Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(Aristokratė @ 2014 05 11, 23:02)
Jiems reikia saskaitos fakturos ne del Jusu pajamu, o kad adresas ir vardas, pavarde sutaptu su PayPal'e nurodytu Jusu adresu ir v. pavarde.

Pvz. jei as PayPal'e esu kaip:
Aristokrate Aristokraite
gyv. Bajoru kelias 4-12
Vilnius, Lietuva

Tai ir mob. tel. saskaitoje fakturoje turi matytis visi mano mineti duomenis.

Siaip PayPal'as pasirinktinai keleta saskaitu isvardija ir gali viena is ju issirinkti. Ir nebutinai mob. tel. As siunciau mob. tel., nes daugiau as saskaitu fakturu savo vardu negaunu. Galima ir komunaliniu paslaugu, elektros, interneto saskaita nusiusti.
Papildyta:
Siaip stengiuosi nelaikyti pinigu PayPal'o saskaitoje, visada stebiu kas vyksta saskaitoje gal po kelis kartus per diena, dar PayPal'o apps'a atsisiunciau i mobilu  doh.gif , nes irgi girdejau kazkokiu pletku apie pradingusius pinigus  biggrin.gif . Pradzioje kaupdavosi iki 4-5 men. Niekur nepradingo. Kai tik prisirenka 500 dol., iskart persipumpuoju. Man geriau, kai pinigai prie manes buna  ax.gif  biggrin.gif .

Daznai stebite. Manote, kad ten pavojinga? g.gif Dar man idomu, o jei yra ten lesos dvejomis valiutomis, kaip labiau apsimoka (ar galima) withdrawint's i lietuviska saskaita konvertavus lesas i kuria nors viena tame paciame Paypal'e, ar verciau vestis tomis skirtingomis valiutomis nekonvertavus. Kaip ten viskas labiau apsimoka ir geriau padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 05 12, 17:03)
Daznai stebite. Manote, kad ten pavojinga?  g.gif Dar man idomu, o jei yra ten lesos dvejomis valiutomis, kaip labiau apsimoka (ar galima) withdrawint's i lietuviska saskaita konvertavus lesas i kuria nors viena tame paciame Paypal'e, ar verciau vestis tomis skirtingomis valiutomis nekonvertavus. Kaip ten viskas labiau apsimoka ir geriau padaryti?  g.gif

konvertuoti pačiame paypale siaubingai neapsimoka. Jūs gi galit pažaisti, įeikit į savo sąskaitą ir susiraskit "convert currency" ir pamėginkit pakonvertuot dominančiomis valiutomis. Pamatysit, kad kursą duoda labai prastą. Tai jeigu konvertuosit pačiam paypale, prarasit, ir paskui kai į savo sąskaitą vesit, paypalas vel konvertuos savo susigalvotu kursu. Ir dar 7 litus už "paslaugą" paims, kad į sąskaitą perveda. Dar galėtų tuos 7 litus (du eurus) nuo likusių pinigų nuskaičiuot, bet tai ne, skaičiuoja nuo tų, kurie jau konvertuoti ir pervedami į banko sąskaitą.
Žodžiu, savęs nenuskriaudžia.

Kaip aš suprantu, tai geriausia yra palaukti, kol bus surinkta maksimaliai leidžiama nuimti paros suma ir tik tada pervesti į savo sąskaitą. Ir nesimėtyti po 7 litus už kiekvieną withdrawal.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 05 12, 16:03)
Daznai stebite. Manote, kad ten pavojinga?

As tikiu, kad PayPal'as nepavojingas ir viskas ten saugu ax.gif .

Siaip man liga ziureti po kelis kartus biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2014 05 12, 12:00)
Ar Šiaulių banko VISA debetinė tiks? nes swedas (visai nesenai keičiau)  ir kaip  daugumai MasterCard padarė doh.gif

Debetines korteles PayPal'ui netinka, isskyrus SEB'o Visa Virtuon ir Swedbank'o kortele panasi i Virtuon'a.
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2014 05 12, 22:05)

Kaip aš suprantu, tai geriausia yra palaukti, kol bus surinkta maksimaliai leidžiama nuimti paros suma ir tik tada pervesti į savo sąskaitą. Ir nesimėtyti po 7 litus už kiekvieną withdrawal.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 05 12, 23:47)
Debetines korteles PayPal'ui netinka, isskyrus SEB'o Visa Virtuon ir Swedbank'o kortele panasi i Virtuon'a.

o kokia ta swedbanko kortele panaši?
supratau, kad man reikia dar ir naujos kortelės jei norėsiu nusigryninti pinigėlius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 05 13, 08:51)
o kokia ta swedbanko kortele panaši?
supratau, kad man reikia dar ir naujos kortelės jei norėsiu nusigryninti pinigėlius g.gif

Jei neklystu, tai VisaWeb, bet cia turi patvirtinti, tie kurie naudojasi Swedbank paslaugomis, nes as naudoju SEB VisaVirtuon ax.gif .

http://www.swedbank....odami_klausimai
Atsakyti
Ačiū, merginos, ką be jūsų darytume smile.gif Man liga žiūrėti facebooką. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Pirmą kartą gavau pinigėlius į paypalą. Nedaug jų, bet vis tiek. Norėčiau juos įsimesti į bankinę sąskaitą, per kurią moku už ebey prekes. Kaip man tai padaryti ir kiek man nuskaičiuos nuo 5 eurų?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 05 17, 19:40)
Sveikutės 4u.gif
Pirmą kartą gavau pinigėlius į paypalą. Nedaug jų, bet vis tiek. Norėčiau juos įsimesti į bankinę sąskaitą, per kurią moku už ebey prekes. Kaip man tai padaryti ir kiek man nuskaičiuos nuo 5 eurų?

Neapsimoka persivedinet - geriau isleiskit ka nors pirkdama ebay ar kitoj paypal priimancioj parduotuvej. O jei norit persivest, tai butinai turit turet VISA kreditine - i kita kortele nepersivesit. O pervedimas 2EUR.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 05 17, 20:40)
Sveikutės 4u.gif

niekur nieko nereikia pervesti. Kai atsidarot savo paypal sąskaitą, tai matot tuos pinigėlius? Na ir gerai. Kai pirksit kokią nors prekę ir mokėsit už ją, Paypalas yra taip nustatęs, kad pirmiausia naudoja pinigus iš paypalo fondo, o tik paskui, jeigu trūksta, ima nuo pririštos banko kortelės. Tarkim, turit 7 eurus, reikia mokėti 25 dolerius. Tai paypalas konvertuos tuos 7 eurus į dolerius ir nuims visus nuo jūsų sąskaitos, o kiek truks, tada dolerio kursu paims iš pririštos kortelės litais.

yra nustatyti pervedimo minimumai. Tarkim, 5 eurų niekada negalėsit pervesti į savo banko sąskaitą, išgrynint. yra nustatytas ar tai 10 ar tai 15 eurų minimumo reikalavimas. Paslauga vistiek kainuos 2 eurus/7 litus.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 05 18, 00:30)
niekur nieko nereikia pervesti. Kai atsidarot savo paypal sąskaitą, tai matot tuos pinigėlius? Na ir gerai. Kai pirksit kokią nors prekę ir mokėsit už ją, Paypalas yra taip nustatęs, kad pirmiausia naudoja pinigus iš paypalo fondo, o tik paskui, jeigu trūksta, ima nuo pririštos banko kortelės. Tarkim, turit 7 eurus, reikia mokėti 25 dolerius. Tai paypalas konvertuos tuos 7 eurus į dolerius ir nuims visus nuo jūsų sąskaitos, o kiek truks, tada dolerio kursu paims iš pririštos kortelės litais.

Ačiū. Jau susitvarkaiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 18 gegužės 2014 - 09:48
O jeigu as noresiu priristi (ar irasyti) kita kortele i Pay pal, nors jau ten yra viena Mastercard, bet su ja negaliu persivedineti pinigu, tai jei pririsiu VISA virtuon, tai Pay pal'as ims koki tai mokesti vel? Nes pamenu kai risau Mastercarda, tai eme kazkoki tais uzstata. Gal tokiu atveju labiau apsimoka atristi pirmaja kortele g.gif Ar tokiu atveju jie atiduos uzstata g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 05 18, 13:37)
O jeigu as noresiu priristi (ar irasyti) kita kortele i Pay pal, nors jau ten yra viena Mastercard, bet su ja negaliu persivedineti pinigu, tai jei pririsiu VISA virtuon, tai Pay pal'as ims koki tai mokesti vel? Nes pamenu kai risau Mastercarda, tai eme kazkoki tais uzstata. Gal tokiu atveju labiau apsimoka atristi pirmaja kortele  g.gif Ar tokiu atveju jie atiduos uzstata  g.gif

tai galit prisirišt ir antrą kortelę. Užstatą kokį jeigu ten ima, tai kai verifikuoja (patvirtina), iš karto grąžina tuos pinigus. Euras ten ar pusantro.. tik reikia, kad toje naujai pririštoje kortelėje būtų bent 10 litų įmesta, nes dažnai paskui kyla nesusipratimai, kad "oi paypalas netvirtina" biggrin.gif
Atsakyti