Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.

Ka galetu reiksti tas uzrasas? Cia toki ismeta kai registruoju nauja kreditine kortele g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 02 16, 20:34)
man atsitiko ta pati beda-PayPal leido priskirti jo saskaita prie Master Card, o "Withdraw" gali daryti tik i VISA, kurios as neturiu. Tai noriu paklausti, ar Visa gali buti debetine kokia nors, ar gali buti TIK kreditine VISA? Ta prasme netinka ne vieno banko Visos virtuon, ar kitokios visos debetines?

Visa Virtuon ir yra debetinė kortelė. Kiek aš žinau, ji tinka tiek apmokėjimams internete, tiek pinigų parsisiuntimui į sąskaitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nn22: 16 vasario 2014 - 20:34
QUOTE(nn22 @ 2014 02 16, 21:32)
Visa Virtuon ir yra debetinė kortelė. Kiek aš žinau, ji tinka tiek apmokėjimams internete, tiek pinigų parsisiuntimui į sąskaitą.

Taip, zinau, kad debetine. Bet ar tikrai tinka? Pinigu parsiuntimui. Ne daryti koki tai "transaction", bet butent ta "withdraw". Nes man keli zmones sako kiekvienas vis kitaip. Banke is viso nieko nezinojo.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 02 16, 20:34)
man atsitiko ta pati beda-PayPal leido priskirti jo saskaita prie Master Card, o "Withdraw" gali daryti tik i VISA, kurios as neturiu. Tai noriu paklausti, ar Visa gali buti debetine kokia nors, ar gali buti TIK kreditine VISA? Ta prasme netinka ne vieno banko Visos virtuon, ar kitokios visos debetines? Dar mane labai domina Lietuvos internetiniu parduotuviu sarasai, kurie priima PayPal. Gal zinote kur toki rasti, nes nelabai ka randu, ieskau. Galima atsiskaityti, bet ne daug kur, o vienoj net maciau, kad uz tai papildomas mokestis 50 lt  g.gif Uz atsiskaityma PayPal.

Ir ar nebūtų galima priristi prie mano saskaitos seses VISA kortele, kad butu galima isgryninti pinigus i jos kortele, (jai sutinkant)? Ar turi but tik ant mano pavardes?

Del Virtuon nieko nezinau, nes tokios cia, kur esu, nera. O pagal ideja turetu tikt ir ta debetine Visa, nes Visa, Amex ir Mastercard teoriskai yra kreditines, o jau paskui ten visi vingiai, kad be kredito ir tt.

O kodel LT parduotuvese norit paypal'u moket? Juk labai paprastas apmokejimas ir taip yra. Nors man is tikro keista tie pervedimai i saskaita - gyvenime to nesu macius, apart LT.

Pridet seses korteles jums neleis - paprasciausiai nesutaps duomenys.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 17, 02:50)
Del Virtuon nieko nezinau, nes tokios cia, kur esu, nera. O pagal ideja turetu tikt ir ta debetine Visa, nes Visa, Amex ir Mastercard teoriskai yra kreditines, o jau paskui ten visi vingiai, kad be kredito ir tt.

O kodel LT parduotuvese norit paypal'u moket? Juk labai paprastas apmokejimas ir taip yra. Nors man is tikro keista tie pervedimai i saskaita - gyvenime to nesu macius, apart LT.

Pridet seses korteles jums neleis - paprasciausiai nesutaps duomenys.

Todel, kad be Visos neimanoma niekaip kitaip man siuo metu tos nedideles sumos isgryninti...Nes neturiu jos. Gaila, kad neleis. Tada reikia issiimineti Visa kortele, kad isgryninti suma...O jei netycia ir Visa debetine netinka. Nesinori antros korteles isiimineti. Vistik kainuoja ji, tie aptarnavimo mokesciai ir pan. Jei kreditine imti, o ne debetine Visa, tuo labiau. Man zmones kur pastoviai etsy prekiauja, sake, kad galima tik kreditine Visa g.gif jei nori issigryninti
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 02 16, 21:06)
Taip, zinau, kad debetine. Bet ar tikrai tinka? Pinigu parsiuntimui. Ne daryti koki tai "transaction", bet butent ta "withdraw". Nes man keli zmones sako kiekvienas vis kitaip. Banke is viso nieko nezinojo.

Tinka, pati naudoju sekmingai virs 2 metu biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2014 02 17, 10:25)
Man zmones kur pastoviai etsy prekiauja, sake, kad galima tik kreditine Visa  g.gif jei nori issigryninti

Blogai sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 02 17, 11:44)
Tinka, pati naudoju sekmingai virs 2 metu  biggrin.gif .
Papildyta:
Blogai sake  biggrin.gif

Man atrodo kad jūs iš dalies neteisi.
Iš paypal leis persivesti pinigus į Visa virtuon kortelę. Tačiau iš visa virtuon tiesiogiai negalima išgryninti. Reikia pasinaudoti tada saskaitos internetine bankininkyste ir susimokėti perkant internetu arba persivesti į bet kurią banko sąskaitą ir tada jau galės išgryninti.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 02 17, 11:44)
Tinka, pati naudoju sekmingai virs 2 metu  biggrin.gif .
Papildyta:
Blogai sake  biggrin.gif

4u.gif
Darote ta "wthdraw"? Ir ikrenta i Virtuon'a? O is Visa Virtuon'o, tada i saskaitele banke pervedate. Aciu 4u.gif O tam reikalui netinka kitokios Visa debetines bigsmile.gif Na ten banke milijonas pasirinkimu. Ta pati debetine turi atitikmeni kreditines. Va keista, kodel taip sake. Sake, bande su Dnb Nord Visa Virtuon, nieko neisejo issigryninti. Labai aciu Jums uz patarimus. Nu ka as daryciau be sio forumo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2014 02 17, 13:52)
Man atrodo kad jūs iš dalies neteisi.
Iš paypal leis persivesti pinigus į Visa virtuon kortelę. Tačiau iš visa virtuon tiesiogiai negalima išgryninti. Reikia pasinaudoti tada saskaitos internetine bankininkyste ir susimokėti perkant internetu arba persivesti į bet kurią banko sąskaitą ir tada jau galės išgryninti.

Na taip naudojuosiu virtuon virs 2 m. ir nezinau, kaip naudotis biggrin.gif

QUOTE(mėnulis @ 2014 02 17, 14:22)
4u.gif
Darote ta "wthdraw"? Ir ikrenta i Virtuon'a? O is Visa Virtuon'o, tada i saskaitele banke pervedate. Aciu  4u.gif O tam reikalui netinka kitokios Visa debetines  bigsmile.gif Na ten banke milijonas pasirinkimu. Ta pati debetine turi atitikmeni kreditines. Va keista, kodel taip sake. Sake, bande su Dnb Nord Visa Virtuon, nieko neisejo issigryninti. Labai aciu Jums uz patarimus. Nu ka as daryciau be sio forumo. doh.gif

Taip darau withdraw, pinigai ikrenta i visa virtuon saskaita (iki 4-5 darbo dienu reikia laukti ir 7 lt kainuos) ir persivedu i savo iprasta saskaita (nieko nekainuoja). SEB siulo tik sia virtuon, kitos debetines iprastines netinka, kitu atveju reikia kreditines. Kitu banku nesinaudoju paslaugomis, nes po kol kas virtuonu esu patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 17 vasario 2014 - 22:19
QUOTE(Aristokratė @ 2014 02 17, 23:14)
Na taip naudojuosiu virtuon virs 2 m. ir nezinau, kaip naudotis biggrin.gif

Naudoju ir aš ją, tik man įdomu kokiam bankomate jūs išsigryninate su ja pinigus? ( kadangi buvo klausimas apie išgryninimą) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 18 vasario 2014 - 14:24
QUOTE(Minutėlė @ 2014 02 18, 14:22)
Naudoju ir aš ją, tik man įdomu kokiam bankomate jūs išsigryninate su ja  pinigus? ( kadangi buvo klausimas apie išgryninimą) g.gif

Menuliui atsakiau i sia zinute apie isgryninima withdraw pagalba, o ne apie isgryninima bankomatu, kaip man norit irodyti mirksiukas.gif . Gal isiskaitykit i ka zmones atsakineja ir ko jie klausia mirksiukas.gif ir netersiam temos, viskas issiaiskinta, kaip issigryninti pinigus is virtuon'o tongue.gif

QUOTE(mėnulis @ 2014 02 16, 21:06)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 18 vasario 2014 - 19:16
SEB prieš pusmetį siūlė kitą debetinę kortelę. Atrodo Masterkard ( dabar tiksliai nepamenu pavadinimo). Ją taip pat galima ,,pririšti'' prie paypal. Su ja galėsite IŠSIGRYNINTI bankomate ar panaudoti atsiskaityti parduotuvėse.
Atsakyti