Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(nn22 @ 2014 06 02, 21:01)
Rašosi vienas adresas, o ne du skirtingi adresai. Pas mane eilutėje adress line 1 yra įrašyta gatvė, namo numeris, buto numeris. Adress line 2 eilutė tuščia.

Tai aciu. Ot blondine, nesupratau blush2.gif Bet kodel kai noriu istrinti antraja eilute ta, kur (optional) man jau neleido. Dabar ta adresa isdalinau po dvi eilutes, tai sistema prieme. Siaip biski baisu man su tuo paypalu, nes draugei vakar irgi saskaita uzblokavo. g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galėtų kas pasufleruoti kurioje vietoje reikėtų nuimti/uždėti paukščiuką, kad paypalas pirkinius konvertuotų ne savo, o banko valiutų kursu? Būčiau dėkinga už pagalbą, ir labai tikiuosi, kad apie tai nebuvo diskutuojama prieš kokius 5 puslapius, nes paskutinius 3 tai perskaičiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2014 06 03, 13:56)
Sveiki,  gal galėtų kas pasufleruoti kurioje vietoje reikėtų nuimti/uždėti paukščiuką, kad paypalas pirkinius konvertuotų ne savo, o banko valiutų kursu? Būčiau dėkinga už pagalbą, ir labai tikiuosi, kad apie tai nebuvo diskutuojama prieš kokius 5 puslapius, nes paskutinius 3 tai perskaičiau  ax.gif

šiaip apmokant galima pažymėt

va čia detaliau aprašyta

bet kažkaip galima ir per nustatymus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 03 birželio 2014 - 13:40
QUOTE(Vėjūna @ 2014 06 03, 12:56)
Sveiki,  gal galėtų kas pasufleruoti kurioje vietoje reikėtų nuimti/uždėti paukščiuką, kad paypalas pirkinius konvertuotų ne savo, o banko valiutų kursu? Būčiau dėkinga už pagalbą, ir labai tikiuosi, kad apie tai nebuvo diskutuojama prieš kokius 5 puslapius, nes paskutinius 3 tai perskaičiau  ax.gif

http://www.radiocool...iutos-keitimas/

Atsiprašau, tą patį įkėliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 03 birželio 2014 - 14:47
sveiki, prasau pagalbos registruojuosi paypal, visus zingsnius atlykau, prisijingt prisijungiu , neberandu sekanciu zingsniu kur tuos 1,5 euro pervesti , kokius ten 4 skaiciukur kur vesti
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2014 06 03, 18:21)
sveiki, prasau pagalbos registruojuosi paypal, visus zingsnius atlykau, prisijingt prisijungiu , neberandu sekanciu zingsniu kur tuos 1,5 euro pervesti , kokius ten 4 skaiciukur kur vesti

ju vest niekur nereikia tu euru. kai pririsite kortele jie patys nusiskaiciuos nuo jusu saskaitos, reikia kad joje butu biski pinigu, toje saskaitoje prie kurios kortele prirista. 4 skaiciukai tai turbut yra cvv kodas. jis bus arba priekyje korteles, jei tai virtuon, arba kitoje korteles puseje jei tai pvz maestro kortele. ten yra parodyta tie skiaciukai apibrezti paypal pavyzdelyje raudonu kvadratuku, kiek as atsimenu...tai va tiek.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 06 03, 19:38)
ju vest niekur nereikia tu euru. kai pririsite kortele jie patys nusiskaiciuos nuo jusu saskaitos, reikia kad joje butu biski pinigu, toje saskaitoje prie kurios kortele prirista. 4 skaiciukai tai turbut yra cvv kodas. jis bus arba priekyje korteles, jei tai virtuon, arba kitoje korteles puseje jei tai pvz maestro kortele. ten yra parodyta tie skiaciukai apibrezti paypal pavyzdelyje raudonu kvadratuku, kiek as atsimenu...tai va tiek.

CVV kodą sudaro trys skaičiai, jeigu pastebėjot.

tuos paypalinius "skaičiukus" rasit savo banko sąskaitos, iš kurios nuskaičiuoja mokestį, išraše.
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2014 06 03, 13:56)

Į šį klausimą išsamiai atsakė Irikira (išbandžiau, veikia) 25 puslapyje:
QUOTE(Irikira @ 2014 03 16, 17:07)
Kelias:

Profile --> My money --> My preapproved payments, spaudziat "Update" --> spaudžiat "Set Available Funding Sources" --> spaudžiat "Conversion Options" --> uzdeti taskeli ant antro "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" --> Submit
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėjau paklaust, kodėl mano ebay prekių krepšelyje meta tokį užrašą "The seller is suspended"? Ar čia kažkas su kortele negerai, ar kažkokia kita bėda? g.gif
Atsakyti
Gal zinote ar galima PayPal saskaitoje is euru persivesti i dolerius, nes man viena pirkeja sumokejo uz preke eurais, bet pas mane kiti pirkejai atsiskaito doleriais, tai dabar kabo tie eurai, o kad prisirinktu 500 euru reikia labai ilgai laukti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 06 08, 22:55)
Gal zinote ar galima PayPal saskaitoje is euru persivesti i dolerius, nes man viena pirkeja sumokejo uz preke eurais, bet pas mane kiti pirkejai atsiskaito doleriais, tai dabar kabo tie eurai, o kad prisirinktu 500 euru reikia labai ilgai laukti  biggrin.gif .

laisvai. Tik labai neapsimoka juos konvertuoti į dolerius. Paskui tuos dolerius konvertuos į litus, vėl blogu kursu. Aš tai geriau jau pasilikčiau juos iki naujų metų arba išleisčiau DE ebay.

500 eurų nereikia surinkti. Jeigu yra minimumas, 10 ar tai 15 eurų, juos jau ir galima persivesti. Transakcija vistiek kainuos 2 eurus.
Atsakyti
Truputi nesupratau. Nesu uzdejusi ten jokiu konvertavimo funkciju. Naudojausi funkcija "witdraw".ir ten raso, kad man padare konvertavima g.gif Raso, "currency conversion completed" ir paciam israso gale " Subject:
Conversion From Euro To Lithuanian Litas with PayPal". Rinkausi vesti ne is "Balance", o is "Eur". Nes norejau Eurais.
Bet nieko ten savarankiskai nekonvertavau. Ir visai nenorejau, kad paypalás konvertuotu. Norejau i Lt saskaita gauti eurais g.gif Idomu ar ikris eurai ar litai g.gif Ka daryti, kad ateityje zinociau g.gif Gal ka pakeisti reikia nustatymuose ir kur g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 10 birželio 2014 - 10:06