Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(skorpiuke @ 2014 03 18, 10:43)
noriu paklausti smile.gif mano paypalas patvirtintas (nezinau kaip issireiksti) su Master Card, bet pinigeliu per Master issigryninti negalima. Zadu pasiimti VISA virtual ir dabar nezinau ar tik uzteks suvesti Visos duomenis i Withdraw ir viskas? Ar reikes pasikeisti viska paypale is MasterCard i Visa.
Atsiprasau, kad taip nerisliai, nelabai susigaudau smile.gif

Su Visa Virtuon ir withdraw pagalba issigryninsit. Beja sia tema kalbeta vienu ar dviem puslapiais atgal, pasiskaitykite smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 18 kovo 2014 - 22:16
Neseniai vien internetine parduotuve turejo padaryt grazinima, atrodo viskas gerai, gavau apie ta pranesima i emaila, ir Paypale atsirado tai patvirtinantis irasas. Bet patikrinus banko saskaitas nerodo kad butu iskaiciuota ta suma g.gif Ta prasme kai padarau kad visus iskaitymus rodytu, man jokio iskaitymo is PayPal nerodo. Nezinau tiksliai kiek iki tl saskaitoj pinigu buvo, tai net negaliu pasakyt ar suma padidejo, ar ne. O gal ir neturi rodyti iplauku is PayPal? Nemaza suma turejo grizti, neramu net unsure.gif Gal kas suprantat tokius dalykus ir gali paaiskint man, ar cia viskas gerai. Aciu 4u.gif
Atsakyti
mergaites,profes,gal kas susidurete su tokia situacija,kai PayPal padare saskaita limited,t.y. neleidzia is ten nuimti pinigu, atsiunte,kad reikalingi papildomi duomenys, autorizavau: nusiunciau pasa,paskui sutarti,kur matosi registracijos adresas, vistiek neatblokavo, tipo,is kokiu saltiniu ir uz ka gaunami pinigai, parasiau,kad uz apartamentu nuoma, nusiunciau sutarti su booking.com, nes klause per kokias svetaines ir kokias prekes/paslaugas pardavineju, tai va, nusiunciau sutarti su booking.com,paskui nusiunciau uzsakymo patvirtinima, del kurio jie uzblokavo ta diena saskaita, vistiek neatblokuoja, o ten likutis virs 500Eur:( parasiau tada jiems per contact us; kur nusiskundimu skiltis yra, viska parasiau,kad esu privatus asmuo, nuomoju buta, mokescius moku savo valstybei....atrase,kad nagrines ....dabar tyla.....gal kam yra teke susidurti su tokia situacija,ir isvis,ar gali PayPal neatiduoti pinigu?kazkur skaiciau,kad po 180dienu vistiek atiduoda...na,bet noreciau kad kas pasidalintumete,jei kam buvo panasi istorija nutikusi,aciu
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2014 03 30, 08:07)
Neseniai vien internetine parduotuve turejo padaryt grazinima, atrodo viskas gerai, gavau apie ta pranesima i emaila, ir Paypale atsirado tai patvirtinantis irasas. Bet patikrinus banko saskaitas nerodo kad butu iskaiciuota ta suma g.gif Ta prasme kai padarau kad visus iskaitymus rodytu, man jokio iskaitymo is PayPal nerodo. Nezinau tiksliai kiek iki tl saskaitoj pinigu buvo, tai net negaliu pasakyt ar suma padidejo, ar ne. O gal ir neturi rodyti iplauku is PayPal? Nemaza suma turejo grizti, neramu net unsure.gif Gal kas suprantat tokius dalykus ir gali paaiskint man, ar cia viskas gerai. Aciu 4u.gif

jei gaunate grąžinimą, pinigai pasilieka paypal, automatiskai į banko sąskaitą nepatenka.
Atsakyti
Ar įmanoma kaip nors pratęsti 45 d. paypal terminą? Užsisakiau vestuvinę suknelę custom made, tad ją dar siūna, nežinau ar spės išiųsti per 45 d. Nejaugi tokiu atveju iš karto claim reikia kelti? Gal kažkaip įmanoma pristabdyti tą terminą?
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2014 04 14, 21:36)
Ar įmanoma kaip nors pratęsti 45 d. paypal terminą? Užsisakiau vestuvinę suknelę custom made, tad ją dar siūna, nežinau ar spės išiųsti per 45 d. Nejaugi tokiu atveju iš karto claim reikia kelti? Gal kažkaip įmanoma pristabdyti tą terminą?

Net smalsu paklaust, o kas tie terminai ir kam jie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ferrero @ 2014 04 14, 21:36)

Ne, pratest neina.

QUOTE(mėnulis @ 2014 04 14, 22:50)
Net smalsu paklaust, o kas tie terminai ir kam jie blush2.gif

Per 45 dienas nuo pirkimo galima iskelt byla paypal'e, t.y. kai pvz negaunat prekes, gaunat ne tai ka pirkot ar pan. Zodizu, jei kazkokie negerumai su siunta, tai galit kelt byla.
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2014 03 04, 10:22)
kaip aktyvuoti naują kreditinę, nei paypale nepriima jos, nei atsiskaityti galiu kitur suvedus skaičiukus..???
Banke rašo aktyvi, bet operacijos neina atlikti?...

Kalbat apie Swed kreditinę Maestro?

Man irgi ta pati problema

HELP
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2014 04 22, 14:45)

HELP

O i banka negalit pasiskambint? Man rodos cia greiciausias ir paprasciausias sprendimas butu.

Dar pamasciau, kad gal uztektu i bankomata idet kortele - ar ta daret?
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2014 03 30, 08:07)

įdomu, kuo baigės ši istorija?
šiaip tai būna taip - jeigu mokėjot iš savo banko sąskaitos, tai grąžina į banko sąskaitą, nereikia išgrynint atskirai. Grąžina tiek, kiek nuėmė nuo banko sąskaitos.

O jeigu kažką pardavėt, kaupėt pinigus paypalo sąskaitoje, ir už prekę nuskaitė nuo paypale turimų pinigų, tai tada grąžins į paypalą, ne banko sąskaitą. Norėsit tuos pinigus turėt savo banko sąskaitoj, turėsit atskirą operaciją daryt.

žemiau problemos sprendžiamos taip:
reikia užsiregistruoti swedbanko kokioje tai saugaus apsipirkimo internetu programoje. Ten reik susirasti swedbank.lt svetainėje ir virtualiai registruoti. Nieko nekainuoja ir moment padaroma.
QUOTE(jovana @ 2014 04 22, 15:45)

HELP

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 23, 18:54)
O i banka negalit pasiskambint? Man rodos cia greiciausias ir paprasciausias sprendimas butu.

Dar pamasciau, kad gal uztektu i bankomata idet kortele - ar ta daret?

Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2014 03 31, 12:51)
mergaites,profes,gal kas susidurete su tokia situacija,kai PayPal padare saskaita limited,t.y. neleidzia is ten nuimti pinigu, atsiunte,kad reikalingi papildomi duomenys, autorizavau: nusiunciau pasa,paskui sutarti,kur matosi registracijos adresas, vistiek neatblokavo, tipo,is kokiu saltiniu ir uz ka gaunami pinigai, parasiau,kad uz apartamentu nuoma, nusiunciau sutarti su booking.com, nes klause per kokias svetaines ir kokias prekes/paslaugas pardavineju, tai va, nusiunciau sutarti su booking.com,paskui nusiunciau uzsakymo patvirtinima, del kurio jie uzblokavo ta diena saskaita, vistiek neatblokuoja, o ten likutis virs 500Eur:( parasiau tada jiems per contact us; kur nusiskundimu skiltis yra, viska parasiau,kad esu privatus asmuo, nuomoju buta, mokescius moku savo valstybei....atrase,kad nagrines ....dabar tyla.....gal kam yra teke susidurti su tokia situacija,ir isvis,ar gali PayPal neatiduoti pinigu?kazkur skaiciau,kad po 180dienu vistiek atiduoda...na,bet noreciau kad kas pasidalintumete,jei kam buvo panasi istorija nutikusi,aciu

Idomu man kaip baigesi si istorija?
Atsakyti
QUOTE(petrovna @ 2014 03 31, 13:51)

bet tai šakės, kokia mafijos gauja tada tas paypalas. Koks jų reikalas? Atsirado, matai, mokesčių inspektoriai..
Nors gal prieš įšaldydami Jūsų fondus, turėjo atsiųsti kelis emailus, rangindami pateikti kokią tai info?
Atsakyti