Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(linamog @ 2014 10 10, 12:16)
Sveiki, man iskilo klausimas - pirkeja is USA nori pirkti mano parduodama ruba, moketu paypal ir klausia "Would you send an invoice?" Is kur man gauti ta invoice?

Cia ko gero ji nori, kad jus israsytumete saskaita faktura, ir atsiustumete kokiu el. pastu ar pridetumete siuntinyje...Gal yra internete invoico forma, as nzn. Mes rasome saskaitas fakturas, jei uzsiimam individualia veikla (verslu), jei jis legalus, o ten yra invoice.
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif turiu klausimeli: turejau paypal su ukio banko kortele, kai bankas bankrutavo, issiemiau Siauliu banko mastercard kortele kreditine, noriu paypal sistemoje pakeisti kortele, bet kazkodel neleidzia man to padaryti. Suvedu visus korteles duomenis, spaudziu add ir raso: This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form. g.gif nesuprantu kas yra ne taip...
Saskaitoje dar buvo 3 eur likutis, gal tas kazkaip susije? g.gif o gal reikia kad naujoje korteleje butu pinigeliu likutis kazkoks? nebesuprantu... padekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orrintux @ 2014 10 15, 21:47)
Sveikos, mamytes  4u.gif  turiu klausimeli: turejau paypal su ukio banko kortele, kai bankas bankrutavo, issiemiau Siauliu banko mastercard kortele kreditine, noriu paypal sistemoje pakeisti kortele, bet kazkodel neleidzia man to padaryti. Suvedu visus korteles duomenis, spaudziu add ir raso: This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.  g.gif  nesuprantu kas yra ne taip...
Saskaitoje dar buvo 3 eur likutis, gal tas kazkaip susije?  g.gif o gal reikia kad naujoje korteleje butu pinigeliu likutis kazkoks? nebesuprantu... padekit  4u.gif

Jus pririskite nauja kortele kaip papildoma, o tada senaja istrinkite. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 10 16, 09:19)
Jus pririskite nauja kortele kaip papildoma, o tada senaja istrinkite. ax.gif

O gal galetumet pasakyti kaip tai padaryti? blush2.gif nes mano senoji jau istrinta...
Atsakyti
QUOTE(orrintux @ 2014 10 16, 11:25)
O gal galetumet pasakyti kaip tai padaryti?  blush2.gif  nes mano senoji jau istrinta...

Bandykit atsijungt-prisijungt prie paypal, arba duot kokia para sistemai pavirskint, kas cia ivyko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 16 spalio 2014 - 10:58
Sveikute 4u.gif reikia pagalbos ax.gif
vakar kazkas atsiskaite pinigeliais is mano paypal saskaitos.
Parasiau apie problema i Resolution Center,pasikeiciau slaptazodi,o siandien ziuriu vel apmoketa is mano saskaitos verysad.gif Gal kas patars ka daryti

Atsakyti
QUOTE(Edvinytė @ 2014 10 17, 14:17)
Sveikute  4u.gif  reikia pagalbos  ax.gif
vakar kazkas atsiskaite pinigeliais is mano paypal saskaitos.
Parasiau apie problema i Resolution Center,pasikeiciau slaptazodi,o siandien ziuriu vel apmoketa is mano saskaitos  verysad.gif  Gal kas patars ka daryti

Skubiai withdrawinciau, kas dar liko.
Atsakyti
Labai nesupykit, jeigu buvi jau kalbeta, bet kiek skaiciau - neradau 4u.gif
Ar gali man kitas zmogus is Vokietijos imoketi EUR i PayPal saskaita? Kokius duomenis tureciau jam nusiusti ir kiek tai kainuotu jam ir man? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2014 10 19, 14:50)
Labai nesupykit, jeigu buvi jau kalbeta, bet kiek skaiciau - neradau  4u.gif
Ar gali man kitas zmogus is Vokietijos imoketi EUR i PayPal saskaita? Kokius duomenis tureciau jam nusiusti ir kiek tai kainuotu jam ir man?  smile.gif

reikia nurodyt savo el.paštą, kuriuo registravotės paypale
kiek kainuos nepasakysiu, nes priklauso nuo skirtingų dalykų
Atsakyti
Gavau laiska, kad iki gruodzio 31d. Paypal'as apmoka siuntimo islaidas, jeigu grazinamos prekes, 3 grazinimus apmoka. Siusta is: noreply@e.paypal.com. Cia Spam ar rimtas reikalas?
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 10 21, 16:14)
Gavau laiska, kad iki gruodzio 31d. Paypal'as apmoka siuntimo islaidas, jeigu grazinamos prekes, 3 grazinimus apmoka. Siusta is: noreply@e.paypal.com. Cia Spam ar rimtas reikalas?

o kaip jums atrodo? būna tokių dalykų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 10 21, 16:37)
o kaip jums atrodo? būna tokių dalykų?  biggrin.gif

Gal buna biggrin.gif Parasiau jau Paypal, taip pat nusiunciau ir gauta laiska, tureciau greitu metu gauti atsakyma g.gif ax.gif Bent jau is visu isvardintu pozymiu, kur Paypal pataria kaip atskirti Fake laiskus, tai pas mane nei vieno pozymio, kad Fake g.gif Bet vistiek jauciu cia viskas Fake, nu paziuresiu ka atrasys Paypal smile.gif Nes tu Fake laisku tikrai daug esu gavus, bet dar nei vienas taip itikinamai neatrode, visos nuorodos i normalu Paypal puslapi ir t.t. Tik duotas e-mail kur reikia siusti visus savo duomenis labai neitikinamas- paypalreturns@telusinternational.com lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti