Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Sveiki, susiduriau su problema:
is puslapio www.joydress.co.uk per paypal pirkau 3 prekes 2013-03-04 iki siol negavau nei refundo nei prekiu, paypale raso kad byla uzdaryta...pardavejas neatsiliepia, cia pasirodo jie registruoti kinijoje...zodziu 250 svaru kaip i sikna???nesuprantu nejaugi per niekur dabar neimanoma susigrazint pinigu???padekite verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisyy @ 2014 01 22, 00:05)
Sveiki, susiduriau su problema:
is puslapio www.joydress.co.uk per paypal pirkau 3 prekes 2013-03-04 iki siol negavau nei refundo nei prekiu, paypale raso kad byla uzdaryta...pardavejas neatsiliepia, cia pasirodo jie registruoti kinijoje...zodziu 250 svaru kaip i sikna???nesuprantu nejaugi per niekur dabar neimanoma susigrazint pinigu???padekite verysad.gif

tai aisku ,kad neiseis,juk veiksmas vyko kone pries metus doh.gif .atidaryti byla galima berods per 45d.paskui ji automatiskai uzdaroma,pvz ebay,jei negauni prekes,atidarai byla,jei pardavejas nereaguoja po 8d.galima ta byla escaluoti t.y.ja perziuri ebay atsakingas uz tai padalinys,ir jis nusprendzia grazins tau lt ar ne rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Biškis @ 2014 01 21, 14:12)
o mums nesiseka uzbaigti reg. paypale. Viska rodos darom pagal ikeltoje nuorodoje , tik pakimbam ties 3 skaiciais , kur is korteles nugareles reiks suvesti, tipo negeri.  Banko darbutoja patikino, kad su kortele vskas yra gerai, ale....

ar bandete skambinti i paypal atstovybe?
Atsakyti
Sveikos. kazkada seniai turejau kreditine ir ja buvau priskyrus prie paypalo, kazka ir buvau jau pirkus, nu ir praejo keli metai, I paypala mano susikurta pavyko ieiti, bet tos kreditines seniai nebeturiu, ar galima mano paypale priskirti kita kreditine ir kaip tai padaryti bei ar irgi isjos nuskaiciuos kazka? nes noriu is ebay pirkti, esu ir jame seniai registravusis, bet jau nepamenu prisijungimu, gal but nauju vardu teks prisijungti,ar atpazins mano meila ir neleis naujo vartotojo susikurti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal ką ne taip šioje vietoje darot :

Registruokitės PayPal sistemoje vesdami duomenis sutampančiais su Lietuvos banke esančiais jūsų duomenimis.
Registruodamiesi nurodykite kortelės duomenis. Skyrelyje Card Verificaion Number nurodykite trijų skaičių cvv2 kodą, kurį jums išduos bankas. cvv2 kodas nurodytas ne ant kortelės, bet atskirame lape, kuris išduodamas kartu su kortele. Jei kils neaiškumų - teiraukitės banko darbuotojų.
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 01 23, 08:56)
Sveikos. kazkada seniai turejau kreditine ir ja buvau priskyrus prie paypalo, kazka  ir buvau jau pirkus, nu ir praejo keli metai, I paypala mano susikurta pavyko ieiti, bet tos kreditines seniai nebeturiu, ar galima mano paypale priskirti kita kreditine ir kaip tai padaryti bei ar irgi isjos nuskaiciuos kazka? nes noriu is ebay pirkti, esu ir jame seniai registravusis, bet jau nepamenu prisijungimu, gal but nauju vardu teks prisijungti,ar atpazins mano meila ir neleis naujo vartotojo susikurti? g.gif  4u.gif

jau susitvarkiau blush2.gif
Atsakyti
smile.gif+2014 01 22, 08:25-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 01 22, 08:25)

ar bandete skambinti i paypal atstovybe?

as irgi siulyciau paskambinti.
labai maloniai ir "aiskiai" kalba...matyt priprate kad visokiu dunduku is visu pasaulio saliu skambina smile.gif aptarnavimas tikrai patiko, vis perklausia ar tikrai viskas aisku...nors gal ant tokio zmogaus uztaikiau. blush2.gif
Atsakyti
gal kas galite paiskinti pirkau preklia is kinieciu ir jos laiku negavau pardavejas pervede man pinigus per paypal bet prekia dabar gavau ir noriu jam grazinti pinigus kaip tai padaryti, ar jis man turi nurodyts savio paypal ar iejus i savo saskaita turiu kazka paspausti kad pinigai gryztu atgal siuntejui.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2014 01 23, 16:35)
gal kas galite paiskinti pirkau preklia is kinieciu ir jos laiku negavau pardavejas pervede man pinigus per paypal bet prekia dabar gavau ir noriu jam grazinti pinigus kaip tai padaryti, ar jis man turi nurodyts savio paypal ar iejus i savo  saskaita turiu kazka paspausti kad pinigai gryztu atgal siuntejui.

PayPal'e jo email'a turit matyt, kai Jums grazino pinigus. Jei negalit rasti, tai jo paprasykite email'o, kuriuo jis registruojasi PayPal'e smile.gif ir veliau persiusit smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 24 sausio 2014 - 11:10
Gavau siuntinį kuriame buvo sugadintos dvi prekės. Nusiunčiau nuotraukas i parduotuvę, bet jie neatsako nieko dėl nuostolių padengimo. Mokėjau per Paypal. Ar įmanoma kelti disputą per Paypal, kad gražintų pinigus ir kurioje vietoje man jo ieškoti.
Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
labas vakare, gavau naują kreditinę, nes senoji baigės, o paypale kažkodėl neleidžia man jos pridėti, rašo kažką, kad nėr tokios paslaugos, kortelė netinka ir kreiptis į banką, ar kažkas panašaus, kažin kas ten negerai?
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2014 02 13, 18:55)
labas vakare, gavau naują kreditinę, nes senoji baigės, o paypale kažkodėl neleidžia man jos pridėti, rašo kažką, kad nėr tokios paslaugos, kortelė netinka ir kreiptis į banką, ar kažkas panašaus, kažin kas ten negerai?

Man taip buvo su nauja kreditine, kol kelis kartus nenuėmiau ir neįsidėjau pinigų. Žodžiu, matyt reikia pradėt kortele naudotis, tik neaišku, kiek kartų ir ką reikia padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 02 22, 22:16)
Palaukit kol atrasys (na manau savaite galima duot) ir jei jokiu ziniu, tai paypal'e kelkit dispute'a - tada garantuotai parduotuve sureaguos. O iskelt dispute'a reiketu atsidarius apmokejima ir apacioje bus kazkas su 'resolution center' ar kad 'have a problem' ar pan - zodziu, tikrai pamatysit.
Paypal'e virsuje 'Withdraw' rinktis - tik kortele butinai Visa turi but, kitaip nepersivesit.

man atsitiko ta pati beda-PayPal leido priskirti jo saskaita prie Master Card, o "Withdraw" gali daryti tik i VISA, kurios as neturiu. Tai noriu paklausti, ar Visa gali buti debetine kokia nors, ar gali buti TIK kreditine VISA? Ta prasme netinka ne vieno banko Visos virtuon, ar kitokios visos debetines? Dar mane labai domina Lietuvos internetiniu parduotuviu sarasai, kurie priima PayPal. Gal zinote kur toki rasti, nes nelabai ka randu, ieskau. Galima atsiskaityti, bet ne daug kur, o vienoj net maciau, kad uz tai papildomas mokestis 50 lt g.gif Uz atsiskaityma PayPal.

Ir ar nebūtų galima priristi prie mano saskaitos seses VISA kortele, kad butu galima isgryninti pinigus i jos kortele, (jai sutinkant)? Ar turi but tik ant mano pavardes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 16 vasario 2014 - 19:46