Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(ingusiia @ 2013 03 04, 12:38)
ner ko cia nervintis, viom pirmas kartas buvo biggrin.gif jei galima moket paypalu tai taip ir nukreipia, bet sakykim jei pas jus paypal saskaitoje balansas $ o jus ruosiates pirkt £ tai jums neleis apmoket is balanso, tada nuskaiciuoja is korteles,pries pirkdama turite nueiti i savo paypal ir kur yra paypalo balansas virsuje yra uzrasas Currency converter, spaudziat ji ir issiverciat i ta valiuta kuria ruosiates pirkt, tikiuos aiskiai parasiau 4u.gif
Papildyta:
P.S. ir pakeist tai turite ne pirkimo momentu, o paprasciausiai prisijungus i savo paypala

Ui smile.gif na ok, tai aiškinuos tada toliau, nes jau suprantu, kad ten bėda ir buvo. Mano pagrindinė valiuta yra doleriai, o pirkti norėjau svarais.

Tai gaunasi, kad prieš pirkimą turėjau nueiti į paypal,

tada keliauju į Manage Currencies

ten matau: Euro (Primary)

U.S. Dollar

Tai tada turiu čia naują add curency įsikelti? T.y. tuos svarus ir juos pirminiais padaryti? Ar dar ten ir šone, kur "Currency Exchange" reikia viską pildyti? Ar ten skaičiuoklė tik tiesiog sau?

Nium dėkoju už kantrybę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 03 04, 12:47)
kitas variantas pirkimo metu  pasikeisti, kad nurasytu ne nuo kortos , o is balanso:)

Kaip jums patogiau, ar aiskiau, taip pasidarykit

galima ir kaip lina pataria, bet man taip nepavyko
QUOTE(lairam @ 2013 03 04, 12:53)
Ui  smile.gif na ok, tai aiškinuos tada toliau, nes jau suprantu, kad ten bėda ir buvo. Mano pagrindinė valiuta yra doleriai, o pirkti norėjau svarais.

Tai gaunasi, kad prieš pirkimą turėjau nueiti į paypal,

tada keliauju į Manage Currencies

ten matau: Euro (Primary)

U.S. Dollar
Tai tada turiu čia naują add curency įsikelti? T.y. tuos svarus ir juos pirminiais padaryti? Ar dar ten ir šone, kur "Currency Exchange" reikia viską pildyti? Ar ten skaičiuoklė tik tiesiog sau?

Nium dėkoju už kantrybę 4u.gif

as taip ir einu, ir GBP pas mane ir taip yra, einu i Currency converter, ir ten skaiciuokle, viska suvedus ir paspaudus calculate matote kas gausis, jei norit pasikeist spaudziat patvirtinima
Atsakyti
Ačiū už kantrybę. bandysiu kitą kartą konvertuoti 4u.gif . Šį kartą jau kortelę nuskaičiavo smile.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau pasitikslinti ar reikia pasirinkti valiutos konvertavima... ar automatiskai paypal nusirasydamas pinigus is kreditines konvertuos ar yra kazkokios kitokios galimybes?
atsiprasau, jei klausimas juokingas... blush2.gif aciu uz patarimus/paaiskinimus is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazhule @ 2013 03 04, 14:23)
Laba diena, noreciau pasitikslinti ar reikia pasirinkti valiutos konvertavima... ar automatiskai paypal nusirasydamas pinigus is kreditines konvertuos ar yra kazkokios kitokios galimybes?
atsiprasau, jei klausimas juokingas...  blush2.gif  aciu uz patarimus/paaiskinimus is anksto  4u.gif

kreditineje nieko pasirinkt nereikia, paypal automatiskai isvercia nuskaitant nuo kreditines
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Pagelbėkite prašau. Prisiregistravau prie paypall, bet niekaip negaliu aktyvuoti savo accuonto, net nežinau, gal negerai prisiregistravau doh.gif Žodžiu, kortelę priima, bet eurukų nenurašo, tad ir skaičiukų aktyvacijai negaunu. Gal kartais žinot ką ne taip darau blush2.gif ?
Atsakyti
Pagelbekit prasau!!! Paypal reikalauja patvirtinti savo kreditine kortele ir praso ivesi Paypal koda. Is kur ji man gauti? Raso, kad atsiunte, bet nezinau, kur ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(solita7748 @ 2013 03 10, 20:31)
Pagelbekit prasau!!! Paypal reikalauja patvirtinti savo kreditine kortele ir praso ivesi Paypal koda. Is kur ji man gauti? Raso, kad atsiunte, bet nezinau, kur ieskoti.

jungiates prie savo elektronine bankininkystes ir ten turit matyt suma (berods euras) nuskaiciuota paypalo, va ten prie mokejimo ir matysit ta koda
Atsakyti
QUOTE(ingusiia @ 2013 03 10, 23:52)
jungiates prie savo elektronine bankininkystes ir ten turit matyt suma (berods euras) nuskaiciuota paypalo, va ten prie mokejimo ir matysit ta koda

Supratau, labai aciu smile.gif
Atsakyti
gal galite padeti, noriu uzsakyti is pharmashopdiscount, ar galima butu tai padaryti su kortele seb visa virtuon?
koretele yra neregistruota paypal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 11 kovo 2013 - 13:06
QUOTE(style18 @ 2013 03 11, 14:05)
gal galite padeti, noriu uzsakyti is pharmashopdiscount, ar galima butu tai padaryti su kortele seb visa virtuon?
koretele yra neregistruota paypal

Pabandykit ir matysit 4u.gif Raso, kad VISA priima, bet nepabandes nesuzinosi.
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas susidūrėte su tokia situacija: noriu pirkėjai gražinti pinigus per paypal, bet nekeidzia paypalas, nes balanse nėra pinigu, o korteleje yra, nesuprantu kodel neleidzia is korteles grazinti? g.gif
Atsakyti