Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Gal kas gali pasakyti, kaip yra su pervedimais per PayPal į swedbanko MasterCard kreditine kortelę? Daug kas sako, kad į MasterCard kortelę neina pervesti, tik pirkti su ja galima, pati esu pirkus ne kartą ebay ir vieną kartą man padarė pinigų grąžinimą už nekokybišką prekę per PayPal - pinigai ikrito į kortelę tvarkingai. Gal kas praktikuoja pinigų pervedimą būtent į tokią kortelę?
Man turi pervesti 343 Lt (bet pavedimą darys svarais,eaurais arba doleriais), tai kiek man kainuos valiutos konvertavimas?
Apie tai klausiau facebooke, tai ten daug kas sako, kad vedasi pinigus tvarkingai ir nėra jokių problemų, jau kažkaip susimėčiau, ar nepakibs tie pinigai kažin kur ir jų nebegausiu išvis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 28 gruodžio 2013 - 23:59
QUOTE(villyte @ 2013 12 29, 00:46)
Gal kas gali pasakyti, kaip yra su pervedimais per PayPal į swedbanko MasterCard kreditine kortelę? Daug kas sako, kad į MasterCard kortelę neina pervesti, tik pirkti su ja galima, pati esu pirkus ne kartą ebay ir vieną kartą man padarė pinigų grąžinimą už nekokybišką prekę per PayPal - pinigai ikrito į kortelę tvarkingai. Gal kas praktikuoja pinigų pervedimą būtent į tokią kortelę?
Man turi pervesti 343 Lt (bet pavedimą darys svarais,eaurais arba doleriais), tai kiek man kainuos valiutos konvertavimas?
Apie tai klausiau facebooke, tai ten daug kas sako, kad vedasi pinigus tvarkingai ir nėra jokių problemų, jau kažkaip susimėčiau, ar nepakibs tie pinigai kažin kur ir jų nebegausiu išvis?

Pervedimas ir grazinimas skirtingi dalykai. Kai uz kazka mokat ir grazina jums dali ar visus pinigelius, tai jie grizta tuo pat budu kaip mokejot, t.y. jei mokejot is korteles, grizta i kortele, jei is paypal balanso, tai gris i balansa. Kai daro pavedima (ar apmoka uz parduota preke), tuomet pinigeliai eina i paypal balansa, o i kortele reikia paciai persivest. LT galima persivedinet tik i VISA kortele, tai jus persivest negalesit - pinigeliai liks paypal balanse ir naudosis tuomet kai pirksit mokedama paypal'u (pirma nuskaiciuoja nuo balanso ir jei truksta, likuti nuo korteles).
Atsakyti
Prasau patarimo 4u.gif

Pirkau is UK parduotuves prekesmokejau per Pay pal, prekes gavau, bet kadangi norejau kitu, tai jas grazinau.Matau, kad siuntinukas UK, bet pardavejas nieko neraso apie prekiu gavima ar pinigu grazinima.Ar butu galimybe kelti byla per Pay pal g.gif tik nezinau kokiu pagrindu, nes siuntinuka gavome, prekes atitiko aprasyma, tik va keistai su tuo pinigu grazinimu g.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai reikėtų patarimo. Per eBay pirkau nemažai kartų, bet sutokia situacija susidurti dar neteko. Prieš savaitę pirkau prekę, atsiskaičiau iš karto. Visada pasižiūriu į pardavėjo feedback, tačiau šį kartą beskubant neatkreipiau dėmesio, kad feedback - 0, t.y. pardavėjas parduoda pirmą prekę. Dabar, pervedus pinigus eBay Purchase history vietoj svaro ženkliuko matosi smėlio laikrodukas, PayPale apie pardavėją rašo "The recipient of this payment is Unregistered", grafoje apie mokėjimą - "Status:Unclaimed". Parašiau pardavėjui per eBay sistemą laišką, kad pas jį tikriausiai nepatvirtintas PayPal acountas ir kad susitvarkytų, tačiau atsakymo nesulaukiu, prekė neišsiųsta. Įtariu, kad ir neišsiųs. Patarkite, ką man daryti? Laukti? Kaip bus su mano pervestais pinigais? g.gif
Atsakyti
labas, gal zinote ar prie paypal galima prijungti uk kortele santander?jei taip, kaip tai padaryti? neiseina.dekui
Atsakyti
Laba diena,
jei ketinu ebay ne tik pirkti, bet ir parduoti, kokiu acountu man geriau registruotis , personal ar business?
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 29, 21:05)
Pervedimas ir grazinimas skirtingi dalykai. Kai uz kazka mokat ir grazina jums dali ar visus pinigelius, tai jie grizta tuo pat budu kaip mokejot, t.y. jei mokejot is korteles, grizta i kortele, jei is paypal balanso, tai gris i balansa. Kai daro pavedima (ar apmoka uz parduota preke), tuomet pinigeliai eina i paypal balansa, o i kortele reikia paciai persivest. LT galima persivedinet tik i VISA kortele, tai jus persivest negalesit - pinigeliai liks paypal balanse ir naudosis tuomet kai pirksit mokedama paypal'u (pirma nuskaiciuoja nuo balanso ir jei truksta, likuti nuo korteles).

O jeigu grąžina pinigus pervedant į paypal sąskaitą, nereikia nieko spausti, kad jie "ateitų" ar įkrenta automatiškai. Nes man balanse rodo 0, o prie pervedimo unclaimed, tačiau statusas accept. Ar per kažkiek laiko įkrenta tik. Niekad nepriėmiau per paypal pinigų, tai net nežinau....
Paaiškinkit kuri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2014 01 17, 17:21)
O jeigu grąžina pinigus pervedant į paypal sąskaitą, nereikia nieko spausti, kad jie "ateitų" ar įkrenta automatiškai. Nes man balanse rodo 0, o prie pervedimo unclaimed, tačiau statusas accept. Ar per kažkiek laiko įkrenta tik.  Niekad nepriėmiau per paypal pinigų, tai net nežinau....
Paaiškinkit kuri smile.gif

Po 2-3 dienų pinigai turėtų būti sąskaitoje. Man kai grąžino pinigus, kortelės sąskaitoje jie pasirodė jau už 2 dienų.
Atsakyti
QUOTE(nn22 @ 2014 01 17, 18:50)
Po 2-3 dienų pinigai turėtų būti sąskaitoje. Man kai grąžino pinigus, kortelės sąskaitoje jie pasirodė jau už 2 dienų.

Ačiū, vadinas reik laukt:)
Atsakyti
Sveiki,
Jau ne viena karta pirkau ebay, per Paypal ir visada viskas buvo gerai, o cia norejau apmoketi viena daikta ir uzsiblokavo mano visa virtuon kortele, atseit parase, kad ne tos paskutinius 3 skaicius suvedziau g.gif nieko nesuprantu.
Kaip dabar man ja atblokuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituka: 19 sausio 2014 - 12:05
O per kiek laiko kažin įkrenta, nes dar jie "kabo" kažkur ore...

QUOTE(lituka @ 2014 01 19, 13:04)
Sveiki,
Jau ne viena karta pirkau ebay, per Paypal ir visada viskas buvo gerai, o cia norejau apmoketi viena daikta ir uzsiblokavo mano visa virtuon kortele, atseit parase, kad ne tos paskutinius 3 skaicius suvedziau  g.gif  nieko nesuprantu.
Kaip dabar man ja atblokuoti?

Aš užsiblokavus savo. Man rašė kokių dokumentų reikia jiems atsiųsti, kad jie įsitikintų, kad kreditinė nepavogta. Siunčiau. Ir matyt netiko, dabar mano kreditinė baigias, tai laukiu, kol naują galėsiu įregistruoti ir tikiu baigsis bėdos.
Atsakyti
o mums nesiseka uzbaigti reg. paypale. Viska rodos darom pagal ikeltoje nuorodoje , tik pakimbam ties 3 skaiciais , kur is korteles nugareles reiks suvesti, tipo negeri. Banko darbutoja patikino, kad su kortele vskas yra gerai, ale....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 21 sausio 2014 - 13:14