Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Aristokrate 4u.gif

as tik nustebau, nes niekada neteko susidurti su tuo, man iskart galima naudotis pinigeliais ir paypal balansas tik vienas buvo.

todel ir nustebau mirksiukas.gif
gal jie skirsto pagal salis tokius dalykus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 07 07, 18:59)
Aristokrate  4u.gif

as tik nustebau, nes niekada neteko susidurti su tuo, man iskart galima naudotis pinigeliais ir paypal balansas tik vienas buvo.

todel ir nustebau  mirksiukas.gif
gal jie skirsto pagal salis tokius dalykus mastau.gif

Radau, kad skirsto siuose tinklalapiuose: eBay.com, eBay.ca ir cafr.eBay.ca
Atsakyti
Merginos, gal padėsit:

įkritę yra pinigų PayPal'e - kaip juos pasiimti, kiek tai kainuos, supratau, kad Mastercard kortelė netinka, tada kaip dar? Galvočiau panaudoti, kai perku iš Internetinių parduotuvių užsienyje, bet kiek pažiūrėjau istoriją - nieko PayPal'e neatsispindi - nėra jokių pirkimų atseit: ar čia mokant reikia kaip nors kur nors pažymėti, kad visos operacijos matytųsi PayPal'e ar kaip?
Ir dar klausimas: ta įkritusi suma yra labai maža (apie 15 eur), tai jei ką pirksiu brangiau, tai kaip nurodyti, kad dalį, t. y. tuos 15 eur, imtų iš Paypal sąskaitos - gal taip išleisčiau tuos pinigus ir nereiktų grynintis?
Žodžiu, patarkit, kas bent ką supranta smile.gif
Atsakyti
negryninkit tų pinigų. Paims du eurus už pervedimą į banko sąskaitą, paskaičiuos kursą maždaug 3,32 LT/EUR.

Paypalas automatiškai nuskaičiuos visus turimus eurus iš sąskaitos, ir tik tada paims likusią sumą iš banko sąskaitos. Čia nieko jiems nurodyt nereikia. Pirmenybė - esantiems paypale.
Atsakyti
labai ačiū už atsakymą 4u.gif .
Tik va dar tas klausimas, kad ir ką bepirkčiau ir iš kur bepirkčiau - nieko PayPal nematau: ir dabar neseniai pirkau iš iherb.com - ir nepaėmė pinigų šitų iš PayPal, o paėmė iš kortelės. be to, ir PayPal'e nesimato jokio prikimo iš iherb.com: nei šio, nei ankstesnių?? g.gif
Gal kaip tai prisiregindama kokios tai varnelės neuždėjau?
Ir dar: pvz. tas iherb.com yra JAV - tad kainos doleriais, tai ar konvertuos pats Paypal, ar turėtų pinigai ir būti doleriais tame PayPal'e?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 30 liepos 2014 - 12:27
QUOTE(pupik @ 2014 07 30, 14:22)
labai ačiū už atsakymą  4u.gif .
Tik va dar tas klausimas, kad ir ką bepirkčiau ir iš kur bepirkčiau - nieko PayPal nematau: ir dabar neseniai pirkau iš iherb.com - ir nepaėmė pinigų šitų iš PayPal, o paėmė iš kortelės. be to, ir PayPal'e nesimato jokio prikimo iš iherb.com: nei šio, nei ankstesnių??  g.gif
Ir dar: pvz. tas iherb.com yra JAV - tad kainos doleriais, tai  ar konvertuos pats Paypal, ar turėtų pinigai ir būti doleriais tame PayPal'e?

hmm.. tada nebežinau ką ir galvoti. gal nuo šalies tada priklauso, kuriai šaliai priklauso sąskaita. Pavyzdžiui, mano sąskaita registruota iš Lietuvos.

Jeigu pinigai nuiminėjami mokėjimui nuo kortelės tiktai, tai paypale ir nesimato tų pirkimų. Matosi banko kortelės išraše.

Perkant, valiutas konvertuoja paypalas savo nustatytu kursu. Pirkėjas neprivalo laikyti paypale valiutos įvairovės.
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2014 07 30, 13:22)
labai ačiū už atsakymą  4u.gif .
Tik va dar tas klausimas, kad ir ką bepirkčiau ir iš kur bepirkčiau - nieko PayPal nematau: ir dabar neseniai pirkau iš iherb.com - ir nepaėmė pinigų šitų iš PayPal, o paėmė iš kortelės. be to, ir PayPal'e nesimato jokio prikimo iš iherb.com: nei šio, nei ankstesnių??  g.gif
Ir dar: pvz. tas iherb.com yra JAV - tad kainos doleriais, tai  ar konvertuos pats Paypal, ar turėtų pinigai ir būti doleriais tame PayPal'e?

bet iherbe lyg negalima paypalu atsiskaityt g.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 07 30, 15:38)

Perkant, valiutas  konvertuoja paypalas savo nustatytu kursu. Pirkėjas neprivalo laikyti paypale valiutos įvairovės.

Paypal konvertuoja tik banko saskaitoje esančius pinigus. Tačiau jeigu paypal pas jus yra EUR, o jūs perkate USD, tai paipalas nurašinės ir konvertuos bankinius pinigus. EUR taip ir liks paypal saskaitoje. Pačiai paypale reikia konvertuotis į tą valiutą kokia perkate.( bent man taip stovėjo EUR kol supratau kodėl nekonvertuoja).
Atsakyti
nu va matai, pasakoja visai priešingai. bigsmile.gif
bet tai ką daryt, kai mano paypale pinigai nestovi? biggrin.gif mokėjau doleriais, tai kiek turėjau dolerių, nusiėmė, paskui kiek reikėjo, nusiėmė eurais. Man nereikėjo kištis.
Atsakyti

QUOTE(keistuole @ 2014 07 30, 15:52)
bet iherbe lyg negalima paypalu atsiskaityt  g.gif

O kur matosi kokioje nors internetinėje parduotuvėje (šiuo atveju pvz iherb), kad galima ar negalima per PayPal atsiskaityti - man atrodė, kad visi mokėjimai turėtų eiti per PayPal, juk tam ir tokia kortelė? g.gif
Papildyta:
Ačiū atsakiusiems, bandysiu pasiskaityti - gal dasikasiu iki info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupik: 30 liepos 2014 - 19:38
QUOTE(pupik @ 2014 07 30, 20:37)
O kur matosi kokioje nors internetinėje parduotuvėje (šiuo atveju pvz iherb), kad galima ar negalima per PayPal atsiskaityti - man atrodė, kad visi mokėjimai turėtų eiti per PayPal, juk tam ir tokia kortelė?  g.gif

Juokaujat turbut. Jei suvedat korteles duomenis perkant - tai ir mokat kortele, is korteles saskaitos. Jei pardej prie apmokejimu pasirinkimu yra Paypal, ir renkates si apmokejimo buda, tada ir nuskaiciuos nuo paypal saskaitos.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2014 07 30, 17:17)
Paypal konvertuoja tik banko saskaitoje esančius pinigus. Tačiau jeigu paypal pas jus yra EUR, o jūs perkate USD, tai paipalas nurašinės ir konvertuos bankinius pinigus. EUR taip ir liks paypal saskaitoje. Pačiai paypale reikia konvertuotis į tą valiutą kokia perkate.( bent man taip stovėjo EUR kol supratau kodėl nekonvertuoja).

Mano saskaita US doleriais. Teko pirkti svarais is UK int. parduotuves, PayPal'as nuskaiciavo svarus nuo doleriu sumos ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 30 liepos 2014 - 21:07