Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(flexy @ 2014 10 21, 15:14)
Gavau laiska, kad iki gruodzio 31d. Paypal'as apmoka siuntimo islaidas, jeigu grazinamos prekes, 3 grazinimus apmoka. Siusta is: noreply@e.paypal.com. Cia Spam ar rimtas reikalas?

Aš irgi gavau, bet neturiu ką gražinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 10 21, 15:14)
Gavau laiska, kad iki gruodzio 31d. Paypal'as apmoka siuntimo islaidas, jeigu grazinamos prekes, 3 grazinimus apmoka. Siusta is: noreply@e.paypal.com. Cia Spam ar rimtas reikalas?

As irgi vakar gavau toki laiska del grazinimo:

https://www.paypal.c...?locale.x=en_GR
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 22 spalio 2014 - 20:11
Sveiki,sakykite,jeigu man pervede pinigelius per PAY PAL prieš 4 dienas EUR,PAY PAL sąskaitoje juos matau.Vakar dariau apmokėjimą už prekę USD ir man tu EUR esmu PAY PAL sąskaitoje nenuskaičiavo.Kodėl?Nejaugi dabar jie kabaliuos ir naudotis negalesiu?PAY PAL pririštas prie kreditines Swedbank mastercart
Atsakyti
QUOTE(stefanija @ 2014 10 23, 12:49)
Sveiki,sakykite,jeigu man pervede pinigelius per PAY PAL prieš 4 dienas EUR,PAY PAL sąskaitoje juos matau.Vakar dariau apmokėjimą už prekę USD ir man tu EUR esmu PAY PAL sąskaitoje nenuskaičiavo.Kodėl?Nejaugi dabar jie kabaliuos ir naudotis negalesiu?PAY PAL pririštas prie kreditines Swedbank mastercart

Na man rodos pirma nuskaiciuoja ta valiuta kuria yra mokama, nes man irgi ilgai kabejo keli eur, tai kai mokejau eurais, tai juos pirma ir nuskaiciavo. Arba man rodos galima pasirinkti prioriteta, kuria valiuta pirmiau nuskaiciuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2014 10 23, 14:03)
Na man rodos pirma nuskaiciuoja ta valiuta kuria yra mokama, nes man irgi ilgai kabejo keli eur, tai kai mokejau eurais, tai juos pirma ir nuskaiciavo. Arba man rodos galima pasirinkti prioriteta, kuria valiuta pirmiau nuskaiciuoti g.gif

Bet USD valiuta PAY PAL saskaitoje yra 0,o EUR 99.Mokėjau 429 USD ir visa suma nuskaiciavo nuo kreditines mastercart korteles.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 10 22, 21:10)
As irgi vakar gavau toki laiska del grazinimo:

https://www.paypal.c...?locale.x=en_GR

Va va, as irgi toki...Paypal jau 3 kartus rasiau, jokio atsakymo g.gif Bent parasytu, kad cia nesamone, tai galvos neskaudetu lotuliukas.gif

QUOTE(perlixike @ 2014 10 23, 14:03)

Greiciausiai taip ir yra, nes pas mane doleriai keli kabejo, tai kol mokejau svarais ir eurais taip ir kabejo, o kai mokejau doleriais, tai juos ir nuskaiciavo. Bet man atrodo, kad tikrai kazkur turetu buti galima pasirinkti prioriteta, tik va kur tai nezinau g.gif
Atsakyti
Visgi del to grazinimo jauciu cia viskas normaliai bigsmile.gif Nes dabar apmokejau viena preke is ebay per Paypal ir atsiustoje Paypal saskaitoje buvo nuoroda i ta puslapi kur siuloma padengti grazinimo islaidas, jei grazinciau preke pardavejui bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri sugebėsite man pagelbėti. Esmė ta, kad noriu pirkėjui grąžinti pinigus - 38 svarus. Nes gavos tokia kuriozinė situacija, pardaviau batus, bet per kraustymąsi jie man kažkur dingo sad.gif(( cirkai... niekur nerandu. Refund neina padaryti, nes rašo, kad neužtenka pinigų, bet ir įisdėti pinigų į tą paypala neleidžia
user posted image

nieko nebesuprantu, ar darant grąžinimą gal tiesiog galima - send money - nurodyti to pirkėjo email ir persiust su komentaru kad cia refund uz tuos batus sad.gif( padėkit prašau, nenoriu nieko iš nieko pavogt doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2014 10 24, 13:11)

nežinau, kaip refund padaryti, jeigu nėra lėšų paypal sąskaitoj.

Darydama tiesiog 'send', jūs galit nusiųsti pinigus pirkėjui. Bet taip jūs neatgausit nei paypal sumokėto procento, nei ebay tarpininkavimo mokesčio. Bendra nuostolio suma sudarys maždaug 20 litų.
Šiuos mokesčius galima atgauti tada, kai padarot refund, ir ebay atidarot case, kad pirkėjas grąžina prekę, ir jūs abu sutarėt nutraukt sandėrį. Pirkėjas turi paspausti "sutinku".
Atsakyti
Uzblokavau paypal, neatsimenu nei slaptazodzio, nei kontroliniu klausimu atsakymu. Ka daryti? verysad.gif
Atsakyti
Sakykite,ar iš PAY PAL galima pervesti pinigėlius į SEB VISA VIRTUON debetinę kortelę?
Atsakyti
QUOTE(stefanija @ 2014 10 26, 16:50)
Sakykite,ar iš PAY PAL galima pervesti pinigėlius į SEB VISA VIRTUON debetinę kortelę?

Taip. Galima
Atsakyti