Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Iskeliau byla PayPal'e 40 diena po uzsakymo, nes negaunu prekes. Pardavejas atrase, kad netrukus man issius nauja uzsakyma. Kaip elgtis? Jei vel negausiu prekiu, i PayPal tokiu atveju jau nebegalesiu kreiptis, nes jau bus praeje 45 dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2014 08 19, 08:40)
Iskeliau byla PayPal'e 40 diena po uzsakymo, nes negaunu prekes. Pardavejas atrase, kad netrukus man issius nauja uzsakyma. Kaip elgtis? Jei vel negausiu prekiu, i PayPal tokiu atveju jau nebegalesiu kreiptis, nes jau bus praeje 45 dienos  g.gif

Tai neuzdarykit bylos ir laukit kol gausit preke ir prasykit tracking'o
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2014 08 19, 10:40)
Iskeliau byla PayPal'e 40 diena po uzsakymo, nes negaunu prekes. Pardavejas atrase, kad netrukus man issius nauja uzsakyma. Kaip elgtis? Jei vel negausiu prekiu, i PayPal tokiu atveju jau nebegalesiu kreiptis, nes jau bus praeje 45 dienos  g.gif

parašykit taip - gausiu prekę, sumokėsiu. O dabar lai grąžina pinigus.
Kur garantija, kad išsiųs? ir kur garantija, kad gausit? O jeigu perduosit bylą svarstyt paypalui (dispute to paypal, ar claim, kaip tai vadinasi, tik nepražiopsokit terminų), tai atgausit pinigus garantuotai. Galų gale, galit pas kitą pardavėją dabar nusipirkt ir vėl laukti su garantija.
Atsakyti
QUOTE(perlixike @ 2014 08 20, 11:41)
Tai neuzdarykit bylos ir laukit kol gausit preke ir prasykit tracking'o

QUOTE(naitas @ 2014 08 20, 16:39)
parašykit taip - gausiu prekę, sumokėsiu. O dabar lai grąžina pinigus.

Labai aciu uz atsakymus 4u.gif Parasiau jiems, kad noriu pinigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2014 08 21, 01:13)
Labai aciu uz atsakymus  4u.gif  Parasiau jiems, kad noriu pinigu smile.gif

ir teisingai.
Aš taip įsūdžiau apie 40 dolerių - prekė atėjo, bet ne tokia, kokią užsakinėjau. Išsiunčiau jiems atgal, registruotu paštu. Prekė atėjo, mačiau, kad pristatyta. Pažadėjo apkeisti, išsiųsti tikrą. Baigėsi 45 dienos, ir net atsakymo jokio nesulaukiau iš jų. O iš to pardavėjo gan dažnai pirkau. Ir keista, kad taip pasielgė amerikonas. Tai nuo to laiko daugiau man neįdomu jokie niuansai. Faktas tik vienas - gavau per 44 dienas prekę - palieku laimingo pirkėjo feedbacką. Negavau prekės - iškeliu bylą ir atsiimu pinigus. Nebetikiu jokiais verkšlenimais.
Atsakyti
Pardavejas atrase, kad issiunte nauja siuntini ir nurode to siuntinio tracking'a, bet man tos prekes nebereikia jau ax.gif
Atsakyti
Dar karta pardavejui parasiau, kad noriu pinigu. Siandien ziuriu, kad disputas jau uzdarytas, pardavejas padare grazinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2014 08 14, 21:54)
Ar kai pirkot mokejot is pay pal saskaitos, t.y.ten turejote pinigu, ar mokejot per pay pal kreditine kortele? Nes jei mokejot per pay pal kreditine kortele, tai pradzioj pinigai ikrenta I paypal, o po keliu dienu patys grys I ta kortele kuria mokejot.O jei pirkot is pay pal saskaitos, tai jie ir liks ten, nebent padarytume perkelima I savo kortele.
Tarp kitko, man pavyko persikelti I DNB banko visa elektron, t.y.paprasta debetine kortele

Atsiskaiciau tiesiai is korteles ne per paypala ,, tik grazinimas per ji .
Atsakyti
Ar galiu savo Paypal paskyroje registruoti kito zmogaus kortele?
Ar kurti nauja paskyra? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 08 24, 09:04)
Ar galiu savo Paypal paskyroje registruoti kito zmogaus kortele?
Ar kurti nauja paskyra? g.gif  g.gif

Negalima. Geriau kurkit atskira saskaita to zmogaus vardu.
Atsakyti
Reikia patarimo, pirkau iš kiniečių kreditine kortele, prekė netiko todėl siunčiau atgal, dabar jie reikalauja PayPal sąskaitos, gal kas galite pasidalinti patirtimi 4u.gif
Atsakyti
PayPal sąskaita yra jūsųs el. paštas smile.gif
Atsakyti