Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Aš visiškai nauja paypal, iškilo klausimas smile.gif Jau pririšau kortelę, grąžino į paypal sąskaitą tą 1,5 euro, dabar man norint kažką pirkti reikia persivesti pinigus į paypal sąskaitą ar man nuskaitys nuo tos kortelės sąskaitos kuri yra pririšta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(overlook @ 2014 05 08, 21:17)
Aš visiškai nauja paypal, iškilo klausimas smile.gif Jau pririšau kortelę, grąžino į paypal sąskaitą tą 1,5 euro, dabar man norint kažką pirkti reikia persivesti pinigus į paypal sąskaitą ar man nuskaitys nuo tos kortelės sąskaitos kuri yra pririšta? g.gif

nuskaitys tiesiai nuo kortelės. PayPalas yra kaip sargas, kuris jeigu kas, grąžins išleistus pinigus. tarkim, negaunat prekės per 44 dienas nuo pirkimo, skundžiatės paypalui ir jie pradeda tyrimą.
Atsakyti
Sveiki,
nepamenu ar cia buvo kalbeta ar kas jau kitur sake, bet ar galit kas primint, kad klaidos kokios nepadaryti - kokie ten tie paypal pervedimo limitai? Kiek galima daugiausiai pervesti pinigu su funkcija withdraw i lietuviska saskaita per viena karta? Kad nieko neuzblokintu ir nereiketu aiskintis? Kazkas apie 1600 - 1700 lt? Ir kodel blush2.gif Kiek galima daugiausiai laikyti ten paypale pinigu? Kiek daznai galima witrawint'is ir ar tas sumas paypal'as sudeda supliusuoja del tu savo limitu. Metinis limitas kazkas apie pusantro tukstancio euru, kaip suprantu, poto paypal'as reikalauja dokumentu, ir idomiu kokiu g.gif Kokie dokumentai tinka g.gif Nesinori padaryti klaidos, kad uzblokuotu, kaip anksciau, kazkas rase apie isaldytus pinigus blink.gif Neaisku, kaip baigesi ta istorija.
Atsakyti
Paros limitas yra 500 eurų. Kodėl? klauskit paypal. Apsauga tokia. kad žmonės babkių nešvaistytų, arba kad kas užgrobęs sąskaitą per daug nespėtų pavogt.

Apie metų limitą pirmą kartą girdžiu.
Atsakyti
Pas mane dienos limitas 500 $. Withdraw'inu visada, kai prisirenka 500 $.
Nebeprisimenu del ko ten prase dokumentu, bet prase paso arba id korteles ir saskaitos, kurioje matytusi namu adresas, toks koks uzregistruotas PayPal'e, pvz. as pateikiau mob. tel. saskaita.
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2013 12 23, 12:16)
Sveikos,gal kas galite padeti,gavau toki pranesima pay pale

PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system. We recently reviewed your account, and we need more information to help us provide you with secure service. We would like to return your account to regular standing as soon as possible. We apologize for the inconvenience.

Dec 22, 2013 : You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do.

(Your case ID for this reason is PP-002-846-942-507.)

Kaip suprantu,as cia virsijau kazkoki limita paypalo,bet kadangi pardaviau du savo seimos nenaudojamus telefonus ir fotoaparata,tai ir susidaro nemaza suma,nelabai suprantu,ko jie cia nori  g.gif  4u.gif

Štai buvo klausimas apie limitą.
QUOTE(naitas @ 2014 05 09, 21:20)
Paros limitas yra 500 eurų. Kodėl? klauskit paypal. Apsauga tokia. kad žmonės babkių nešvaistytų, arba kad kas užgrobęs sąskaitą per daug nespėtų pavogt.

Apie metų limitą pirmą kartą girdžiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 11 gegužės 2014 - 11:50
Nu tai cia nieko tokio baisaus, ID arba paso kortele nuskenuosit ir saskata faktura nusiusite, kurioje matytusi Jusu vardas, pavarde ir adresas. Viska reikes pateikti per PayPal'a biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 05 11, 14:48)
Nu tai cia nieko tokio baisaus, ID arba paso kortele nuskenuosit ir saskata faktura nusiusite, kurioje matytusi Jusu vardas, pavarde ir adresas. Viska reikes pateikti per PayPal'a  biggrin.gif .

Tik biski nesupratau, ar saskaita faktura reiktu bet kokia, ar susijusia su pajamomis paypale? jus minejot, kad siuntet mokescio uz telefona, ar ne?
Atsakyti
ar galiu laikyti pay pal'e pinigus neribotą laiką ar tik 30 dienų? (kažkur lyg skaičiau, kad tik tiek)
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 05 11, 17:43)
ar galiu laikyti pay pal'e pinigus neribotą laiką ar tik 30 dienų? (kažkur lyg skaičiau, kad tik tiek)

net baisu ką ir sakyti, kai čia visokie "nuotykiai" pas kai ką vyksta.. tfu tfu tfu.. per metus tikrai kelis kartus daugiau kaip tą minėtą metinį kokį tai limitą pasiekiu, ir nieko.. paypals nei pusę žodžio..

Aš laikau bile kiek laiko. Nėra jokių laikymo ar "aptarnavimo" mokesčių. Tik tiek, kad nu nepamirškit savo prisijungimo duomenų, ir negerai, jeigu kas nors kitas prisijungtų slaptažodį atspėjęs.

O dėl paros limito. Tai limitas 500 eurų Lietuvai yra pinigų išėmimui per banką, o ne gavimui į paypalo sąskaitą. Į paypalo sąskaitą galima gauti nesvarbu kokią sumą pinigų per parą, tik išimti leidžia ne daugiau kaip 500 eurų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 11 gegužės 2014 - 20:47
QUOTE(mėnulis @ 2014 05 11, 15:11)
Tik biski nesupratau, ar saskaita faktura reiktu bet kokia, ar susijusia su pajamomis paypale? jus minejot, kad siuntet mokescio uz telefona, ar ne?

Jiems reikia saskaitos fakturos ne del Jusu pajamu, o kad adresas ir vardas, pavarde sutaptu su PayPal'e nurodytu Jusu adresu ir v. pavarde.

Pvz. jei as PayPal'e esu kaip:
Aristokrate Aristokraite
gyv. Bajoru kelias 4-12
Vilnius, Lietuva

Tai ir mob. tel. saskaitoje fakturoje turi matytis visi mano mineti duomenis.

Siaip PayPal'as pasirinktinai keleta saskaitu isvardija ir gali viena is ju issirinkti. Ir nebutinai mob. tel. As siunciau mob. tel., nes daugiau as saskaitu fakturu savo vardu negaunu. Galima ir komunaliniu paslaugu, elektros, interneto saskaita nusiusti.
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2014 05 11, 16:43)

Siaip stengiuosi nelaikyti pinigu PayPal'o saskaitoje, visada stebiu kas vyksta saskaitoje gal po kelis kartus per diena, dar PayPal'o apps'a atsisiunciau i mobilu doh.gif , nes irgi girdejau kazkokiu pletku apie pradingusius pinigus biggrin.gif . Pradzioje kaupdavosi iki 4-5 men. Niekur nepradingo. Kai tik prisirenka 500 dol., iskart persipumpuoju. Man geriau, kai pinigai prie manes buna ax.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 11 gegužės 2014 - 22:13
ačiū merginos 4u.gif
suma nėra didelė, todėl gaila 2 eurus mokėti už persivedimą į savo banką ax.gif pakaupsiu iki didesnės ir tada pervesiu.
Ar Šiaulių banko VISA debetinė tiks? nes swedas (visai nesenai keičiau) ir kaip daugumai MasterCard padarė doh.gif
Atsakyti