shalimar @ 2014 11 25, 11:09)
Sveiki, o koks pigiausias budas pervesti pinigus is banko saskaitos i paypal? Ar nera tokio? Reikes moketi paypal nemaza suma, nezinau kaip geriau padaryti g.gif
Cia parasyta
https://www.paypal.c...e...MONEY&m=TCI
o kiek kainuoja gal zinote? geriau taip daryti, ar iskart moketi neturint pinigu paypal'e, tik saskaitoj? g.gif

O kam jums to? Mokekit paypalu, o jis pats nuskaiciuos nuo saskaitos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 11 25, 12:34)
O kam jums to? Mokekit paypalu, o jis pats nuskaiciuos nuo saskaitos.

O as moku kazkiek? Nes cia reikes moketi ne kaip ebay, o siusti pinigus iejus i saskaita. Ten reikia rinktis, ar siunciu draugams, ar moku uz preke.. Net nezinau kiek kas nuskaiciuoja.. Zinau tik jei draugams, tai nuskaiciuoja, jei paypal'e neturi, Jei perki kazka, nuskaiciuoja is pardavejo atrodo..? g.gif
O pvz perkant ebay, ar moku kazkokius procentus paypalui g.gif
Atsakyti