Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(linamog @ 2014 06 19, 19:56)
Iskilo klausimas - pavarde paypal accounte rasyti su pabaiga Ė ar E?

QUOTE(linamog @ 2014 06 19, 20:50)
As prisiskaiciau patarimu internete duomenis vesti be lietuvisku raidziu, tai ir pavarde pakoregavau. Gavau toki meila is paypal:
To successfully add or withdraw funds to or from your PayPal account balance, the name on your PayPal account must exactly match the name your bank has on file. If these names are not the same, the transfer may fail. As your name has now been changed on your PayPal account, your bank information must be updated as well.

Turit vesti, kaip ant banko korteles parasyta biggrin.gif .
Atsakyti
ar negaliu priristi savo seses korteles taip pat, prie paypal saskaitos?
ir ar savo sesei galiu i jos paypal nusiusti pinigu? tai cia butu funkcija "send payment"?
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 20, 21:14)
Turit vesti, kaip ant banko korteles parasyta  biggrin.gif .

Ant dabartines priristos Ė, bet planuoju issiimti SEV Virtuon, jei ja isduos su E? Galvos skausmas...
QUOTE(mėnulis @ 2014 06 21, 22:20)
ar negaliu priristi savo seses korteles taip pat, prie paypal saskaitos?
ir ar savo sesei galiu i jos paypal nusiusti pinigu? tai cia butu funkcija "send payment"?

Del antro klausimo - nusiusti galit, ir reikia pasirinkti zyma "Gift", tada turetu neskaiciuoti mokesciu. As cia senesnes temas isstudijavusi, biskuti pasikausciau. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 21 birželio 2014 - 21:55
Laba diena, mergaites,

Reikia Jūsų [agalbos. Pirmą kartą pardavinėjau per [aypal. Zmogus pervedė pinigus, gavau laiską, kad pinigų pervedimas patvirtintas, bet nei paypale nei saskaitoj dar pinigų nera. Per kiek laiko juos gausiu? ir turbut preke saugiau siųsti tik tada, kai jau sąskaitoj bus pinigai?
Atsakyti
QUOTE(shkietka @ 2014 07 03, 10:47)
Laba diena, mergaites,

Reikia Jūsų [agalbos. Pirmą kartą pardavinėjau per [aypal. Zmogus pervedė pinigus, gavau laiską, kad pinigų pervedimas patvirtintas, bet nei paypale nei saskaitoj dar pinigų nera. Per kiek laiko juos gausiu? ir turbut preke saugiau siųsti tik tada, kai jau sąskaitoj bus pinigai?

banko sąskaitoj pinigų nebus. Reikia žiūrėti paypale. O ką ten žiūrėti - atsidarot paypal sąskaitą ir matot balansą ir valiutą. Beje, jeigu tai pirmas pardavimas, tai reikia tipo atsidaryti tos valiutos sąskaitą paypale.
Atsakyti
Mergaites, visai issigandau. gavau is paypalo tok5 laiska, kad toks ir toks siuntejas man pervede pinigus, kad jam turiu issiusti daikta ir parasyti siuntos numeri. taip pat parasyti siuntos numeri paypalui, nes jis sulaiko pinigus ir pinigus perves i mano saskaita tiktada kai gaus siuntos numeri.

ar cia manes neapgaudineja? Man keli zmones sako, kad apgaudineja. nezinau ka daryti siusti ta preke ar ne
Atsakyti
QUOTE(shkietka @ 2014 07 03, 15:31)
Mergaites, visai issigandau. gavau is paypalo tok5 laiska, kad toks ir toks siuntejas man pervede pinigus, kad jam turiu issiusti daikta ir parasyti siuntos numeri. taip pat parasyti siuntos numeri paypalui, nes jis sulaiko pinigus ir pinigus perves i mano saskaita tiktada kai gaus siuntos numeri.

ar cia manes neapgaudineja? Man keli zmones sako, kad apgaudineja. nezinau ka daryti siusti ta preke ar ne

Cia jus eBay pardavet? Ebay pinigai ikrenta, bet jais galesite naudotis tik po 21 d. Ir galit drasiai siusti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 03 liepos 2014 - 15:11
QUOTE(Aristokratė @ 2014 07 03, 15:10)
Cia jus eBay pardavet? Ebay pinigai ikrenta, bet jais galesite naudotis tik po 21 d. Ir galit drasiai siusti  biggrin.gif .

is kur cia tokie terminai? g.gif
jei ka parduodu - galiu iskart withdrawal daryti ir naudotis jais rolleyes.gif raso jie, kad i saskaita pinigai patenka per 2 val, bet visada iskart buna. cia as apie UK drinks_cheers.gif
ir visada pardavus daikta gaunamas e-mail'as apie mokejima is paypal. ir tranzakcija matosi ebay - paryskintas, mano atveju, svaro zenkliukas smile.gif
Atsakyti
aš jau net nekomentuoju biggrin.gif "terminai", "taisyklės" tokios, kad ..
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2014 07 05, 12:59)
is kur cia tokie terminai? g.gif
jei ka parduodu - galiu iskart withdrawal daryti ir naudotis jais rolleyes.gif raso jie, kad i saskaita pinigai patenka per 2 val, bet visada iskart buna. cia as apie UK drinks_cheers.gif
ir visada pardavus daikta gaunamas e-mail'as apie mokejima is paypal. ir tranzakcija matosi ebay - paryskintas, mano atveju, svaro zenkliukas smile.gif

Na tikrai ne is kosmoso, as rasiau apie ebay.com smile.gif

Pas mane PayPal'e yra du balansai Available ir Pending. Ebay'jaus pinigai yra Pending balance ir is karto as jais negaliu naudotis schmoll.gif , tik po 21 d. jie atsirenda Available balance. Paspaudus Pending balance atsiranda toks uzrasas: "While you establish a successful eBay sales history, you may not have access to your money for up to 21 days. You may get it sooner, but it may take longer if your buyer reports a problem with the sale".
As irgi gaunu email'us apie pardavimus tiek is ebay'jaus, tiek is PayPal'o su visais oficialiais atributais biggrin.gif .

Ir as nerasau, kad turi buti viskas tas pats pas visus, taip kaip pas mane biggrin.gif . As tik norejau issiaiskinti shkietka'os komentara is kur ir kaip tas email'as gautas, nes nekonkreciai parase. Speliok mums cia dabar, kas ja cia nori apgauti doh.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 06 liepos 2014 - 20:19
QUOTE(Aristokratė @ 2014 07 06, 22:06)
Na tikrai ne is kosmoso, as rasiau apie ebay.com  smile.gif

Pas mane PayPal'e yra du balansai Available ir Pending. Ebay'jaus pinigai yra Pending balance ir is karto as jais negaliu naudotis  schmoll.gif , tik po 21 d. jie atsirenda Available balance. Paspaudus Pending balance atsiranda toks uzrasas: "While you establish a successful eBay sales history, you may not have access to your money for up to 21 days. You may get it sooner, but it may take longer if your buyer reports a problem with the sale".
As irgi gaunu email'us apie pardavimus tiek is ebay'jaus, tiek is PayPal'o su visais oficialiais atributais  biggrin.gif .

Ir as nerasau, kad turi buti viskas tas pats pas visus, taip kaip pas mane  biggrin.gif . As tik norejau issiaiskinti shkietka'os komentara is kur ir kaip tas email'as gautas, nes nekonkreciai parase. Speliok mums cia dabar, kas ja cia nori apgauti  doh.gif  biggrin.gif .

tas "may not" tai kaip ir ne taip griežtai skamba, kaip kad elgiamasi su jūsu pinigais. Įdomiai čia paypalas elgiasi.. o kada jie laiko, kad jau ta istorija yra "successful", kokį skaičių feedback'ų reikia surinkti?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 07 07, 01:14)
tas "may not" tai kaip ir ne taip griežtai skamba, kaip kad elgiamasi su jūsu pinigais. Įdomiai čia paypalas elgiasi.. o kada jie laiko, kad jau ta istorija yra "successful", kokį skaičių feedback'ų reikia surinkti?

Zinokit tiksliai nezinau, kiek feedback'u reikia surinkti. As pasiziurejau, jog mano account'as suskirstytas i level'ius: below standard, standard, above standard ir top rated. As vis dar esu standard level'yje biggrin.gif .
Norint tapti top rated reikia atitikti siuos reikalavimus:
http://pages.ebay.co.../top-rated.html
Atsakyti