Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Atleiskit už kvailą klausimą, bet smalsumas nugalėjo blush2.gif Esu naujokė internetinėje prekyboje, tai daug klausimų...Mokant per Paypal eurais rašė, kad jų konvertavimo kursas 1 euras ~ 2,80 Lt (tiksliai skaičių neprisimenu), bet apmokėjus pirkinius SEB sąskaitoje pinigai nuskaičiuoti kursu 1Euras- 3,45 Lt. Ar tai reiškia, kad koks bebūtų Paypal kursas, iš sąskaitos vis tiek bus nuskaičiuota pagal LT banko kursą, ar yra kokių kitų niuansų? 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Klausimas.
Ka reikia zinoti ir nurodyti pinigu pervedant pinigus i paypala? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xvoveriux @ 2014 10 31, 18:06)
Labas vakaras.
Klausimas.
Ka reikia zinoti ir nurodyti pinigu pervedant pinigus i paypala? g.gif

Tik el.pasta.
Atsakyti
Pastebejote, jog i PayPal'a dabar galima persivesti pinigus is savo banko tiesiogiai - Add Fund (Instantly) .
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 10 31, 22:57)
Tik el.pasta.

Dekui uz ats 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Grįžtu su klausimais.
Grąžino pardavėjas pinigus į paypala. Dar ką nors man reikia daryti jame? Nes po jo pervestų pinigų, atsirado kažkokia nematyta persona ir vis prašo:
would like you to use PayPal - the safer, easier way to pay and get paid online. Click the Pay Now to continue.
suma nurodyta lygiai tokia pati, kokia ir pervede pardavejas.
Ka tureciau daryti? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal galėtumėte padėti, bandau rasti info pati, bet nesėkmingai. Gražino į paypal pardavėjas man pinigus. PayPal juos matau, bet jei turiu kortelę ne VISA, tai šansų į sąskaitą persivesti nėra? Taip suprantu? Belieka tik vienintelis kelias, tai vėl kažką pirkti būtent svarais, kad galėčiau panaudoti pinigus?
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 11 17, 09:45)
Sveikos,
gal galėtumėte padėti, bandau rasti info pati, bet nesėkmingai. Gražino į paypal pardavėjas man pinigus. PayPal juos matau, bet jei turiu kortelę ne VISA, tai šansų į sąskaitą persivesti nėra? Taip suprantu? Belieka tik vienintelis kelias, tai vėl kažką pirkti būtent svarais, kad galėčiau panaudoti pinigus?

Be Visos nepersivesit. Arba pirkt svarais, arba paypale konvertuoti i reikiama valiuta ir tada pirkti.
Atsakyti
as irgi su klausimu, uzsisakiau preke , kaina virs 30 svaru, jos negavau, iskeliau dispute per paypala, ten raso,kad reikia laukti atsakymo is pardavejo iki 18 sio men.dienos9dispute iskeltas 11 diena) ar realu atgauti pinigus? per ta laika pardavejas neatrase i ta dispute jokios zinutes g.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 11 17, 10:04-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 11 17, 10:04)
as irgi su klausimu, uzsisakiau preke , kaina virs 30 svaru, jos negavau, iskeliau dispute per paypala, ten raso,kad reikia laukti atsakymo is pardavejo iki 18 sio men.dienos9dispute iskeltas 11 diena) ar realu atgauti pinigus? per ta laika pardavejas neatrase i ta dispute jokios zinutes g.gif

Tikrai realu, jei ne is pardavejo, tai is paypal.
Atsakyti
Sveikos, ar buvo kam nors, kad Paypal prasytu patvirtinti tapatybe?
Iejus i Paypal saskaita, radau irasa, kas per mano paypal buvo vykdyti kazkokie dideli sandoriai, nors as pati nieko nedariau g.gif Paypal praso, kad atsiusciau savo nuotrauka, saskaitos numeri, savo adresa unsure.gif, kad galeciau vel naudotis savo saskaita Paypale. Nieko nesiunciau, nes kazkaip itartinai pasirode, kai praso tiek daug duomenu, net nuotraukos. Nors registruojantis nuotraukos, lyg nereikejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaudi: 17 lapkričio 2014 - 12:02
QUOTE(klaudi @ 2014 11 17, 13:33)
Sveikos, ar buvo kam nors, kad Paypal prasytu patvirtinti tapatybe?
Iejus i Paypal  saskaita, radau irasa, kas  per mano paypal  buvo vykdyti kazkokie dideli sandoriai, nors as pati nieko nedariau g.gif Paypal praso, kad atsiusciau savo nuotrauka, saskaitos numeri, savo adresa unsure.gif, kad galeciau vel naudotis savo saskaita Paypale. Nieko nesiunciau, nes kazkaip itartinai pasirode, kai praso tiek daug duomenu, net nuotraukos. Nors registruojantis nuotraukos, lyg nereikejo

o Jūs tikrai gerai suprantat anglų kalbą? Nes jeigu nieko nedarėt, tai tų sandorių ir nėra.
Atsakyti