Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

QUOTE(Minutėlė @ 2014 02 19, 11:44)
SEB prieš pusmetį siūlė kitą debetinę kortelę. Atrodo Masterkard ( dabar tiksliai nepamenu pavadinimo). Ją taip pat galima ,,pririšti'' prie paypal. Su ja galėsite IŠSIGRYNINTI bankomate ar panaudoti atsiskaityti parduotuvėse.

Bet is Paypal balanso i ja nepersivesit pinigu.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 19, 17:21)
Bet is Paypal balanso i ja nepersivesit pinigu.

Bet banke sakė kad ją galima ,,pririšti'' prie paypalo. Tai aš supratau kad tada ir išsigryninti yra paprasčiau.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2014 02 19, 11:44)
SEB prieš pusmetį siūlė kitą debetinę kortelę. Atrodo Masterkard ( dabar tiksliai nepamenu pavadinimo). Ją taip pat galima ,,pririšti'' prie paypal. Su ja galėsite IŠSIGRYNINTI bankomate ar panaudoti atsiskaityti parduotuvėse.

su sita tikrai negalima issigryninti, as ja turiu.
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2014 02 19, 17:34)
Bet banke sakė kad ją galima ,,pririšti'' prie paypalo. Tai aš supratau kad tada ir išsigryninti yra paprasčiau.

su sita tikrai neissigryninsite, ja galima tik priristi. o issigryninimui paypal reikalauja visos. tarp kitko, banke seb konsultantes nieko nezino nei kas tas paypalas nei ka galima daryti ten su kokia kortele ir kokios ten reikia. mane suklaidino, tad irgi issiemiau ta mastercarda.
Atsakyti
Gal galit pagelbet, nerandu, gal kur jau rasyta.. Kur tiksliai paypale galima pasirinkti, kad konvertuotu tavo banko ikainiais? Nu nerandu niekaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2014 02 19, 17:34)

Priristi galit Mastercard, Visa ir Amex (t.y. kreditines korteles), bet is paypal balanso pinigelius i saskaita/kortele persivest galima tik su VISA - kitos tik mokejimui tinkamos.
Atsakyti
Sveikos , buvau pirkusi is Kinu prekes atsiunte neta ir dabar nori grazinti pinigus per PayPala praso atsiusti PayPal saskaitos numeri , nu niekaip nerandu kur jis yra sad.gif
Atsakyti
kaip aktyvuoti naują kreditinę, nei paypale nepriima jos, nei atsiskaityti galiu kitur suvedus skaičiukus..???

QUOTE(linamazu @ 2014 03 03, 13:06)
Sveikos , buvau pirkusi is Kinu prekes atsiunte neta ir dabar nori grazinti pinigus per PayPala  praso atsiusti PayPal saskaitos numeri , nu niekaip  nerandu  kur jis yra sad.gif

jūsų email adresas, kuriuo prisiregistruojat paypale
Atsakyti
QUOTE(linamazu @ 2014 03 03, 12:06)
Sveikos , buvau pirkusi is Kinu prekes atsiunte neta ir dabar nori grazinti pinigus per PayPala  praso atsiusti PayPal saskaitos numeri , nu niekaip  nerandu  kur jis yra sad.gif

Jusu elektronis pastas ir yra jusu paypal'o saskaita biggrin.gif
Atsakyti

kaip aktyvuoti naują kreditinę, nei paypale nepriima jos, nei atsiskaityti galiu kitur suvedus skaičiukus..???
Banke rašo aktyvi, bet operacijos neina atlikti?...
Atsakyti
Jeigu kam aktualu, Lietuvoje PayPal mokėjimus priima Skytech ir Bigbox parduotuvės. Kad verified Paypal acc , turėkit kortelę VISA arba MasterCard kortelės

Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2014 02 21, 22:21)
Gal galit pagelbet, nerandu, gal kur jau rasyta.. Kur tiksliai paypale galima pasirinkti, kad konvertuotu tavo banko ikainiais? Nu nerandu niekaip smile.gif

Kelias:

Profile --> My money --> My preapproved payments, spaudziat "Update" --> spaudžiat "Set Available Funding Sources" --> spaudžiat "Conversion Options" --> uzdeti taskeli ant antro "Bill me in the currency listed on the seller's invoice" --> Submit
Atsakyti
noriu paklausti smile.gif mano paypalas patvirtintas (nezinau kaip issireiksti) su Master Card, bet pinigeliu per Master issigryninti negalima. Zadu pasiimti VISA virtual ir dabar nezinau ar tik uzteks suvesti Visos duomenis i Withdraw ir viskas? Ar reikes pasikeisti viska paypale is MasterCard i Visa.
Atsiprasau, kad taip nerisliai, nelabai susigaudau smile.gif
Atsakyti