Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(naitas @ 2014 05 18, 16:18)
tai galit prisirišt ir antrą kortelę...  biggrin.gif

O pririšus ir antrą kortelę bus galima naudotis atsiskaitant internete jomis abiem, ar tik paskutiniaja?
Atsakyti
QUOTE(nn22 @ 2014 05 18, 22:07)
O pririšus ir antrą kortelę bus galima naudotis atsiskaitant internete jomis abiem, ar tik paskutiniaja?

pas mane viena pririšta. Bet manau, kad kiekvienu atveju klaus, iš kurios kortelės imti pinigų.
Atsakyti
laba diena, noriu pasiteirautikas per specialios korteles skirtos pirkti internete?
jei turiu kreditine kortele, tai ji jau automatiskai skirta pirkti internete ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2014 05 19, 16:36)
laba diena, noriu pasiteirautikas per specialios korteles skirtos pirkti internete?
jei turiu kreditine kortele, tai ji jau automatiskai skirta pirkti internete ar kaip?

tai čia reikia savo banko klausti. Jeigu turit TIKRĄ kreditinę kortelę, tai su ja galima pirkti internetu. Tikra kreditinė - tai ne bet kuri debetinė, į kurią pervedamas atlyginimas.
Atsakyti
viena turiu Blue iš American Express citadeles banko
o kita Swedbanko mastercard, cia parasyta, kad galima registruotis saugiam apsipirkimui internetu, tai jai cia uzsiregistruociau (tam saugiam apsipirkimui) galeciau pirkti ebay tarkim?
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2014 05 20, 16:58)
viena turiu Blue iš American Express citadeles banko
o kita Swedbanko mastercard, cia parasyta, kad galima registruotis saugiam apsipirkimui internetu, tai jai cia uzsiregistruociau (tam saugiam apsipirkimui) galeciau pirkti ebay tarkim?

registruojat swedbanke toje saugioje programoje, trunka porą sekundžių ir nemokamai, tada pririšate prie paypal ir galit apsipirkinėti ebay. Ebay paprastai priima paypal apmokėjimą.
Galėsit ir mokėti tiesiog kortele, pirkt galite nebūtinai ebay.
Man labiau patinka paypal.
Vien tik kortele mokant, visgi yra šiokia tokia prekės negavimo rizika. Nebent jau žinomas pardavėjas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 20 gegužės 2014 - 21:00
Pasalinau is Paypal viena prirista kortele. Tikejausi, kad gris i saskaita uzstatas, ten tie pora euru berods, bet ne g.gif Gal po keliu dienu? Ar ten isvis nieks negrys. Uztai kai pririsau nauja, iskart buvo nuskaitytas 1 doleris smile.gif
Atsakyti
Laba diena. Gal kas nors man atsakys į tokį kvailą klausimą.

Paypal užsiregistravau jau seniai. Turiu visus prisijungimus, sąskaitą, bet niekada nesinaudojau. Dabar iškilo tokia problema. Man turi grąžinti už neišsiųstą prekę pinigus ir klausia PayPal sąskaitos. Ką turėčiau nurodyti? Kažkokį numerį? Vardą pavardę? Nerandu ten jokių skaičiukų unsure.gif doh.gif

Iš anksto ačiū labai padėjusiems susigaudyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Langiukas @ 2014 05 27, 12:21)
Laba diena. Gal kas nors man atsakys į tokį kvailą klausimą.

Paypal užsiregistravau jau seniai. Turiu visus prisijungimus, sąskaitą, bet niekada nesinaudojau. Dabar iškilo tokia problema. Man turi grąžinti už neišsiųstą prekę pinigus ir klausia PayPal sąskaitos. Ką turėčiau nurodyti? Kažkokį numerį? Vardą pavardę? Nerandu ten jokių skaičiukų unsure.gif  doh.gif

Iš anksto ačiū labai padėjusiems susigaudyti ax.gif

Man atrodo savo emeilą, kuruio registravotės kai kurėte Paypalą ir bus adresas.
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2014 05 27, 11:30)
Man atrodo savo emeilą, kuruio registravotės kai kurėte Paypalą ir bus adresas.

Ačiū labai aciuks.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, ten kur paypal'e yra namu adresas susietas su kortele. Ir yra adress line 1 ir adress line 2 (optional). Ar viena adress line yra skirta dviems skirtingiems adresams ar tos adress line yra skirtos sutalpinti vienam adresui? Nes as buvau idejus du adresus, viena adresa adress line 1 irasius, o kita adress line 2. g.gif O dabar kito adreso visai istrinti neleidzia, to kur yra optional, adress line 2...Tai kaip ten yra, kaip pas jus? blush2.gif Nesuprantu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 02 birželio 2014 - 12:00
QUOTE(mėnulis @ 2014 06 02, 12:34)
Noriu paklausti, ten kur paypal'e yra namu adresas susietas su kortele. Ir yra adress line 1 ir adress line 2 (optional). Ar viena adress line yra skirta dviems skirtingiems adresams ar tos adress line yra skirtos sutalpinti vienam adresui? Nes as buvau idejus du adresus, viena adresa adress line 1 irasius, o kita adress line 2.  g.gif O dabar kito adreso visai istrinti neleidzia, to kur yra optional, adress line 2...Tai kaip ten yra, kaip pas jus?  blush2.gif Nesuprantu  4u.gif  blush2.gif

Rašosi vienas adresas, o ne du skirtingi adresai. Pas mane eilutėje adress line 1 yra įrašyta gatvė, namo numeris, buto numeris. Adress line 2 eilutė tuščia.
Atsakyti