Sakykite, prasau, ar per PP galiu pervesti pinigus savo draugei i JAV? ar apsimoka?
QUOTE(NickaD @ 2013 02 25, 21:31)
Sveikos. Noriu susimokėti int. parduotuvėj už rūbus, paspaudžiu atsiskaitymą paypal, suvedu viską ir jau rašo, kad mano pirkinys authorised ir vėliau išmeta: Sorry, an error occurred while confirming your order with PayPal. Please try again. Ką tai galėtų reikšti? Esu sakiusis iš ebay - viskas buvo gerai. Kame čia problema?
greiciausiai toje pardutuveje negalima atsiskaityt paypal, del adreso i kuri norit siust, aiskiau pasakius pvz. uk parduotuveje neleidzia atsiskaityt paypalu jei siunti i uk adresa, galima atsiskaityt tik siunciant i LT adresa (jei paypalas registruotas LT)
Papildyta:
QUOTE(anais-anais @ 2013 02 27, 10:43)
Jeigu kam įdomu, tai pasirodo, kad šita problema yra labai paprastai išsprendžiama pasiskambinus į banką
buna su kai kuriom parduotuvem, kad rezervuoja suma du kartus, bet nuraso tik viena, o bankas gali panaikint rezerva, bet greit tai daro tik seb, swed rezervas prakabo pora savaiciu
QUOTE(maj4onok @ 2013 03 01, 17:16)
Sakykite, prasau, ar per PP galiu pervesti pinigus savo draugei i JAV? ar apsimoka?
galima, bet tai kainuos
QUOTE(shopingas @ 2013 02 22, 23:16)
Paypal'e virsuje 'Withdraw' rinktis - tik kortele butinai Visa turi but, kitaip nepersivesit.
Iki cia moku bet leidzia tik i virtuan kortele, o kaip is jos persivest i paprasta? kazkada bandziau, tai ir dingo kazkur keli litai
O i iskart i debetine VISA neleidzia pervest.
Tai va ir esu nezinioje, nes pirma karta noriu issigrynint, labai jau daug susikaupe
QUOTE(anais-anais @ 2013 03 04, 09:36)
Nea, aš skambinau būtent į swedą, tai panaikino rezervą per porą minučių
labai keista, nes ir pati nekarta i sweda skambinau ir zinau zmogu pradirbusi ten 20m.,bet be 2sav. jie rezervo neatkabina, matomai jums pasiseke, arba situacija buvo kazkokia kitokia
QUOTE(luna @ 2013 03 04, 11:18)
Iki cia moku bet leidzia tik i virtuan kortele, o kaip is jos persivest i paprasta? kazkada bandziau, tai ir dingo kazkur keli litai
Tai va ir esu nezinioje, nes pirma karta noriu issigrynint, labai jau daug susikaupe
tai gal but i debetine nepavyks nes i kreditine visa as is kart be problemu persivedu., rinkit kooperacija ir pirkit ka nors kur paypal leidzia atsiskaityt ir issigryninsit
Sveikos gyvos, gal ir man blondinei kas paaiškinsite
Paypal sąskaitoje turiu pakankamai lėšų, o visa kortelėje, kuri pririšta pri paypal pinigų nėra. Esant tokiai situacijai, bandant susimokėti už pirkinius to padaryti neleidžia. Įmečiau pinigų ir į visą, tada apmokėti leido. Paypale dabar kabo pranešimas "pending", o visa sąskaitoje yra rezervuoti pinigai.
Kaži, kodėl man neleido susimokėti būtent paypal esančiais pinigais?
Atleiskite, jeigu klausimas kvailas, bet pirmą kartą pirkimą darau....
Paypal sąskaitoje turiu pakankamai lėšų, o visa kortelėje, kuri pririšta pri paypal pinigų nėra. Esant tokiai situacijai, bandant susimokėti už pirkinius to padaryti neleidžia. Įmečiau pinigų ir į visą, tada apmokėti leido. Paypale dabar kabo pranešimas "pending", o visa sąskaitoje yra rezervuoti pinigai.
QUOTE(lairam @ 2013 03 04, 11:58)
Sveikos gyvos, gal ir man blondinei kas paaiškinsite
o jus valiuta pasikeitet i ta kuria norejot moket?
QUOTE(ingusiia @ 2013 03 04, 10:52)
labai keista, nes ir pati nekarta i sweda skambinau ir zinau zmogu pradirbusi ten 20m.,bet be 2sav. jie rezervo neatkabina, matomai jums pasiseke, arba situacija buvo kazkokia kitokia
cia kita situacija
kai 2 kartus rezervuota ta pati suma, uztenka skambucio ar zinutes ir patvarko
o kai parduotuve pakabina , na kaip TBS pvz, tada reikia laukt 2 savaites
QUOTE(lina0612 @ 2013 03 04, 12:16)
cia kita situacija
aisku o as ir galvoju, ko gi mums ne taip pasiseka
QUOTE(ingusiia @ 2013 03 04, 12:15)
o jus valiuta pasikeitet i ta kuria norejot moket?
Dabar dar blondiniškesnė pasirodysiu, bet klausinėsiu.
Niekur nieko nekeičiau. Internetinė parduotuvė nukreipė mane į paypal ir aš tiesiog suvedžiau slaptažodį ir patvirtinau, kad perku, bet tada špygą gavau .
Būkite geros, paaiškinkite, kur ir kuriuo pirkimo momentu reik keisti... Oi negaliu negaliu. Ir nervas ima, kai iki galo nesusigaudau, ir išsiaiškinti vis vien gi reik :-)
QUOTE(lairam @ 2013 03 04, 12:27)
Dabar dar blondiniškesnė pasirodysiu, bet klausinėsiu.
Niekur nieko nekeičiau. Internetinė parduotuvė nukreipė mane į paypal ir aš tiesiog suvedžiau slaptažodį ir patvirtinau, kad perku, bet tada špygą gavau .
Būkite geros, paaiškinkite, kur ir kuriuo pirkimo momentu reik keisti... Oi negaliu negaliu. Ir nervas ima, kai iki galo nesusigaudau, ir išsiaiškinti vis vien gi reik :-)
ner ko cia nervintis, viom pirmas kartas buvo jei galima moket paypalu tai taip ir nukreipia, bet sakykim jei pas jus paypal saskaitoje balansas $ o jus ruosiates pirkt £ tai jums neleis apmoket is balanso, tada nuskaiciuoja is korteles,pries pirkdama turite nueiti i savo paypal ir kur yra paypalo balansas virsuje yra uzrasas Currency converter, spaudziat ji ir issiverciat i ta valiuta kuria ruosiates pirkt, tikiuos aiskiai parasiau
Papildyta:
P.S. ir pakeist tai turite ne pirkimo momentu, o paprasciausiai prisijungus i savo paypala
QUOTE(ingusiia @ 2013 03 04, 11:38)
ner ko cia nervintis, viom pirmas kartas buvo jei galima moket paypalu tai taip ir nukreipia, bet sakykim jei pas jus paypal saskaitoje balansas $ o jus ruosiates pirkt £ tai jums neleis apmoket is balanso, tada nuskaiciuoja is korteles,pries pirkdama turite nueiti i savo paypal ir kur yra paypalo balansas virsuje yra uzrasas Currency converter, spaudziat ji ir issiverciat i ta valiuta kuria ruosiates pirkt, tikiuos aiskiai parasiau
Papildyta:
P.S. ir pakeist tai turite ne pirkimo momentu, o paprasciausiai prisijungus i savo paypala
Papildyta:
kitas variantas pirkimo metu pasikeisti, kad nurasytu ne nuo kortos , o is balanso:)
Kaip jums patogiau, ar aiskiau, taip pasidarykit