Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(Cactus_ @ 2014 09 17, 14:52)
Turbūt taip ir bus, kad ne visoms leidžia, nes naujai prijungiau MC, tai leidžia, o senajai American Express neleidžia.
Įtariu,kad reikia pabandyt iš abejų kortų nupirkt daiktą už tokią pat sumą ir pažiūrėt,kiek nuskaičiuoja - koks skirtumas smile.gif

AE tikrai neleidžia 4u.gif
Atsakyti
Nebeatseku, kažkur mačiau, kad rašė apie 1 USD nuskaičiavimą kiekvieną kartą. Atsiskaitant PP su MC kortele nurašo 1 USD - už ką? ar galima išvengti?
Atsakyti
QUOTE(Cactus_ @ 2014 09 17, 16:05)
Nebeatseku, kažkur mačiau, kad rašė apie 1 USD nuskaičiavimą kiekvieną kartą. Atsiskaitant PP su MC kortele nurašo 1 USD - už ką? ar galima išvengti?

nurašo, bet paskui suvedi kodą, kur matosi banko išraše ir jie grįžtą į paypalo sąskaitą (pažingsniui nebepamenu visos procedūros)
Čia tiesiog patikrinimas, ar veikia kortelė ir pan.
Atsakyti
neturiu VISA kortelės,
pinigėlių PAY PAL sąskaitoje prisikaupė- ar galiu padaryti pavedimą į vyro VISA ELEKTRON kortelę ir taip pagaliau išsigryninti ?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 09 21, 09:06)
neturiu VISA kortelės,
pinigėlių PAY PAL sąskaitoje prisikaupė- ar galiu padaryti pavedimą į vyro VISA ELEKTRON  kortelę ir taip pagaliau išsigryninti ?

O kokia Jus dabar priregistravusi kortele esat? Nepadarysit pavedimo i Visa Electron. Jums reikia Visa Virtuon arba kreditines Visa.
Atsakyti
Gal galit pasakyt, ką reiškia užrašas paypale prie grąžinamų pinigų? issue refund Man čia kažką reikia spaust? g.gif

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 09 21, 18:43)
Gal galit pasakyt, ką reiškia užrašas paypale prie grąžinamų pinigų? issue refund Man čia kažką reikia spaust?  g.gif

Jūs tikriausiai kažką pardavėte ir atėjo pinigai už prekę. Tas užrašas bus kiekvieną kartą, gavus pinigus. Nespauskite to "issue refund", nes jis reiškia pinigų grąžinimą siuntėjui, nebent Jums reikia grąžinti pinigus tam, kas juos atsiuntė.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 09 21, 12:17)
O kokia Jus dabar priregistravusi kortele esat? Nepadarysit pavedimo i Visa Electron. Jums reikia Visa Virtuon arba kreditines Visa.

mano kortelė swedb MasterCard kreditinė, tai būtinai mano vardu turi būti ir VISA?
Atsakyti
QUOTE(nn22 @ 2014 09 21, 21:08)
Jūs tikriausiai kažką pardavėte ir atėjo pinigai už prekę. Tas užrašas bus kiekvieną kartą, gavus pinigus. Nespauskite to "issue refund", nes jis reiškia pinigų grąžinimą siuntėjui, nebent Jums reikia grąžinti pinigus tam, kas juos atsiuntė.

Paspausti pati uzrasa galima, nieko baisaus nenutiks, tik Continue nespauskit. Ir sis uzrasas bus 60 dienu smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2014 09 21, 21:22)
mano kortelė swedb MasterCard kreditinė, tai būtinai mano vardu turi būti ir VISA?

Jei Jusu paskyra Jusu vardu, tai taip ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 21 rugsėjo 2014 - 20:33
QUOTE(Aristokratė @ 2014 09 21, 21:31)
Jei Jusu paskyra Jusu vardu, tai taip  ax.gif .

dėkui, teks kulniuoti į banka Visa užsakinėti tongue.gif
Atsakyti
laba diena, gavau neveikiancia preke, iskeliau ginca paypale, noriu pasiteiraut ar yra galimybe uz nekokybiska preke atgaut pinigus, ar tik negavus prekes paypal reguoja rimtai? nusiunciau jiems nuotraukas, video dabar laukiu ka atrasys. aciu atsakiusioms.
Atsakyti
Sveiki, man iskilo klausimas - pirkeja is USA nori pirkti mano parduodama ruba, moketu paypal ir klausia "Would you send an invoice?" Is kur man gauti ta invoice?
Atsakyti