Įkraunama...
Įkraunama...

PayPal - 8

Sveiki. Turiu skubu klausimeli. Darau uzsakyma is Lietuvos. Man aiskino,kad jei darau uzsakyma is Lietuvos,tai siunciant pinigus per paypal turiu pasirinkti,kad noriu siusti lietuviska valiuta ( esu is Anglijos), bet valiutu pasirinkimo laukelyje nera lietuviskos valiutos. jei siusiu svarais ar man vers i litus kad uz viena lita 3.96 lito ar 0.25 pyskes. g.gif
Atsakyti
O jeigu pardavėjas ebėjuje parašo, kad padarė refund- po kiek laiko aš paypale turėčiau matyti operaciją?
Atsakyti
QUOTE(anais-anais @ 2013 02 25, 12:14)
O jeigu pardavėjas ebėjuje parašo, kad padarė refund- po kiek laiko aš paypale turėčiau matyti operaciją?

Jūs Ebay iškart turit matyt kad grąžino Jums pinigus ir PP man rodos iš kart ar labai greit rodo jei tikrai grąžino, tik į sąskaitą ne iškart įkrenta. Bent jau man tai greitai rodė. Jei Ebay mačiau refund ženkliuką, tai PP jau ir buvo pinigų judėjimas.
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2013 02 25, 13:30)
Jūs Ebay iškart turit matyt kad grąžino Jums pinigus ir PP man rodos iš kart ar labai greit rodo jei tikrai grąžino, tik į sąskaitą ne iškart įkrenta. Bent jau man tai greitai rodė. Jei Ebay mačiau refund ženkliuką, tai PP jau ir buvo pinigų judėjimas.

Ačiu, panašu, kad nepadarė, nes nematau nei ebėjuje nei paypale sad.gif
parašiau, kad patikrintų...
Atsakyti
Sveikos. Noriu susimokėti int. parduotuvėj už rūbus, paspaudžiu atsiskaitymą paypal, suvedu viską ir jau rašo, kad mano pirkinys authorised ir vėliau išmeta: Sorry, an error occurred while confirming your order with PayPal. Please try again. Ką tai galėtų reikšti? Esu sakiusis iš ebay - viskas buvo gerai. Kame čia problema? 4u.gif
Atsakyti
Jau 40 d. kaip negaunu pirktos prekes... Pirmiausiai rasyti e-maila pardavejui ar is karto per paypla paduoti skunda ?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 02 26, 16:30)
Jau 40 d. kaip negaunu pirktos prekes... Pirmiausiai rasyti e-maila pardavejui ar is karto per paypla paduoti skunda ?

As pirmiau pardavejui rasiau, jis dar karta atsiunte preke, tuom konfliktas buvo baigtas. Visi pardavejai nori tureti gerus atsiliepimus, manau, galima sutarti geruoju.
Atsakyti
mergaitės, o ką daryti tokiu atveju-
pirkau UK internetinėje parduotuvėje už 88,75 GBP
ATsidariau Paypal sąskaitą ir matau:

Feb 20, 2013 Payment To _______ Completed -£88.75 GBP

Feb 20, 2013 Transfer From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
368.46 LTL

Mano banke rodo, kad kortelėje ta suma rezervuota 2 kartus- vasario 20 ir vasario 26 dieną... Ką daryt? aš nenoriu du kartus mokėt...
Atsakyti
labas vakaras, mergaites, pagelbekite
situacija tokia: dariau pirkima ir paypal neteisingai suvedziau slaptazodi (nes pamirsau blush2.gif ) tada pakeiciau slaptazodi, pakeiciau atsakymus i 2 klausimus bet pirkti neleidzia, nes sako, kad dar nera tikri del saugumo ir praso atsiusti savo asmens dokumento kopija, kaip patvirtinima, kad is tiesu tai esu as, o ne kazkas kitas bande prisiregistruoti ir nesekmingai. Ar jie gali reikalauti atsiusti dokumenta kaip saugumo uztikrinima?
Atsakyti
QUOTE(anais-anais @ 2013 02 26, 18:28)
mergaitės, o ką daryti tokiu atveju-
pirkau UK internetinėje parduotuvėje už 88,75 GBP
ATsidariau Paypal sąskaitą ir matau:

Feb 20, 2013 Payment To _______ Completed -£88.75 GBP

Feb 20, 2013 Transfer From Credit Card CompletedYour transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
Your transfer from your credit card to your PayPal account is complete.
368.46 LTL

Mano banke rodo, kad kortelėje ta suma rezervuota 2 kartus- vasario 20 ir vasario 26 dieną... Ką daryt? aš nenoriu du kartus mokėt...

Jeigu kam įdomu, tai pasirodo, kad šita problema yra labai paprastai išsprendžiama pasiskambinus į banką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ledi_x @ 2013 02 26, 20:39)
labas vakaras, mergaites, pagelbekite 
situacija tokia: dariau pirkima ir paypal neteisingai suvedziau slaptazodi (nes pamirsau  blush2.gif ) tada pakeiciau slaptazodi, pakeiciau atsakymus i 2 klausimus bet pirkti neleidzia, nes sako, kad dar nera tikri del saugumo ir praso atsiusti savo asmens dokumento kopija, kaip patvirtinima, kad is tiesu tai esu as, o ne kazkas kitas bande prisiregistruoti ir nesekmingai. Ar jie gali reikalauti atsiusti dokumenta kaip saugumo uztikrinima?

Skaiciau kad dėl saugumo gali prašyt dokumento kopijos. Jeigu ignoruosit, gali užblokuot ir vėliau apskritai negalėsit net iš naujo prisiregisturoti prie PP. Pati ar pažįstami nesusidurėm, bet skaičiau kad taip būna.
Atsakyti
Sveiki,
siandien gavau i emeil'a laiska, tarsi ir nuo PayPal, kad as apmokejau preke uz 179 USD, bet meilas taip jau sakyciau meistriskai padirbtas, kad is pradziu net sirdis i kulnis nukrito schmoll.gif
Ir atsiusta nuo service@paypal.com, ir zinute lygiai tokia pati, kaip gaunu is PayPal kad atliktas mokejimas doh.gif Tik originaliose zinutese kreipimasis prie Dear - vardas, pavarde, o cia nieko, o daugiau jokiu skirtumu cool.gif
Manau, kad atidarant prekes nuoroda, butu prasoma prisijungimo slaptazodziu, ir tada doh.gif
Ar niekam taip nebuve?
Atsakyti