Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Tai gal man tada taip gavosi su tais EUR, kuriuos nurašo nuo banko saskaitos užregistruojant paypal kortelę. Nes man jie stovėjo ilgai. Ir ne vieną kartą dolerius nurašinėdavo nuo banko saskaitos. Tada sugalvojau juos konvertuoti į USD. Ir tada tk juos man nurašė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 07 30, 20:41)
Juokaujat turbut. Jei suvedat korteles duomenis perkant - tai ir mokat kortele, is korteles saskaitos. Jei pardej prie apmokejimu pasirinkimu yra Paypal, ir renkates si apmokejimo buda, tada ir nuskaiciuos nuo paypal saskaitos.

Viskas kuo rimčiausiai smile.gif Ačiū už paaiškinimą, niekada neatkreipiau į tai dėmesio 4u.gif
Atsakyti
galima parasyt jiems ir paprasyt,kad i jusu lt banko saskaita kai wihdrawinates paypal nekonvertuotu i lt savo blogu kursu,o gautumet eurais. tai nuims tik po 2eurus uz pervedima.pabandykit.
Atsakyti
galimas variantas, bet man tinkamiau neprarasti kad ir 2 eur, o pasinaudoti jais perkant - o perkant per PayPal - yra koks mokestis PayPal'ui už pirkimo operaciją (mokant iš kortelės, t. y. iš banko sąskaitos - nėra)?
Atsakyti
Sveikos.
Turiu klausimą......
Kurią kortelę geriau registruoti paypale ir atsiskatinėti perkant tarkim SD Swed luistine Maestro, ar SEB Mylimiausia Mastercard? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2014 08 06, 00:05)
Sveikos.
Turiu klausimą......
Kurią kortelę geriau registruoti paypale ir atsiskatinėti perkant tarkim SD Swed luistine Maestro, ar SEB Mylimiausia Mastercard?  ax.gif

Geriausia Visa.
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2014 08 06, 00:05)
Sveikos.
Turiu klausimą......
Kurią kortelę geriau registruoti paypale ir atsiskatinėti perkant tarkim SD Swed luistine Maestro, ar SEB Mylimiausia Mastercard?  ax.gif
Man atrodo, kad nė viena iš jų netinka.
Naudojuosi SEB Visa Virtuon https://www.seb.lt/k...es/visa-virtuon
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 08 06, 08:39)
Man atrodo, kad nė viena iš jų netinka.
Naudojuosi SEB Visa Virtuon https://www.seb.lt/k...es/visa-virtuon

Njo....teks kulniuot i banka naujos korteles...... ax.gif

dekui uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Jolita_G @ 2014 08 06, 18:04)
Njo....teks kulniuot i banka naujos korteles...... ax.gif

dekui uz atsakyma

na visos reikia tik tuo atveju, jei nor4sit persivest pinigus iš paypalo į kortelę, kitu atveju puikiai tinka ir mc, tik dėl maestro nesu tikra, bet visuomet galima pamėgint
Atsakyti
laba diena,kas galetu pasakyti ar as ka netaip vedu ?
perku per ebay,nusipirkau viena daikta uz 18baksu sumoketi pavyko paypal saskaitos pinigais. kodel neleidzia sumoketi antro pirkinio paypal saskaitos pinigais o butent reikalauja kortele priregistruoti ?
labai buciau dekinga uz atsakyma

P.S. gal paypal saskaitoje reikia pinigus paversti baksais? ar tai neturi reiksmes?
Atsakyti
Sveikos ,
Kinai grazino uz prekes i paypala , niekaip neismastau kaip juos perkelti i savo saskaita blush2.gif
Atsakyti
linamazu ,o koks bankas jusu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selena***: 11 rugpjūčio 2014 - 10:43